jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
4 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Demet evgarın böyle bir oyunculuk sergileyebileceğini düşünmemiştim beni olumlu anlamda yanılttı,gerçekten profesyonelce çekilmiş heryönüyle beklentileri karşılayan bir türk filmi.Şizofreni ve kriminoloji detaylı ve enine boyuna irdelenmiş,mustafa altıokları da tebrik etmek lazım,güzel bir yapım ortaya çıkarmış
bu film daha yüksek bir puan hakediyor. gayet sağlam bir konuya ve şaşırtıcı bir sona sahip. kendi tarzındaki birçok yabancı filminde kalitesine sahip. tamer karadağlının neyi beğenilmemiş anlamadım. rolüne son derece yakışmış bence. 8.4 film için daha ideal bir puan olur diye düşünüyorum.
Şu zamana kadar ki psikolojik-gerilim örneğini sergileyen tek türk yapımı diyebilirim,Demet Evgarın göz dolduran oyunculuğuyla harmanlanmış kaliteli bir film. 10/8
Yerli filmlere karşı nedense çok acımasız eleştiri yapmayı bir marifet saymaktayız. insanların yıllarca emek vererek hazırladıkları bir ürüne tek kalemde"berbattı izlemeyin" denilebiliyor. ne hikmetse de yerli filmlere karşı yapılıyor bu özellikle.. Filme gelince,polisiye gerilim filmi olarak amacına ulaştığını düşünüyorum.Mustafa Altıokların ellerine sağlık..
Türk filmleri arasında enn iyisi diyebililiriz heralde ...gerilim had safhada..kişilik bölünmesi muhteşem işlenmiş...herşey süper kesinlikle izlenmeliii... ve fakat bi film bu kadar beter bitebilir...mantıksız, olmaması gerektiği gibi... bu filmi 10 dan 8 e düşürdü...yinede favorim..8 verdim...
türk filmleri arasında eşine ender raslanan bir film. Polisiyeden çok pisikolojik gerilim tarzında olan bu film gittikçe olgunlaştığını gösteriyor türk sinemasının. Film katili sonuna kadar saklamasına rağmen şüpheli sayısını oldukça az tutuyor bu da izleyiciye tahmin imkanı veriyor. Her ne kadar sonunu tahmin edebildiğim filmleri sevmesem de bu filmden zevk aldım. Demet Evgar ın oyunculuğu süper olmuş. Karakterlerin hiçbirinde sırıtmıyor her kılıfa oturuyor. İzlemenizi tavsiye ederim. 9/10
Bole guzel bır fılm Turkiye de nasıl cekilmiş dedirtecek kadar guzel. Uzun ama sıkıcı degıl oyuncular cok basarılı ozellikle demet evgar o kadar guzel rol yapmıs ki.. Mutlaka ızlenmesı gerek.
psikolojik bir film bu tarz sevenler kaçırmasın derim.konu açısından ilginç bir o kadar da hayatta ufak dozlarda her insanın yaşadığını da sizlere derinden,bunu hissettirmeye çalışıyor. izlemdiyseniz hemen izleyin derim..
çok insafsızca yorumlar bunlar konu olarak biraz özenti olsada özentiyi bile beceremeyen filmler arasında sayılmaz.. Evet oyunculuklar biraz zayıf ama konu ve sonuç olarak doyurucu diyebilirim..Hiç olmazsa bişey yapmaya çalışılmış.Emeğe saygı !!