İzlediğim en iyi süper kaharaman filmiydi filmdeki göndermeler ve zekice espriler filmdeki ciddiyeti bozmadan dozajında olmuş oyuncuların oyounculukları ve senaryo mükemmeldi disney gibi bir şirketin daha iyi görsel efektler yapabileceği düşüncesindeyim ikinci filmde ise zaman taşıyla zamanda yolculuk yapma fikrinin saçma olucağını düşünüyorum çünkü bir tür paradoks oluşabilir yani yep aynı döngüyle sonsuza dek kaybedebilirler ya da her yolculukta başka bir alternatif deneyerek dr strange in gördüğü binlerce olasılıktan birini belki tutturup kazanabilirler bence en mantıklısı sonsuzluk eldiveni yok edilmesine rağmen belki bir şekilde sonsuzluk taşlarını kullanıp her şeyi eski haline getirebilirler
Dr,Strange Galaxinin koruyucuları ile karşılaştığı sırada, Thanosu nasıl yenebileceğinin olasılıklarını hesaplıyordu. 3.4 trilyonda bir bir ihtimalle kazanıyorlar dı bu sonsuzluk savaşını. Zaman taşını kullanarak bir takım gidişatları değiştirip, Tıpkı Dormammu'yu zamanda nasıl hapsedip yendi ise, Thanosu da o şekilde yenecegini düşünüyorum. Süper Kahraman katliamı yok, kimse üzülmesin. Thanos yendiğini düşünüp, güneşin doğuşunu izlerken, Dr, Strange'nin planı devreye giriyor. Amaçta buydu zaten.
Zaten filmde öyle bir sonla ölmeleri çok saçma olurdu. Kaptan Amerika'nın kalkanını Wagandalılar ona veriyor.
Black Panter savaşa gitmeden önde, Kaptan Amerikayı kastederek, " Biri şu adama Kalkan versin" dediğini unutmayalım. Hulk ikinci evresine girecek. Yazacak çok şey var ama işe geç kalıyorum.
Kesinlikle Tavsiye ediyorum. bilim kurgu sevmeyenler filmi gömmek için her türlü negatif yorumu yapıyor. Lütfen yapmasınlar.
İlave, kadro çok kalabalık evet. Söz konusu Evren. Sadece dünya değil. Az bile kalmış demek abartı olmaz.
beyaz perdede yorum yapan insanlara hastayım'ultron'a voltran diyen filme bu kadar kötü bitemezdi diyen(bitmedi güzel kardeşim bölüm 1 bu) insanlara aldırış etmeyin lütfen.benim gibi bu filmi uzun zamandır bekleyenler için zaten gidin dememe gerek yok ancak şüphede kalanlar için kesinlikle gitmelisiniz. Son derece güzel bir filmdi klasik cartton hikayesinin dışına çıkmaları gerçekten iyiydi ve sonsuzluk taşların ne işe yaradıklarını ve nasıl çalıştıklarını görmek müthişti.devamı spoiler içerir
Eksileri thanos'un ekibinin bu kadar kolay ölmeleriydi ancak bunu da yine kısıtlı süre zarfına ve ilk film olmasına veriyorum. Film için en çok endişe ettiğim ilk fimi çok kritik bir yerde bitirip bizi çatlatacaklar diye korkmuştum bitebileceği en güzel yerde bitti.
Ya şu filmin başlarında thanosun adamlarindan cirkin bi uzayli vardi ya adi neyse artk hayatimda gördüğüm en cool karakterdi abi ne kdr sakin ne kdr efsnae bi karakterdi ya konusmasi ses tonu hareketleri tek kelimeyle muhteşem bi karakterdi
Harika Bir Film idi. Filmin Başından Sonuna Kadar Harikaydı Gözümden Yaş Geldiği Sahneler Oldu Film de kendini En Çok Geliştiren Kişi Stark dı Kostümü olsun kararları olsun Dövüş kabiliyeti say sat bitmez anlayacağınız
vaktiniz varsa marvel evrenini seven birinin kesinlikle izlemesi gerek Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın
İzlediğim açık ara farkla en iyi marvel filmiydi . Fragmanlar , tv spotlar veya okuduğunuz teoriler hiçbir şey . Filmi kesinlikle sinema da ve 3d izleyin . After crediti izlemeyi unutmayın!