Avengers: Sonsuzluk Savaşı
4,4

vengeful
vengeful

27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
********AĞIR SPOILER İÇERİR********* Bir konu bütünlüğü sağlanmaya çalışılmış thanos yapıyor bir şeyler ama nedeni var şundan diye açıklama yapılıyor saf kötü değil şöyle böyle tamam ama bazı kısımlar gerçekten saçma....Özellikle Vision ve scarlet witch i yakalamaya gelen thanos un askerleriyle başa çıkamıyorlar iyi güzel ama bir anda ortaya çıkan captan america heleki ""falcon"" ve widow adamları yenebiliyor. Bu nasıl bir iştir...tamam captana sakal yakışmış ama yani falcon ve onun gibi olanları super kahraman kabul etmediğimden bunları da değersiz göstermeyelim arada çok iyi işler yaptılar gibi gözüksün diye yapılanlar güzel olmamış. Açıkçası guardians dan gelen ekibin sahneleri daha güzeldi...Hatta bir adım öteye götürüp sadece onlar olsaymış daha izlenir bir şey olurmuş. Thor un tekrar bir çekiçe kavuşması ve bundaki Groot un etkisi de güzel olmuş. Sonuçta o çekiçi eline alabilen ender kişilerden birisi olacak groot. Ölenler konusuna çok girmeyeyim ama çok şaşırdım dediğim ölüm bir tek gamora oldu diyebilirim. Daha doğrusu ölme nedeni ilginçti. Bir Marvel filmi izlenir bunda hemfikirim tamam ama süper mi olmuş dersem o kadar değil.

not: post-credit te captan marvel geleceğini gösteriyor. Yoksa bunu kimse yenemez bir kurtuluş olması lazım.
Selami T.
Selami T.

2 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Milyonlar harcanan bir filmlde hiçbir bok anlatılmiyor roket takmiş oradan oraya uçuyorlar aq böyle filmler sinemayı mahvetti. Hep ticari
BABA S.
BABA S.

15 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Devam filmi niteliğinde fena bir film olmamış ilk defa izleyecek varsa seriyi izlemeden(ki yoktur)izlemesin.Bilim-Kurgu etiketi farazi oturduk elimizde çekirdekle çizgi film izler gibi izledik işte aynı tas aynı hamam.Marvel fanlarından linç yemeden kaçayım(aynısı dc için de geçerlidir bu arada).İzlemeyen kaybetmez izleyen kazanmaz.İyi seyirler
yigit ali D.
yigit ali D.

