Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2

Mert H
Mert H

18 Mart 2019 tarihinde eklendi
İlk filmden de iyi, belki de sinema tarihinde yapılan en iyi kitap uyarlaması diyebileceğim, çok kaliteli bir film.
Kumrugureken
Kumrugureken

30 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Serinin son bölümü. Çok güzel. İzleyince tekrar başa sarıp izlemek isteyeceksiniz. İzleminizi tavsiye ederim.
Alperen I.
Alperen I.

2 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Benim Açlık Oyunları hikayem romanı okumamla başladı.Daha sonra sinema uyarlaması filminin çıkacağını duydum ve merakla filme gittim.Birazda anlatılan dönemin özelliklerini göz önünde bulundurursak gerçek güzel bir uyarlamaydı kitabını okusamda pek çok sahne bende heyecan uyandırdı.Benim kanaatimce ikinci film çok daha profesyonelce hazırlanmış ve oyuncu kalitesi bakımından yüksek seviyede bir filimdi.Alaycı Kuş'u nasıl çekeceklerini gerçekden merak ediyordum fakat benim için ilk filim çok etkileyici değildi.Çok soğuk ve yabancı geldi sanki başka bir filimmiş gibiydi adeta.Yaklaşık 4 gün öncede vefa borcumu ödemek için finaline girdim.Kurgu ve efektler hoştu açıkcası filmin özellikle sonlarına doğru olan kısmı hariç güzeldi.Fakat filmi uzatma pahasına(spoiler)kitapda o kadar duygusal anlatılan PrimRose un ölümü ve Snow'un düşüşü böyle olmamalıydı.Her ne olursa olsun Açlık oyunlarına olan vefa borcumu ödedim Son 25dk yı saymayarak sadece 1 puan kırıyorum.