Eyyvah Eyvah

çok çok çok başarılı.
nex-khan
nex-khan

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanların en guzel ve duzeyli komedisini izledim.Ata Demirerin tek kisilik gosterisinde decok yer verdigi trakya tiplemelerinin filmi :)Filmin icinde rahatsiz etmeyen bir elin parmaklarından az sayıda kufur vardi.Oldukca hos olaylar ve esprilere cok gulduk.Bir sahnesinde de tam huzunlenip aglıyordum derken, ata demirer espriyi patlatti ve kendimize geldik bea...Tavsiye olunur 8+/10
ruud1
ruud1

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlarda çıkan yerli komedilerde eksik yanı az olan fazla maliyet olmadan çekilmiş içinde espri yoğunluğu güzel dağıtılmış bir film. Fazla beklenti içinde gitmedim ama fragman etkili oldu. Fragman etkisinde bir filmdi. Yabancı filmler yerinde kesinlikle izlenilmesi gereken bir yerli filmdir.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film olmuş kesinlikle, Ata Demirer karakter oyunculuğu konusunda başarısını tekrar ortaya koymuş. Demet Akbağ için söylenebilecek söz bile yok, harikaydı.. Bence çok keyifli bir film..
tughantonguc
tughantonguc

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
cok guzeldi oldukca eglenceli ailecek gidilebilecek ve guzel bir gun gecirilebilecek bir gun...
odinhan
odinhan

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Uzun yıllardan sonra nihayet bir Türk yapımı başarılı bir komedi filmi izleyebildim.10/8
hmaruf
hmaruf

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Küfür edilmeden de komedi olabileceğini gösteren harika bir film olmuş.
srdr1907
srdr1907

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
harika bir film.. kesinlikle izlenmesi gerekiyor. recep ivedik le zaman harcamak yerine bu filme gidin pişman olmayacaksınız.. 9/10
yuxel77
yuxel77

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
ata demirer hüseyin badem rolünü çok iyi oynamış. yani karakterin hakkını vermiş. hiçbir yerinde abartıya kaçmadan güldürmeyi başarmış. tam eğlencelik bir komedi. tebrikler.
gokhankoyuncux
gokhankoyuncux

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
güzelll ve samimi bir film olmuşş.eğlenmek için güzel bir film ama öyle çok kahkaha atıp gülmeyi beklemeyinn .. :))
bahadirhantabak
bahadirhantabak

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Eyvah Eyvah, komedi adına Recep İvedik 3ü solda sıfır bırakmış bir filmdir benim için..
oznur477
oznur477

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence türk yapımı komedi filmlerinin en iyisi özellikle son zamanlarda çıkan filmler arasında.Sıcak samimi içten komik gerçekten çok komik ne seviyesiz ne de basit tam bir trakya insanını anlatan güzel bir film.Gülmek istiyorsanız mutlaka seyredin.
salimozdilek
salimozdilek

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Türk filmleri arasında başından sonuna kadar gülebileceğiniz bir film ata demirer ve demet akbağı tebrik ediyorum
muratcoban28
muratcoban28

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Çok komik bir film, espiriler süper .Gülmekten yarıldım (: mutlaka izleyin hakkını veriyor.
2ahmet
2ahmet

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
Dün izledim.İyiki gitmişim.Müzikleriyle, sıcak havasıyla sizi hemen sarıveren bir film.Seyrettiğim en komik film diyebilirim.Emeği geçen herkesin eline sağlık.