mükemmel bi film.ferhan abi yine dökrürmüş.gerçekten gözlerim doldu.bazı filmler vardır büyük dersler alırsın.ben aldım dersimi.yapamadıklarımdan pişman oldum hep.artık bişman olmıcam galiba=)
öncelikle şunu söylerim film afişlerinde ferhan şensoy u görünce makara bi film dir yada amann türk filmi dedim ama film i daha sonradan izlediğimde anladım ki süper bi filim hele genclik filmleri için vaz geçilemiyecek bir film diye bilirim izlemeyenlere mutlaka tavsiye ederim saygılarım la Hakan Aymaz : )
Filmi tesadüfen seyrettim ve iyiki seyrettim. film bittikten sonra hayatta yapmak istediğiniz ama hep ertelediğiniz şeyleri koşup yapmak istiyosunuz, bu anlamda başarılı bir yapım!
Türk filimlerini pek fazla sevmem sevdiğim türk filimleri desem 5 i geçmez aralarında da pardon filminin var olduğunu düşünürsek bu filmin güzel bir film olduğundan emin olabilirim.Ferhan şensoy gelmiş geçmiş en büyük mizah tiyatrocusudur bana göre izlenilmesi gereken bir film..
Gerçekten güzel bir filmdi.Gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız.Özellikle Durul Bazanın her lafı ayrı olay, komik:-) hem gülebileceğiniz hem de yeri geldiğinde ağlatan bir fil kısacası goşça vakit geçirebileceğiniz bir film.İzleyin pişman olmazsınız
sevdiklerinize sevginizi söylemeyi ertelemeden önce bir kez daha düşünün!sonrası hiç olmayabilir!YaRıN hiç olmayabilir!!! bazı kopukluklar olsada genel anlamda güzeldi...izlenmeye değer
tek kelimeyle harkulade son zamanlarda seyrettiğin en iyi Türk filmi...Ferhan şensoyu ve onun mizaha anlayısını tüm film boyunca rahatlıkla hissedebiliyosunuz..Mutlaka izlenmeli bence tavsiye ederim...