Gişe Memuru
Ortalama puan
2,6
128 Puanlama

48 Kullanıcı yorumları

5
2 Eleştiri
4
9 Eleştiri
3
5 Eleştiri
2
14 Eleştiri
1
12 Eleştiri
0
6 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Onur Onaydin
Onur Onaydin

1 değerlendirme Takip Et!

5,0
31 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bir sanat filmi acisindan bakinca izleyen kendisini filmin icinde hissediyor. Ortam , dekor ve oyunculuk benim cok hosuma gitti. Matrix Rambo Yada Asmali konak ruhu arayan kisiler icin uygun bir film degil. Otobiyografi, yasanan bir hayatin icine girip hissetmek isteyenlere uygun.
Yusuf Yılmaz
Yusuf Yılmaz

2 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
30 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Bu filmi yazanın aklından şüpheliyim berbat ötesi spoiler:
sakın izlemeyin hffffhhjjjjjjkkkkgggggggggıjkkllohgvv
Erkan gökhan Kılıç
Erkan gökhan Kılıç

4 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
25 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izledigim en berbar salakca bir film. 5 para etmeZ hangi akla hizmet böyle salak filmi yaptınız mal beyinliler.
Halit D.
Halit D.

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
21 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Psikolojimi bozdu izlemeyin kardeşim. Saçma sapan zamanınıza yazık. Geri verin zamanımı yazık insanlar izliyor film diye
Pelinella
Pelinella

1 değerlendirme Takip Et!

3,5
15 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Hepimizin hayatında var olan anlık sinir bozuklukları çok iyi işlenmiş. Annesini kaybetmiş ve sonrasında babasıyla problem yaşamış olan Kenan'ın da psikolojisi, tepkileri ve hatta daldığı hayaller çok gerçekçi. Bazı sahnelerin gerçek mi hayal mi olduğunu tam kestirememek tatlı bir seyir keyfi sunuyor.
Saat Saatci
Saat Saatci

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
17 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle BERBAT. Bakırköy ruh ve sinir hastaliklarından castt yapmişlar gibi rollere büründürmüşler oyuncuları. Zaman kaybı ve kaliteden yoksun.
Batuhan G
Batuhan G

1 değerlendirme Takip Et!

0,5
16 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en rezil filmlerden biriydi. Yok sanat İl, yok zeki demirkubuzun filmlerini herkes anlamazmış. Anlayacak bir şey yok ki birader. Boş boşuna geçen 1 buçuk saatten başka geriye bir şey kalmadı.
YasinOzyilmaz
YasinOzyilmaz

15 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
8 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Ne yazık kı hikaye çok yavaş ilerliyor. Konular bir yere bağlanmıyor. Film bitti ama konuların hepsinin ucu açık kaldı.
Yasin Küpeli
Yasin Küpeli

1 değerlendirme Takip Et!

3,5
31 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Sadece görüntü yönetmeninden dahi izlenmesi gereken güzel film.
V-for-memetta
V-for-memetta

Takipçi 189 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Konu yönüyle çok ilginç bulduğum izlediğimde daha iyisi yapılabilirdi dediğim filmlerden.vasatı aşamamış
Saygılarımla(4/10)...
MojoRising
MojoRising

Takipçi 380 değerlendirmeler Takip Et!

1,5
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Sonuçta ortada binbir zorlukla çekildigi belli bir Türk filmi var, çok agir elestirmek istemiyorum ama arkadas biraz zeka lütfen ya. Çok degil, ama "biraz" olsun yeter bak.

Sen belgesel çeker gibi film çekersen, daha da kötüsü aklina ilk geleni filme çekmeye karar verirsen ortaya da böyle kötü bir film çikar.

Serkan Ercanin oyunculugu hariç sinifta kalmis bir film.
Burakrises
Burakrises

Takipçi 687 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
17 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Mayısta vizyona giren film haziranda DVDye düşüyor ismi Gişe Memuru amaGişede batmış bir film.
okan1903
okan1903

Takipçi 52 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
23 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşımın ısrarı yüzünden filme gittim.Üç haftada Toplam seyirci sayısı 17,000..Tahminimce vizyonda kaldığı sürece 25,000 seyirciyi geçmeyecek bir yapım.İlk Fragmanını izledigim zaman 100,000 seyirciyi gecmez diye bir tahminde bulunmuştum.Çok iyi niyetliymişim.Film çekiliyo ama , ya bilmiyorum,tabiki böyle filmler şart sinemamızda ama vallahi yeter billahi yeter..İçimiz dışımız Dram oldu..

Eger bu filme ben para verseydim,verdigim paraya acırdım.Yapımcıların amacını anlamış değilim.Türk sineması geriye doğru gitmeye başladı.Dizilerdeki Dram yetmiyormu,Dram türü filmleri sinemaya daha ne kadar taşıyacaksınız.Biz sinema sever insanlar olarak bu filmlere gitmiyoruz.Anlayın artık..
umtgkmn
umtgkmn

6 değerlendirmeler Takip Et!

2,5
19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Karakterlerin anlatımı, Diyaloglarıyla ,senaryosuyla ,her şeyiyle olmuş bir film . Kafkadan ve Camusun Yabancı kitabından etkilenilmiş.
hudup
hudup

35 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu belirtmekte fayda var ki filme kötü yorum yazan arkadaşlar bu filmin yavaş minimalist sizin deyiminizle "sanat" filmi olduğu belli madem beğenmiyorsunuz bu tarz filmleri gitmeyin arkadaş kimse size zorlan bu filmleri izlettirmiyor.Filme gelirsek yönetmen Zeki Demirkubuzun Yazgı filminden Varoluşçuluktan Albert Camusun Yabancı kitabından Yusuf Atılgandan,zebercetten,aylak adamdan fazlaca etkilenmiş bence bu etkelineme özellikle bazı sahnelerde adeta taklite kadar çıkmış.Özellikle filme gerçeküstücülük katıyım derken birazda saçmalamış desem yeridir.Bence bireyin yalnızlığını ve babaya olan öfkesini daha sade daha gerçekçi bir zeminde anlatsa daha başarılı olabilirdi bunca defosuna rağmen gene de ilk film olması ve Serkan Ercanın olağanüstü performansı ayrıca kısa rolüne rağmen Nadir Sarıbacakın filme olan katkısıyla izlenmeye değer 7/10.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler