Hesabım
    Mavi Pansiyon
     Mavi Pansiyon
    2 Aralık 2011 Sinemada | 1s 37dk | Dram, Romantik
    Yönetmen Nezih Ünen
    |
    Senarist Nezih Ünen
    Oyuncular: Yunus Güner, Fadik Sevin Atasoy, Özlem Tekin
    Basın
    2,5 1 Eleştiri
    Üyeler
    2,5 22 Puanlama, 4 Eleştiri
    Beyazperde
    1,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Hayal kırıklığı ile biten büyük aşkı sonrası Ahmet aşka, sevgiye, ilişkilere inanmayan bambaşka bir adam olmuştur. Eğlencesine bakan beraberlikler yaşayan Ahmet, yaz tatili için Ege'nin şirin bir sahil beldesini seçer.Tatil için yerleştiği "Mavi Pansiyon"da aşka dair ne zamandır unuttuğu duygularla Bahar sayesinde yeniden karşılaşacak, bir yandan da kendisi gibi rahat ilişkilerin kadını gibi görünen Esra'ya aklı kayacaktır... Fakat bu pansiyonda Bahar'a hayran olan sadece Ahmet değildir...

    Çekimleri uğurlu ve esprili bir tarih olarak 2010'un 10 Ekim günü Bodrum'un Gümüşlük

    beldesinde başlayan Mavi Pansiyon filminin yönetmenliğini Nezih Ünen üstleniyor.

    Yönetmenin "romantik dram" olarak nitelendirdiği yapımın oyuncu kadrosunda ise Özlem Tekin, Fadik Sevim Atasoy, Nail Kırmızıgül, Veysel Diker ve Tan Sağtürk yer alıyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    1,5
    Kötü
    Mavi Pansiyon
    Yazar: Banu Bozdemir
    Nezih Ünen geçen sene Anadolu'nun Kayıp Şarkıları ile yüreklerimizde şarkılara, türkülere, Anadolu'ya geniş bir yer açmıştı. Yedi yıllık bir çalışma vardı şarkıların ardında. O yüzden çok sevildi, takdir edildi. Aslında yönetmenlerden beklediğimiz, başladıkları yolda devam etmeleridir. Ani değişimlere alışkın değiliz pek. Özer Kızıltan , Takva'dan sonra Beni Unutma'yı çekince nasıl şaşırdıysak Nezih Ünen ismini Mavi Pansiyon'da görünce o derece şaşırdık sanırım!Mavi Pansiyon, biten evlilikler, kariyerler ve yaşam alışkanlıkları sonrasında soluğu Bodrum'da alan bir avuç insanın yaşadıklarını anlatıyor. Evet günümüzde her şeyde bir değer kaybı, başkalaşım yaşanıyor ama bu konunun üzerine üşüşmek de aynı derecede bir kayıp hali bana göre. Bu dünyayı bitirdik, başka dünya bulalım hali aynı uzantılar içinde ne kadar mümkün, tartışılır. Mavi Pansiyon'a nasıl dahil olacağımı bilemediğim için ö

    Fragmanlar

    Mavi Pansiyon Dublajlı Fragman 2:29
    Mavi Pansiyon Dublajlı Fragman
    10.154 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Cinemania'da Bu Hafta; Şahin Irmak
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    2 Aralık 2011 Cuma

    Oyuncular

    Yunus Güner
    Rolü : Ahmet
    Fadik Sevin Atasoy
    Rolü : Bahar
    Özlem Tekin
    Rolü : Esra

    İzleyici eleştirisi

    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    1,0
    9 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    Böyle içi boş ve iç karartıcı bir film son zamanlarda hiç seyretmemiştim. Allahtan filmi Bodrum'un doğa harikası Gümüşlük bölgesinde çekmişler. Konusu anlamsız, senaryosu zayıf ve oyunculuklar yerlerde sürünüyor. Yunus Güner kim başrol oyuncusu olmuş. Torpilli herhalde. Fadik Sevin Atasoy ve Özlem Tekin'in performansları zorlama olmuş. Açıkçası boş vaktiniz varsada seyretmeyin.
    Hasan H.ÖZBUNAR
    Hasan H.ÖZBUNAR

