3,9
Son Ders: Aşk ve Üniversite hakkında görüşlerin ?
28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
saçma sapan amerikan gençlik filmlerini izleyip bu filmi aynı kefeye koyan insanları kınıyorum bence ınsanın bı yerlerine dokunan cok sıcak ve samımı bır fılm olmus eger içinizde bir seylerı tıtretmek ıstıyorsanız ve tabulara sahıp bır sınema ızleyıcısı degılsenız mutlaka ızleyın belkı sınema sanatı acısından bıse bulamasanızda hayata dair cok samımı seyler bulacagınızdan emınım
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir türk filmi. başlangıçtaki yapmacık yağmur sahnesi dışında gerçekten güzel. en az 8.5 puan alması gerekirken neden 6.5 li bir puan almış anlamadım.
2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika film

herkese öneririm 10/10http://img2.mynet.com/beyazperde/buton_msj_gonder.gif
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bir film konu oyunculuk ve işleyiş bakımından harika bir film bence biraz daha fazla puanı hak ediyordu
24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film. İzlemeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle öneririm.
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğendim insanı etkiliyor ve duygulandırıyor.
4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kimsenin emeğine haksızlk etmek istemiyorum ama gerçekten sinema işinden gerçekten anlamyıruz.günüzüzde ki ivizyon filmere mılyonlarca kişi gidiyor ve içleri bombş filmler izliyor.arog osmanlı cumhuriteyı hele hele muro o kadar vasat filmlerki bu filmin yanında.Tabiki tarzları farklı ama özünde sinema filmi formatına en yakını son ders.sıcacık başarılı bir hayat hikayesi.emeği geçenlere yürekten teşkkürler...
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Adını Pek Duyurmasa Da Çok Mükemmel Bir Türk Filmi. Mutlaka İzlenmeli.10/9
20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
anlamıyorum niye bu filme reklam yapılmamış. mükemmel bi film konu oyunculuklar ve anlatım şahane. herkesin özelliklede 20 li yaşlardakilerin kesinlikle izlemesi gerekli
23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Türklerin yaptığı ve benim izlediğim en muhteşem filmlerden bir tanesi daha...10/9
28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izledim.Ne çok iyi,ne de çok kötü denebilir.Biraz aşk,biraz komedi,biraz siyaset... Her şeyden biraz var.Ancak konular çok yüzeysel işlenmiş. Sonu çok hızlı bağlanmış.Aldığı puandan fazlasını haketmiyor.
14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bir şeylerin yanlış gittiğini anlatan film.
22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
oncelıkle esas kız seçimi ekin türkmen sanırım adı bu kadar kötü olabilir nasıl bir oyuncu anlamıyorum duygu yok,mimik yok,hiç bişey yok.fılmın yarısı kaan urgancıoglunun kızı seyretmesıyle geçiyor.saffet hocanın yasadıkları cok gerı planda ve eskı dostların ılıskısı gerı planda bır cok seyi işleyeyım derken cok kopuk bır fılm olmus. ölü ozanlar derneği anılmadan gecılmıyor fılm izlenırken.
10 Mart 2009 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi.bende tesadüfen izledim.belkide beni etkileye sey konuydu.filmde çekim kalitesi vs daha iyi olabilirdi.uzun zamndır ağlamamıştım..birşeyler değiştirmek isteyen herkesin izlemesi gereken bir film.
13 Mart 2009 tarihinde eklendi
milyonlarca kez teşekkürler ferhan şensoy ve emeği geçen herkes.
işte gerçek bir film.
kalitesi hakkında yorum yapamayacağım o kadar engin bir seviyede değilim lakin konu ve anlatış tarzı benim için kusursuz hata mikemmel bir başyapıt...