Deli Yürek

Ozdemirdestan29
Ozdemirdestan29

22 Mart 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten müthiş ben çok beğendim her türlü kendini anlatabilen bir film yapmışlar devamını bekliyoruz
Seda H.
Seda H.

18 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Küresel güçlerin icratlarını en güzel anlatan filmlerden biri. Selçuk yöntemin oyunculuğu harika. Askerin içindeki iyiyi ve kötüyü göstermeleri başarılı olmuş
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
kendini izleten ve dizisinden bağımsız düşünemeyeceğimiz güzel bir film 8/10
suadiyekartali
suadiyekartali

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlemesi gereken bir TÜRK filmi özelliklede şu sahnedeki diyaloklar çok anlamlıydı:
bozo: bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün mutlaka ekmeği yediği yerden kurşunu yer...
10/8.8
adedvet
adedvet

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
efsane bir film. konu zaten çok iyi ve aksiyonda gayet iyi sağlanmış. elbetteki daha süslü aksiyon sahneleri olabilirdi ama türk sinemasının o yıllardaki konumuna göre gayet başarılı. kesinlkle izlenmesi gereken bir film
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Diziden bağımsız seyreden, kendini seyrettiren bir filmdi. Uzun palto, boğazlı kazak giymeyen ve gümüş yüzük takmayan bizdik sadece arkadaşımla, filmi seyretmeye gittiğimiz sinema salonunda :)
Dii
Dii

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
İbretlik bir fil :) izlemenizi tavsiye ederim.
splinter-usta
splinter-usta

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
favori türk filmlerim arasında gerçekten çok güzel her türkün izlemesi gerek bence
ozzy-badd
ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
efsane dizi deliyürek in filmi...yusuf miroğlu bu sefer terörle ilgilenior...oktay kaynarca-selçuk yönetim gibi isiler bu tarzz rollere çok yakıorlar bence izlenmeli ben 8 verdim güzel film...
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Osman Sınav eserleri ülkemize mal olmuş yapıtlardır.Deli Yürek-Kurtlar Vadisi-Pars Kiraz Operasyonu bu eserler arasında gösterilebilir.Deli Yürekte ekmeğini ülkesinden çıkanların ülkesine karşı yaptıkları ihaneti anlatıyor.Kısacası Güneydoğudaki mafyalaşmış çarpık düzene karşı çıkan bir fedainin hikayesidir Deli Yürek.Ben Deli Yürek:Bumerang Cehennemi filminde şu sözü beğendim.Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden kurşunuda yer.Umarım bu söz ülkemize ihanet edenler için gerçekleşir diye umuyorum.Sonuçta ben bu Osman Sınav Eserine 10 üzerinden 8 verdim.
Nevzat
Nevzat

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sinemada izlediğim ilk filmdi bizim memlekette çekilmişti harikaydı
blondman-gs
blondman-gs

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film dizisi bile güzeldi ona ait herşey muhteşem oluyor osman sınav yine harikalar yaratmıştı izlemenizi tavsiye ederim dvd olarakdan
sinema
1 ziyaretçi
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Türk sinemasının en iyi ilk 5 filmlerinden birisi bence.
garyhabson
garyhabson

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film.Türk sinama tarihinin en iyi filmlerinden biri.mutlaka izleyin pişman olmazsınız.defalarca izledim yine denk gelse yine izlerim.
olagansupeli
olagansupeli

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
şahane bi film....yani övgülerimi dahada sürdürmek isterdim ama övgülerimide filmin bitiş sahnesi gibi bitirmek istiyorum..böyle aniden..yaa bi film böyle bitermi yaa..herşey mükemmel giderken,film insanı etkisi altına almışken,eee devamında ne olacak derken..küt..film bitti..söyleyecek kelime dahi bulamıyorum