etkileyici bi drama konusu itibariyle..arada bu tip filmleri de izlemek gerekiyor..İranlılar bu işi hakkaten biliyorlar.. Ozellikle cocuk hikayelerinin anlatıldığı filmler.. Herkes izlesin.. Kör çocuk:Allah ı goremiyorum Allah yok Kör marangoz:O yerde goremezsin zaten..O nun olduğunu hisset.. Bu sahne beni etkiledi..
selamlar inşallah okursunuz izlediğim en güzel film di zihnime öyle yer ettiki muhammedi hiç unutamıyorum yazan, yapımcı, oynayanlar, özellikle mohsen ramazani hepinize teşekkürler
çk dramatik bilm görüntüler çok filmi izlerken kimseye kızamıyorsun empati kurdurabilen bi film..bikaç sahnesi mıh gibi aklımda..izlemeye değer hem de çok
Hikaye etkileyici, masalsı bir dille sunulmuş. Oyuncular müthiş. Sanat filmlerinde sıkça karşılaştığımız manzara görüntüleri filme o kadar güzel serpiştirilmiş ve hikayeyle harmanlanmış ki gözlerinizi ayırmadan izlemek isteyeceksiniz..Oyuncuların ruh hali de güzel anlatılmış dolayısıyla herbirini anlayıp kimselere kızamayacaksınız..İzlenmesi gerekenler arasında..
Açıkçası film beklediğimin altındaydı, ve çekim olarak ta beklediğimin üstündeydi, tipik iran sineması ama çekimi iran sinemasından ziyade biraz farklıydı, oyunculuk olarak baba karakteri hem mimik hemde diğer konular bakımından çok iyidi nine figürü keza yine öyle ama senaryo duygu bakımından biraz sönüktü, laf dolandırılmamış ne anlatılmak isteniyorsa direk o anlatılmış,10\7.5
bize ne kadar yakın bir senaryosu var.Aynı Karadeniz ' de çekilmiş gibi, kendi geleneklerimize ve yaşantımıza yakın kesitler görüyorsunuz.Gözleri görmeyen küçük bir çocuğun hayata tanıma bakış açısı son derece duygulandırıyor.Farkındalık yaratmak adına da etkileyici bir film.
İran Sinemasını başarıyla temsil eden Gerçekçi anlatımın Baş Yapıtlarından Oldukça GÜZEL ve yıllar yılı yüreklere değecek öykü. Kalplere dokunacak senaryo
çevremde bu filmi seyredip de 'kötü' diyen hiç olmadı. izleyenler 'muhakkak seyret' dediler ve ben de ilk fırsatta izleyeceğim.buna benzer bir film daha vardı: söğüt ağacı. onu seyrettim. kör bir öğretmen ameliyat olur ve gözleri açılır. aman Yarabbi! bu ne biçim bir anlatım, bu nasıl film? tüylerim diken diken olmuştu.söğüt ağacından sonra cennetin rengi için de ümitliyim.