Karacadağın filmlerini acımasızca eleştirmeyi doğru bulmuyorum neticede bu adamın bir hedefi var bu işi köşeyi dönmek için yapmıyor.Eminim çoğu filmindede zarara uğramıştır ama hala ısrarla mücadelesini sürdürüyor.Gerilim - korku filmlerinin seyirci hiti bellidir 1 milyonu görürse büyük başarı demektir.onun için türkiye gibi erozitm içerikli aşk ve komedi filmlerine bağımlı bir ülkede seyirci çekmek için 3-5 liseli bacağı gösterip sevişme sahnelerini bol bol kullanan filmler yerine ısrarla bu işin üzerine giden bir adama sadece saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.Birgün çok güzel bir projeye imza atıcaktır eminim bunuda fazlasıyla hak ediyor.
Yetersiz görsel efektlerine rağmen izleyicisini korkutmayı başaran bir film. her ne kadar yabancı sinemalara göre vasat sayılsa dahi asıl amak korkmak ve korkutmaksa film bunu çok iyi bi şekilde gerçekleştiriyor.. Gerilim ve korku filmlerini izlediğiniz atmosfer filmden alacağınız etkiyle direk olarak orantılı olacağı için bu filmi uygunsuz bir atmosferde izlerseniz beğenmemeniz zaten normal olacaktır.
film bana göre kesinlikle kötü değil.korku sahneleri cok fazla hatta izlediğim en fazla korku sahnesi olan film diyebilirim.filmin bütçesinide göz önüne alırsak cok iyi.
Filmin hakki yeniyor. Bence konu ve senaryo olarak Amerikan muadillerine 10 basar. Tamam ses efektleri biraz basit olabilir. Ama neticede bu bir korku filmi. Ben begendim. 8/10
Allahım ya çook korktum hele sesleri filan uuuu feciydi ben çok beğendim inanır 10 gün aklımdan bile çıkmadı bırawoo diyorum hasan karacadağa güzel korkunç bir türk sinemasıydı
bu filmden sonra psikoloğa giden arkadaşlarım oldu. konu gerçekten etkileyici. bu şekilde olmasa da günün birinde gerçekten olacağını bilmek insanları ürtüken diğer bi yanı sanırım.