Bu filmde macera aksiyon üst düzey ve gerçekten maliyetli bir film fakat bu kadar kalabalık olması şart mıydı bilmiyorum ama bizim tahtakaledeki bir milyoncu gibi. Neyse ki izledik bir kere. İdare eder işte
bu filmde eksik bulduğum tek tarafı müzikleriydi filmi dramatik bitirme çabasından olsa gerek pek üzerinde durulmamış ama bir dahaki bunu fazlası ile telafi edeceğini düşünüyorum with comeback or captain marvel. not:evet müzikler benim için çok önemli
Filmin senaryosunun sıradan olmasının yanında bir de film hem sıkıcı hem de yorucu olunca tahammül edemeyeceğim bir film ortaya çıkmış. Oldukça overrated bir film İnfinity War. Bence herkes adil olup hakettiği puanı vermeli. Mcu'nun içinde en iyi 5.film bence. Filmin kötü tarafları Sıkıcı olması, Sıradan senaryosu, Aşırı gereksiz esprileri, Karakterlerin yetersiz kullanımı, Cap ve Iron Man 'in bir işe yaramayıp ayakbağı olması, Müziklerin a epik ve klasik olması diye sıralanır.
ÖNCELİKLE FİLME HAZIRLIKLI GİTMEK LAZIM BU HAZIRLIK OLACAKLARA VE ÖLÜMLERE THANOS BABAYI EFSANE YANSITMIŞLAR SIRADAN BİR VİLLAİN DEĞİL KESİNLİKLE ADAM EVREN DE DENGEYİ SAĞLAMAK İSTİYOR VE FİLM DE BUNU GÖSTERMİŞLER ÇOK İYİ Bİ FİLMDİ KESİNLİKLE GİTMENİZ LAZIM ADAMLAR 10 YILDIR HAZIRLANIYORLAR VE BU FİLMDE DE BU HAZIRLIK SAYESİNDE ÖYLE KARAKTER TANITIMI TARZI BİR ŞEY YOK OLMAMASI DAHA MANTIKLI ZATEN DİREK MEVZUYA GİRİYORLAR BOL BOL AKSİYON VAR VE ÇOK HIZLI GEÇİYOR BU ZAMAN HİÇ SIKILMADIM BELKİ ARALAR DA BAZI SAHNELERDE AMA GENEL OLARAK SIKILMADIM VE ESPRİLER DE MUHTEŞEMDİ ÇOĞUN DA TÜM SALON GÜLDÜĞÜMÜZÜ HATIRLIYORUM TOPARLAYACAK OLURSAM BU FİLM GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ VE TÜM DUYGULARI YAŞATTIRAN Bİ FİLMDİ. RUSSO KARDEŞLER ÇOK GÜZEL YAPMIŞLAR VE SABIRSIZLIKLA İKİNCİ PARTINI BEKLEYECEĞİM İYİ GÜNLER EFENİM.
beyaz perdede yorum yapan insanlara hastayım'ultron'a voltran diyen filme bu kadar kötü bitemezdi diyen(bitmedi güzel kardeşim bölüm 1 bu) insanlara aldırış etmeyin lütfen.benim gibi bu filmi uzun zamandır bekleyenler için zaten gidin dememe gerek yok ancak şüphede kalanlar için kesinlikle gitmelisiniz. Son derece güzel bir filmdi klasik cartton hikayesinin dışına çıkmaları gerçekten iyiydi ve sonsuzluk taşların ne işe yaradıklarını ve nasıl çalıştıklarını görmek müthişti.devamı spoiler içerir
Eksileri thanos'un ekibinin bu kadar kolay ölmeleriydi ancak bunu da yine kısıtlı süre zarfına ve ilk film olmasına veriyorum. Film için en çok endişe ettiğim ilk fimi çok kritik bir yerde bitirip bizi çatlatacaklar diye korkmuştum bitebileceği en güzel yerde bitti.
Dr,Strange Galaxinin koruyucuları ile karşılaştığı sırada, Thanosu nasıl yenebileceğinin olasılıklarını hesaplıyordu. 3.4 trilyonda bir bir ihtimalle kazanıyorlar dı bu sonsuzluk savaşını. Zaman taşını kullanarak bir takım gidişatları değiştirip, Tıpkı Dormammu'yu zamanda nasıl hapsedip yendi ise, Thanosu da o şekilde yenecegini düşünüyorum. Süper Kahraman katliamı yok, kimse üzülmesin. Thanos yendiğini düşünüp, güneşin doğuşunu izlerken, Dr, Strange'nin planı devreye giriyor. Amaçta buydu zaten.
Zaten filmde öyle bir sonla ölmeleri çok saçma olurdu. Kaptan Amerika'nın kalkanını Wagandalılar ona veriyor.
Black Panter savaşa gitmeden önde, Kaptan Amerikayı kastederek, " Biri şu adama Kalkan versin" dediğini unutmayalım. Hulk ikinci evresine girecek. Yazacak çok şey var ama işe geç kalıyorum.
Kesinlikle Tavsiye ediyorum. bilim kurgu sevmeyenler filmi gömmek için her türlü negatif yorumu yapıyor. Lütfen yapmasınlar.
İlave, kadro çok kalabalık evet. Söz konusu Evren. Sadece dünya değil. Az bile kalmış demek abartı olmaz.