Eyyvah Eyvah
2094 Puanlama

valendom
valendom

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
mükemell...yurdum insanı komedisi,ama aptal işi değil,kesinlikle bizden saf bir anadolu çocuğu Hüseyin...süper oyunculuklar ve yerli yerinde espriler :) kesinlikle izlenmeli.bu yılın en iyi türk komedi filmi
elife88
elife88

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu flım 10 numara olmuşş... insanlar bazı flımlerde pişman oluyorlar aman ya bu mu ıdı... dıye ama 10 numara bı flım pişman olmazsınız şahsen ertesi gün güne daha olumlu bı sekılde baslıyorsunuz tavsiye ederim
arif231
arif231

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
Yahşi Batıda salon bu kadar gülmemişti... Gerisini düşünün artık. Tamamı ile çok doğal, her anı yüzünüzü güldürebilen basit olmasına rağmen çok güzel esprilierin ve mimiklerin olduğu süper bir film olmuş. Ata Demireri yürekten kutluyorum. Dede Naberrrrrr :)
nilo245
nilo245

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerçekten çok eğlendim ve güldüm .standapçı diye geçinenlerden çok çok iyyidi, espiriler bi harikaydı . özelliklee kör taklidi yaptıkları sahne süperdi gülmekten yıkıldık yaa .... şiddetle tasvsiye ederimm..
duman-oyku
duman-oyku

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika bir film olmuş karnınıza agrılar girene kadar güldüğümüz bir yapım emeği geçenlere Teşekkürler
erdemceliker
erdemceliker

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim arkadaşlar.. Çok komikti gerçekten.. Silivri yöresinde yaşayan biri olarak , karakterleri çok gerçekçi buldum.. Aynı buranın insanları.. :))

Silivri - Tekirdağ - Saray - Keşan - Çanakkale - Bozcaada hatta Balıkesir insanını yansıtıyor film :))

Tebrikler..
zuborbski
zuborbski

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim gerçek anlamda "türk komedi" dalında ki en iyi film diyebilirim. Kesinlikle izleyin. Küfürsüz de insan gülebiliyor bunu en iyi kanıtlayan film recepler yahşi batılar falan tırt kalır yanında.
m-yasin88
m-yasin88

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası sıfır beklenti ile gittim filme ama çok güldüm film süper olmuş hiç böyle bir şey beklemiyordum tebrikler Ata derirere...
akak83
akak83

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gerçekten bu yılın en komik filmi Recep İvedik e on basar. Hele bir kör taklidi sahnesi varki gülmekten yarılabilirsiniz dikkat!!!
super-aslan
super-aslan

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu aralar yapılmış türk komedi filmleri bunun yanından bile geçemez şahsen ben çok eğlendim ve çok güldüm mutlaka izlenmesi gereken bir film.
muat-544
muat-544

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
arkadaslar hepınıze selam.sadık bır beyazperde okuru mynet uyesı olarak kolay kolay fılm begenmeyen bır kardesınızın tavsıyesıne uyacak olursanız bu fılme kesınlıkle gıtmenızı onerırım.kesınlıkle verdıgınız paraya degecek.gercekten cok guzel bır fılm olmus.mujgan hemsıreyle huseyının macerasını anlatan 2.fılmıde beklıyoruz ata dedemırerden.tum fılm ekıbının elıne saglık.tesekkurler.
hkaraca89
hkaraca89

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izleyin arkadaşalar şiddetle tavsiye ediyorum.
bursaglam
bursaglam

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken çok eğlenceli çok kaliteli bir film. izlemeyenlere tavsiye ederim...
gurolgokhan
gurolgokhan

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
birazönce filmden çıktım... çok eğlenceli bi film.. mutlaka izleyin demet muhteşem oynamış...
Aysun Aslan
Aysun Aslan

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
gittim, gördüm ve çoooook beğendim çok güzel, çok gerçekçi espiriler var türk halkının günlük hayattaki konuşmaları filmede yansımış çoook beğendim çocuğunuzla,eşinizle dostunuzla izleyebileceğiniz bir komedi filmi.oyunculuklar hakkında yoruma gerek yok sanırım. recep ivedikle kıyas kabul etmeyecek kadar güzel bir film.