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    1 Mart 2015 tarihinde eklendi
    Film Amerikan özentisi bir filme benzese de Türkiye için güzel bir adım.Senaryo kaliteli... Banu Bozdemire katılıyorum 'Sonuçta şehirden kaçan, kaçma imkanı olan ve buna rağmen kaçtığı yerdeki ‘şehir ortamı batağına' saplanan bir avuç insanın küçük denizde boğulmama çabaları diyebiliriz bu film için' Tabi seyircinin bunu nasıl aldığı da önemli. Film zaman olarak günümüz aşklarını yansıtsa da geçmişin ...
    Devamını oku
    Emrah Uludag
    Emrah Uludag

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Beyaz perde eleştirisini okuyunca haksızlık yapıldığını gördüm. Tatlı bir nisan esintisi eşliğinde enerjisi güzel insanlarla donatılmış gümüşlük sahilinde kahkahalar havada uçuşuyor. Kalabalıktan uzak pansiyon tatillerinin özlemle anıldığı günümüze tatlı bir gonderme var. Rahmetli yunus gunerin yanına diğer oyuncularin kalitesi eklenince harika bir cuma akşamı filmi ortaya çıkıyor. içinde her şey olan ...
    Devamını oku
    Kerem
    Kerem

    2 değerlendirmeler Takip Et!

    0,5
    20 Ekim 2020 tarihinde eklendi
    Bahsetmek istediği konuya sadece teğet geçip alakasız sahnelerle dolu. Mavi Pansiyon reklamı olarak yayınlansa başarılı diyebileceğimiz fakat sinematik ve psikolojik anlamda oldukça yetersiz bir yapım olmuş.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Pinema
    Yapım yılı 2011
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2011, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2011.

    Yorumlar

    • melda
      film ikinci yarısında bi on kere falan bitip tekrar başladı..ya da ben o kadar bitsin istedim ki her sahne geçişte jeneriği bekledim. karakterler içselleştirilemeyecek kadar sığ işlenmişti bence..görüntü yönetmenliği dışında ne bir tatilin neşesi ne bi aşkın heyecanı vardı. "ben karizmayım" "ben duygusalım" ve "ben çılgınım" etiketleri gözüme battı.
    • Selma Balkovan
      bencedeee bu film çok güzel herkes izlemeli hele güneş de yüzünü göstermişken :)))
    • Mert Coskun
      ben bu filme kız arkımla gittim ve ikimiz de çok beğendik. özellikle çiftler bu filmde kendilerine dair bir şeyler bulabilir
    • Leyla Artan
      çok güzel çok! müzikleri, renkeleri ve hikayesi... kaçırmayın derim.
    • Selma Balkovan
      İzledikten sonra söyleyebilirim ki tek kelime ile muhteşem olmuş. Daha önce sabırsız bekleyişimin hakkını kesinlikle verdi. Saçma sapan yorumlara kulak asmayın. Gidin görün bir şey kaybetmezsiniz.
    • Barış Karadeniz
      Elbette dünyanın en güzel aşk filmi değil ama kanımca 1.5 yıldız az olmuş biraz. filmin renkleri harika. Oyuncular hiç fena değil. 3.5/5 eder. Şu soğuk kış günlerinde yazdan kalma bir film izlemek isteyenlere öneririm.
    • filmgen
      Filmin atmosferi, müzikleri, renkleri her şey çok iyi görünüyor. Nezih Ünen iyi iş çıkarmış yine.
    • Selma Balkovan
      Müzikler Halil Sezai! sırf bunun için bile izlenir ama Nezih Ünen çok sevdiğim bir yönetmendir ayrıca filmin renkleri, çekimler çok güzel gözüküyor kanımca. Sabırsızlıkla bekliyorm.
    Back to Top