Amatör oyuncular ile çekilmiş fakat Yönetmen Hasan Karacadağ üstün zekasını konuşturarak bizleri ürperttirmeyi başardı. Filmde birtek Ümit Acar(polis rolündeki)başrol oyuncusu rolünün hakkını vermiş. Ebru Aykaç(Hande) felaket derecede acemi replikler ile ve yapmacık mimikler ile sınıfta kaldı. Filmin 3.5 trilyon hasılat elde etmesi oyunculardan çok yönetmenin başarısıdır. Boşuna dünya fizik şampiyonu olmamış. Tebrikler.
film bir ilk olarak türk sineması tarihinde gişede en çok seyirci toplayan film oldu. ben filmin son final sahnesi hariç diğer kurgu ve oyunculukalrı beğenmedim ama dediğine göre hasan karacadağ 7 seriden oluşacak olan bu film bir ilki oluşturuyor. seri giderek iyi olacağına inanıyorum. 10/6
Bu filmi komik,saçma,korkunç değil diye nitelendirenlere tavsiyem şudur;Filmi tek başınıza gece evde kimse yokken sesi açık vaziyette ışıkları kapatarak izleyin ve sonra yatıp uyamaya çalışın bakalım uyuyabilecek misiniz'Ama filme konsantre olarak izleyin.Sonra gelip buraya yazın bakalım korkunç muymuş değil miymiş?Filmdeki malum sahneden dolayı tavanlara bakıp durursanız ben karışmam ama;)
Türklerin zayıf noktalarını keşfedip iyi analiz edilmiş bir film.fakat sonu iyi bağlanamamış.genel itibari ile orta şeker bir türk korku filmi diyebiliriz
Bu filmin amacı insanı korkutmak ve huzursuz etmek ve dabbede bunu sonuna kadar başarıyor.Birde filmi geceleyin ve tek başınıza izlerseniz bu açıdan ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz.Oyunculuklar vasat olabilir ama çok göze batmıyor diye düşünüyorum hasan karacadağın ilk filmi olduğu için bazı hataların olması normal ileride bunların olmayacağını düşünüyorum.İzleyin ve korku filmi görün.
Sinemada izleyip de gülme krizine girdiğim bir çok Hollywod korku filminden daha iyi.Açıkçası oyunculuklar ve dizilerin görüntü kalitesine eşdeğer filmin perde görüntüsü ve senaryodaki bir kaç klişe dışında bence korkutan bir filmdi.Ayrıca filmin daha iyi bir yönetmen daha iyi oyuncular ve daha iyi bir senarist elinde çok iyi bir korku filmi haline geleceğine inanıyorum.film gösterime girmeden önce Hollywod senaryoyu satın almak istemiş lakin Hasan Karacadağ satmamıştı...Türk sinemasındaki tür filmlerinin ilklerinden olduğu iç,in bence 7 puanı hak ediyor.
Bu düşük puana ve olumsuz yorumlara katılmıyorum. Bence gayet başarılı bir korku filmiydi. Beni oldukça korkutmayı başaran ender filmlerden biri. Hasan Karacadağ'ı tebrik ediyorum müthiş bir korku yapmış. Filmin tek eksik yönü bence oyunculuklardı. Onun dışında ses efektleri, görsel efektler, senaryo çok iyiydi.
film kaliteden yoksun bir film ....hemde çok yoksun ama şöle bir ley var benim için ilk kez bir filmde korktum o da bu film bunun da nedeni filmin gerçekle bağdaşıyor olması böyle olayacak belki ama böyle şeyler olacak aklınızda bulunsun
sinemadan sinir krizi geçirerek çıkmıştım.filmin berbat olduğunu düşünmüştüm.yönetmenin aşırı kullandığı ses, aşırı kalitesiz görüntü yönetmenliği falan...nasıl bi filme geldim demiştim.tamamen inanç sömürüsüne kaçan bir korku filmi olduğunu düşünmüştüm.ama şimdi dönüp baktığımda bu filmi bir daha izleyecek cesaretim yok.gerçekten ürkmüş ve korkmuşum.filmin basitliğinden nefret ediyorum ama beni birçok filmden daha çok korkutmuş.aşırı derecede huzursuz edici bir film.ama çok fazla ve görmezlikten gelinemeyecek derecede hataları olduğu için en fazla 6/10 puan...
korku ve gerilim üstüne yapılmış başarılı türk filmlerinden filmlerden biri.sürükleyici vekonusu güzeldi.efektler yerli yerinde ve etkileyiciydi.izlerken gerçek anlamda ürktüğüm yerler oldu.sinemadada sanırım bayağı geniş bir kitleye ulaşmış.bence haklı bir film bunda.bu tür sevenlere tavsiye ederim
korku filmi değil gerilim olarak bakıyorum. korkunç hiçbir şey yok tam aksine korkunç olması gereken sahneler yeterince komik. sadece ani efektlerle gerilim yaratılmış. kadro daha iyi olabilirmiş en azından ifadeler konusunda.
ya konu çok güzel ve mühim bi konu ama filmdeki oyuncuları sokaktan topladılar herhalde... Cinler,dabbe vs. bunların adı geçtiğinde zaten insanı ürküten şeyler olması dolayısıyla filmi merak edip izlemiştim...Ama oyuncular olayı bitirdi..