New York'ta Beş Minare
3,1

alex58908
alex58908

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir yapım olduğunu düşünüyorum. Mahsun Kırmızgülün şarkıcılığını hiç sevmezdim ama yönetmenliğine kesinlikle lafım yok.
ayastan
ayastan

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi, müslümanlığı bizlere kötü göstermeye çalışan toplumları anlatıyordu. Dinimizin ne kadar güzel bir din olduğunu, yobazlara kanmamamız gerektiği güzel bir aksiyon filmiyle anlayana anlatılıyor.
damlakrl
damlakrl

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gayet güzel şunun şurasında kaçtane elle tutulur türk filmi izledinizki adam gayet güzel yapmış pişman olmazsınız
bresko
bresko

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bence Türk sinemasının ulaştığı son nokta..kim ne derse desin bu adam eğer Amerikada bir gökdelenin 51.katında bir film çekebiliyosa (helikopteride unutmamak gerekir) bu filme sadece tebrik edilmek kalır..kaldı ki film senaryo yönüyle 10/10 çekim yönetimde çok iyi oyunculukta kötü sayılmazdı haluk bilginer varsa zaten bir ekibin içinde oyunculuk kötü denemez
kim ne derse desin bu film on numara bir film
lieblingg
lieblingg

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Bence gayet başarılı bir film olmuş, özellikle Haluk Bilginerin oyunculuğuna hayran kaldım. Aldığı puandan çok daha fazlasını hakediyor.. İzleyin derim
alga
alga

10 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim. Mahsun Kırmızıgülün 3. filmi de başarılı. İnşallah film çekmeye devam eder. Kırmızıgül filmlerinde görselliğe çok önem veriyor ve iyi yapıyor. Normalde ne alakası var diyeceğimiz bir sahne öyle güzel çekiliyor ki "vay süper" diyor insan. Mesela polislerin yemin töreni öyle bir sahne idi.

İzleyici sayısı umarım 3.325.842i geçer de 2010 yılının da en çok izlenen filmi Recep İvedik olmaz.

Filmle ilgili bazı negatif yorumlarım da var vakit olursa onları da bir ara yazarım.
e-ergener
e-ergener

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Hindistanda bir ressamın öğrencisi bir resim yapar ve hocasına götürür. Hocası der ki buna tıpatıp benzer bir resim daha yap ve bu resimlerden birini şehrin en işlek caddesine as. Ve altına da "Hatalı bulduğunuz yeri işaretleyin" yaz der. Yapar öğrenci ressam ve gider koyar. Gün sonunda resmine bir bakar ki nokta koyulmadık yer kalmamış. Hocasına üzgün şekilde gelir veresmi gösterir. Hocası "Üzülme, şimdi iki resmi yanyana koy aynı meydanda ve çizdiğiniz hatalı yerleri düzeltin yaz altına" der. Ertesi günü temiz resimde tek bir nokta dahi bulunmaz Hata Düzeltilmiş olarak...Diyeceğim şu, Türkiyedeki en iyi yönetmen ve yapımcılardan birisi oldu Mahsun Kırmızıgül sadece 3 filmde. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi de o benim gözümde... 10 / 10
atikefe
atikefe

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
izlemeyen çok şey kaybeder.kesinlikle izleyin. haluk bilginer ve danny glover için yine izlenir
rey07
rey07

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bence kesinlikle güzeldi. Dini msjları bile yeterdi filmin. ayrıca şimdiye kadar hangi türk filminde böyle kaliteli çekimler gördünüz ki. ve haluk bilginer yine yine muhteşemdi.
lakot-2
lakot-2

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Türk sineması çağ atladı demek bence birçok yönden doğru bence.Aksiyon tarzında türkiyeden yapım beklemek çok güç geçmişte yalnız burada gerçekten hollywood sinemasıyla boy ölçüşecek tarzında bir aksiyon görüyoruz.Daha da önemlisi Mahsun Kırmızıgül türk sinemasında eksik olan bişeyi başarmış 'Kurgu'.Film sahne çekimlerine çok emek harcanmış.Sadece bir aksiyon filmi gibi çekilmemiş..Özellikle Ayasofya sahnesi çok etkileyici.Filme hakkını vermek gerek.Türkiye ve Dünya sorunlarını ele alıp bunu bir kurguya dayalı anlatmış,Mahsun zor olanı başarmış diyorum,tebrikler 10/9
sprtcs
sprtcs

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ya Haluk Bilginer nekadar büyük oyuncu olduğunu oynadığı herşeyde gösteriyo ya. Güzel filmm
oynaterman
oynaterman

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
türk sinemasının seviyesini yükselten bir film olduğu kesin görüntü yüönetmeni işini iyi yapmış sinemada izlerseniz daha iyi anlarsınız isteksiz girdim fakat çok memnun çıktım konuda bi kaç eksik ve mahzun kırmızıgülün ilk başta bir şeyleri sezdirmesi dışında kusursuz bir film mustafa sandal gayet iyi oynamış çok yüksek beklentimiz yoktu ondan çünkü o oyuncu değil puanım 1010 mutlaka gidin derim günümüz sorunlarındanda bilginiz olur
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
arkadaslar fılmı dun ızleme fırsatım oldu sıze sadece turklerın aksıyon ve goruntu bakımından yaptıgı en saglam fılm dıyebılırım bu turk fılmımı dıye dusundurebılıyorrr konusuda cok ıyı ama bazı eksıklerı yok degıl ozellıkle sonunda ne oldugunu tahmın edebılıyoruz ama sıddetle tavsıye edebılırım mahsun ıyı ıs cıkartmıs
zaferbuyuk
zaferbuyuk

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Haluk Bilginer usta müthiş oynamış gerisi teferruat...
Ayaz
Ayaz

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgülü yürekten kutluyorum kendisini geliştirmesini çok takdir ediyorum.Film gerçekten çok güzeldi.Ön yargılarızı artık yıkın.