Bence sezonun en iyi yerli komedi filmi değil bence sezonun en iyi türk filmi.Recep İvedik gibi konusu olmayan saçma sapan bir filmi izlemektense böyle güzel bir filmi kesinlikle izleyin....
Ata Demirer en sonunda bir sinema filminde içindeki cevheri ortaya çıkardı.Senaryo kendisine ait tabikide Demet Akbağ faktörü filmide bir gömlek üste çıkarmış.Müthiş sıcak bir film soğuk bir günde gittim içim ısındı tek kelimeyle
Hoşça vakit geçirilecek eğlenceli bir film.Ata Demirerin performansı süper.Trakya şivesi çok başarılı.Birde sonunu daha bi mantık çerçevesinde bağlayabilselerdi..Ama yine de tavsiye ediyorum.Klasik kıyaslamayı ben de yapayım; eyvah eyvah > yahşi batı > recep ivedik..
filmin tadı damğımda kaldı inanın filmin seyri bir iki saat daha olsa sıkılmadan güle güle izler eğlenirdik. mizahı gayet yerindeydi. gülmekten gözümden yaş geldiği bi iki sahne oldu evet ama önemli olan o değil bence. film gayet sıcak hafif maceracı hafif hikayemsi cok tatlı bi filmdi. neee filmlerin 2 sini 3 ünü çektiler.bunun devamı olursa şaşırmam cokda sevinirim. filmde ufak bir iki ayrıntı var ısınamdığım gerci değmez ayrıntıla ama genede notumu verirken etkili olucak.10 üzerinden 9 efendim. bu filme helali hoş olsun.
arkadaşlarr acaba izlesek mi diye girip pişma n olmadığım tek filmdir. tüm film boyunca gülmekten öldükkkkk :D :D gülmeye ihtiyacı olanlar gitsin arkadaşlarrr . . .
Izledigime pisman olmadigim ve tekrar izleyebilecegim bir filmdi. Ata Demirer'i tebrik ediyorum. Demet Akbag basrol diye gidenler yanilabilir, basrol kesinlikle Ata Demirer'in. Ata Demirer'in jest ve mimikleri süperdi. Cok basarili buldum, güldüm ve eglendim izlerken.
film tam bir kahkaha tufanı, ve özellikle gitmenizi tavsiye ediyorum çünkü küfürsüz ve yahşi batı recep ivedik e de bir ders film görün küfürlü filmler yapıp insanları güldürğünüzü sanıyorsunuz ama , artık gitmiyor be kardeşim, daha orjinal küfürsüz sade komediler yakışıyor bize. saygılarg. serkan polater
düşünmeden gidin.. ben ata demirer den böylesi bir film beklemiyordum ama son yıllarda bu kadar eğlendiğim ve güldüğüm bir film hatırlamıyorum, tüm oyuncular doğal, oyunculuk sınamaya ihtiyaç duymayacağınız ve kapılıp gideceğiniz ve karın kaslarınızı hissedeceğiniz bir yapım.. Mükemmel !