Avengers: Sonsuzluk Savaşı: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
4,4
Eren Z.
1 değerlendirme
28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
ÖNCELİKLE FİLME HAZIRLIKLI GİTMEK LAZIM BU HAZIRLIK OLACAKLARA VE ÖLÜMLERE THANOS BABAYI EFSANE YANSITMIŞLAR SIRADAN BİR VİLLAİN DEĞİL KESİNLİKLE ADAM EVREN DE DENGEYİ SAĞLAMAK İSTİYOR VE FİLM DE BUNU GÖSTERMİŞLER ÇOK İYİ Bİ FİLMDİ KESİNLİKLE GİTMENİZ LAZIM ADAMLAR 10 YILDIR HAZIRLANIYORLAR VE BU FİLMDE DE BU HAZIRLIK SAYESİNDE ÖYLE KARAKTER TANITIMI TARZI BİR ŞEY YOK OLMAMASI DAHA MANTIKLI ZATEN DİREK MEVZUYA GİRİYORLAR BOL BOL AKSİYON VAR VE ÇOK HIZLI GEÇİYOR BU ZAMAN HİÇ SIKILMADIM BELKİ ARALAR DA BAZI SAHNELERDE AMA GENEL OLARAK SIKILMADIM VE ESPRİLER DE MUHTEŞEMDİ ÇOĞUN DA TÜM SALON GÜLDÜĞÜMÜZÜ HATIRLIYORUM TOPARLAYACAK OLURSAM BU FİLM GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ VE TÜM DUYGULARI YAŞATTIRAN Bİ FİLMDİ. RUSSO KARDEŞLER ÇOK GÜZEL YAPMIŞLAR VE SABIRSIZLIKLA İKİNCİ PARTINI BEKLEYECEĞİM İYİ GÜNLER EFENİM.
50 Milyon dolar üzerinde çekilmiş bir filmden kötü bir sonuç beklerseniz yanılırsınız tabii ki.. Filmi çok beğendim ve keyifle izledim, fakat bu filmde bu kadar kalabalık kadro şart mıydı? Orası biraz tartışılır işte. Yine de güzel bence.
Part 1 yani bu film biraz durağan geldi bana filmin çekimleri bence güzel olmuş ama dediğim gibi daha böyle aksiyonlu sahneler çok olabilirdi özellikle filmin ilk yarısında gerçekten durağan geçti filmin ikinci yarısında Wakanda yani Black Panther'ın ülkesinde geçen sahneler güzel aksiyonluydu başta Black panther ve Winter Soldier olmak üzere diğer kahramanların daha az gösterilmesi ağırlığın Thanos ve adamlarında olması ayrıca Kaptan Amerika 3 te olan Ant Man in olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı ve bazı ölümler beni şaşırttı İnfinity War Part 2 nin yani seneye çıkacak serinin son filminde Thanos un geri dönüşüyle birlikte daha aksiyonlu sahneler izleyeceğimizi düşünüyorum ayrıca kaptan amerika'nın yeni kalkanı ve Thor un yeni silahı mükemmel olmuş