valendom
8 Mart 2010 tarihinde eklendi
mükemell...yurdum insanı komedisi,ama aptal işi değil,kesinlikle bizden saf bir anadolu çocuğu Hüseyin...süper oyunculuklar ve yerli yerinde espriler :) kesinlikle izlenmeli.bu yılın en iyi türk komedi filmi
arkadaşlar bu flım 10 numara olmuşş... insanlar bazı flımlerde pişman oluyorlar aman ya bu mu ıdı... dıye ama 10 numara bı flım pişman olmazsınız şahsen ertesi gün güne daha olumlu bı sekılde baslıyorsunuz tavsiye ederim
Yahşi Batıda salon bu kadar gülmemişti... Gerisini düşünün artık. Tamamı ile çok doğal, her anı yüzünüzü güldürebilen basit olmasına rağmen çok güzel esprilierin ve mimiklerin olduğu süper bir film olmuş. Ata Demireri yürekten kutluyorum. Dede Naberrrrrr :)
gerçekten çok eğlendim ve güldüm .standapçı diye geçinenlerden çok çok iyyidi, espiriler bi harikaydı . özelliklee kör taklidi yaptıkları sahne süperdi gülmekten yıkıldık yaa .... şiddetle tasvsiye ederimm..
Filmi bugün izledim arkadaşlar.. Çok komikti gerçekten.. Silivri yöresinde yaşayan biri olarak , karakterleri çok gerçekçi buldum.. Aynı buranın insanları.. :))
Silivri - Tekirdağ - Saray - Keşan - Çanakkale - Bozcaada hatta Balıkesir insanını yansıtıyor film :))
Hayatımda izlediğim gerçek anlamda "türk komedi" dalında ki en iyi film diyebilirim. Kesinlikle izleyin. Küfürsüz de insan gülebiliyor bunu en iyi kanıtlayan film recepler yahşi batılar falan tırt kalır yanında.
gittim, gördüm ve çoooook beğendim çok güzel, çok gerçekçi espiriler var türk halkının günlük hayattaki konuşmaları filmede yansımış çoook beğendim çocuğunuzla,eşinizle dostunuzla izleyebileceğiniz bir komedi filmi.oyunculuklar hakkında yoruma gerek yok sanırım. recep ivedikle kıyas kabul etmeyecek kadar güzel bir film.