bu iranlılar konu drama oldumu döktürüyorlar. bizde ne var babam ve oğlum bi iki zırvalık tempo çok hızlı değil ama bence 10/9 u hakediyor. iyi olanda kötü olanda herşey allahtan ondan gelen herşeye sabır ve şükür demeli bu filmde sadece onu anlatıyor... izlemenizi tavsie ederim...
Muhammed karakterini canlandıran çocuğun gerçek hayatta da kör olması görme yeteneğinin sadece gözle değil kalple de mümkün olduğunu yansıtmıştır. Muhammedin dünyaya bu eksiklikle gelmesinin onun için bir engel olmadığını bizlere kanıtlamıştır. Filmin aldığı bütün ödülleri hak ettiğini düşünüyorum.(Gerçeğin mayası gözle görülmez.)
Filmi izlemeden önce rulo peçetelerinizi hazırlamayı sakın ihmal etmeyin. Bir masumiyeti size en içten şekilde aktaran Filmi ruhunuzda ve kalbinizde hissedeceksiniz.
Filme tüm duygular birden eklenmiş. Bence izlediğimiz bir film değil. Bu kadar gerçekçi olamaz hiç bir sahne :'( Çok ağlattın Benim Güzel Muhammed'im :(