4,2
Cennetin Rengi hakkında görüşlerin ?
5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
etkileyici bi drama konusu itibariyle..arada bu tip filmleri de izlemek gerekiyor..İranlılar bu işi hakkaten biliyorlar..
Ozellikle cocuk hikayelerinin anlatıldığı filmler..
Herkes izlesin..
Kör çocuk:Allah ı goremiyorum Allah yok
Kör marangoz:O yerde goremezsin zaten..O nun olduğunu hisset..
Bu sahne beni etkiledi..
1 Mart 2010 tarihinde eklendi
selamlar inşallah okursunuz izlediğim en güzel film di zihnime öyle yer ettiki muhammedi hiç unutamıyorum yazan, yapımcı, oynayanlar, özellikle mohsen ramazani hepinize teşekkürler
8 Mart 2011 tarihinde eklendi
çk dramatik bilm görüntüler çok filmi izlerken kimseye kızamıyorsun empati kurdurabilen bi film..bikaç sahnesi mıh gibi aklımda..izlemeye değer hem de çok
21 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Hikaye etkileyici, masalsı bir dille sunulmuş. Oyuncular müthiş. Sanat filmlerinde sıkça karşılaştığımız manzara görüntüleri filme o kadar güzel serpiştirilmiş ve hikayeyle harmanlanmış ki gözlerinizi ayırmadan izlemek isteyeceksiniz..Oyuncuların ruh hali de güzel anlatılmış dolayısıyla herbirini anlayıp kimselere kızamayacaksınız..İzlenmesi gerekenler arasında..
4 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Sonu beni o kadar etkiledi ki izleyin bu filmi izlemeden ölmeyin baş yapıt hayatı ve ruhani güzelliği anlatıyor
16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Açıkçası film beklediğimin altındaydı, ve çekim olarak ta beklediğimin üstündeydi, tipik iran sineması ama çekimi iran sinemasından ziyade biraz farklıydı, oyunculuk olarak baba karakteri hem mimik hemde diğer konular bakımından çok iyidi nine figürü keza yine öyle ama senaryo duygu bakımından biraz sönüktü, laf dolandırılmamış ne anlatılmak isteniyorsa direk o anlatılmış,10\7.5
7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
bize ne kadar yakın bir senaryosu var.Aynı Karadeniz ' de çekilmiş gibi, kendi geleneklerimize ve yaşantımıza yakın kesitler görüyorsunuz.Gözleri görmeyen küçük bir çocuğun hayata tanıma bakış açısı son derece duygulandırıyor.Farkındalık yaratmak adına da etkileyici bir film.
4 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
zorlama filimler yapanlar iyi izlesinler bu filmi!!
Çünkü zaten
olması gereken
olması gerektiği zaman
olması gerektiği şekilde
Olmakta...
22 Ocak 2025 tarihinde eklendi
İran Sinemasını başarıyla temsil eden Gerçekçi anlatımın Baş Yapıtlarından Oldukça GÜZEL ve yıllar yılı yüreklere değecek öykü. Kalplere dokunacak senaryo
2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en mükemmel filmlerden bir tanesi.sözcük bulamıyorum.her karesi izlenmeli.
13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filme kapılıp gidiyor insan.

Yönetmen bize hissettirmek istediğini hissettirdi; Gönül gözü ne de güzel görülüyor ve göze sahip olanların aksine fark ediyor..

Çok güzel bir film.
20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bambaşka bir sıcaklık var İran sinemasında. Herkesin izlemesi gereken duygu dolu bir film. Emek verenlerin emeklerine sağlık. 8/10
3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çevremde bu filmi seyredip de 'kötü' diyen hiç olmadı. izleyenler 'muhakkak seyret' dediler ve ben de ilk fırsatta izleyeceğim.buna benzer bir film daha vardı: söğüt ağacı. onu seyrettim. kör bir öğretmen ameliyat olur ve gözleri açılır. aman Yarabbi! bu ne biçim bir anlatım, bu nasıl film? tüylerim diken diken olmuştu.söğüt ağacından sonra cennetin rengi için de ümitliyim.
4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel...

Bu kadar sade ve bu kadar duygusal, bir o kadar sürükleyici. Henüz başındayım sanarken filmin bitişi beni hayal kırıklığına uğrattı.

Muhammedin ağlayışları insanın içinden bir şeyler koparıp götürüyor.

Kanımca en önemli ve vurucu sahnesi ise, Muhammedin marangoz ustasına ettiği sözlü ve gözyaşlı isyan...

Sabır, Şükür ve İnanç üçlüsünün mükemmel harmanı bir film...

Teknik açıdan da tam puan almayı hakeden bir film!!!
27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri. Herşeyiyle ama herşeyiyle dört dörtlük bir film. 10 puan bu film için az bile kalır.