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin adı avengers fakat ekibi film içinde bir kez olsun göremedik. Kadro diğer filmlere göre çok genişlemiş. Filme büyük bir emek harcandığı belli. Fakat filmde karakterlerin hepsinin farklı dünyalarda olması konu bütünlüğünün sağlanamamasına neden oluyor. Kaptan Amerika kahramanların savaşı filminden sonra avengers ayrılmıştı. Ve bu yüzden onları filmde beraber göremedik. Ama filmde o kadar fazla karakter var ki bir avengers filmi izleyip izlemediğimi anlayamadım. Yine de görsel efektler için puanımı yüksek tutuyorum. Çünkü filme ne kadar emek harcandığını her saniyesinden anlayabilirsiniz. İyi seyirler...
alipasa o.
alipasa o.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Avengers son filmi ile ilgili görüşlerim. Filmi izlemeye giderken,bol efekt,bol macera, sonunda kazanan avengers kahramanları izleyeceğimi umuyordum. Sonuna kadar böyle giden film sonunda beni hem dehşete düşürdü, hem de aydınlattı.
Bu film de diğer süper kahraman filmleri gibi başladı. Ultra güçlü ve mutlak kötü bir adam tüm kötülükleri yapıp,iyi kahramanlarımızla savaşmaya başladı. Eldivenine mistik taşlar doldurup güçlenmeyi amaçlıyordu. Yalnız bunun diğer mutlak kötülerden farkı ,tüm evreni yönetmek, herkesi köle yapmak değildi. Bunun amacı gezegenleri ele geçirip, halkın yarısını öldürmekti. Böylece diğer yarısı daha mutlu yaşayacaktı. Kimin ölüp kimin kalacağına önem vermiyordu. Zengin fakir,genç yaşlı,kadın erkek ayırt etmeden rastgele halkın yarısını öldürüyordu. Çatışmalar olurken düşündüm bi ara, gerçekten halkın yarısı ölse ne olur? İyi olur mu? Dünya daha iyi bir yer olur mu? Sonra komplo teorileri geldi. “nüfus çok fazla, en az yarısı gitmeli” türünden. Sonra “israf olmasa dünyadaki kaynaklar herkese yeter, bunlar yine kapitalizmin bize dayatmaları “ dedim. Sonra “nasıl olsa iyiler yener bunu, o kadar derin düşünmeye gerek yok” dedim. Filmi izlemeye devam ettim.
Filmin sonu geldi. Kötü adamın az da olsa iyi tarafları olduğunu izledik. Tüm taşları topladı. Birini insanlık olarak iyi savunsak da ,hatta sevdiğimizi feda edip,taşı parçalasak da, kötü adam zamanı geri alıp taşı almasını bildi. Son anda thor'un uçarak gelip çekiçten, baltaya dönüşen doğaüstü aleti ile,kötü adamın göğüs kafesine sağlamasıyla,” hah şimdi bitti herif, işte kazandık” derken, adam “keşke kafamı hedef alsaydın” diyip parmağını şıklatmasıyla, tüm evrende nüfus yarı yarıya indi. Kimler, neye göre seçildi hala anlamış değilim ama yanımızdan birileri kül olup gitti. Tam “nasıl yaa? Kötüler mi kazandı derken, kötü adam evinden güneşli güzel bir doğadaya gülümseyerek çıktı. Ben şok şok!!! “lan kötüler kazandı ya” dedim. Komplo teorileri tekrar geldi aklıma.
Demekki dünya savaşı yaklaşıyor. Demek ki artık halka bunu anlatmanın zamanı geldi. Demekki Hollywood artık dünya nüfusunun yarısı ölse de bişey olmaz, hatta daha iyi olur dedirtmeye başlayacak. Bazen iyilerde kaybeder, bazen kaybetsek de bişey olmaz, diye düşündürmeye çalışacaklar dedim. Ve oldukça endişeli bir şekilde sinemadan ayrıldım...
sinema
1 ziyaretçi
28 Nisan 2018 tarihinde eklendi
çok uzun süre bir film bekleyip bu kadar basit biteceğini tahmin etmemiştim hikayesini beğenmesem de karakterlerin yavaş ve sindirerek harcaması güzel olmuş ama ölmesini beklediğim 3 kişinin de ölmeyip yaşaması boşa beklediğimi düşündüm çünkü ben bu filmi hepsi ölecek ve artık yenilmezler olmayacak diye düşündüm ölen kahramanlarsa geri gelecek bölüm 2 de nasıl olacak bilmiyorum ama bu durumdan memnun olan tek kişi benim her halde yani senarist bile ne yapıyorum ben lan çoğunu öldürdüm geri getirmeliyim diye düşünmüş Avengers: Infinity War - Part 2 bu şekilde arama motoruna yaz sonrada oyunculara gir anlarsın bunu okuyup sen geri döneceklerini nerden biliyorsun diye sorma ihtimali olanlar içindi yazdım bir de bu filmde olmayıp ikinci filmde olacak Jeremy Renner bu filme ilgili bir spoiler değildi o yüzden uyarıya gerek yok daha çok buradan bakıp kimin öleceğini kimin yaşayacağı çok belli oluyor bu yüzden senaryo çok basit tamam adamlar çok para harcamış olabilir ama ikiye bölmek nedir devam filmi olanlar yaşasın sözleşmesi biten oyuncular ölsün film bitsin onlar da insan hep aynı filmde oynamak istemiyorlar belkide tabi bu kadar sert olsam da görsel açıdan çok beğendim sadece karakterlerin ölümü için değil eleştirmek için de filmi izledim dram çok fazla var mantık hataları da adamlar uzayda nasıl nefes alıyor önce bunun açıklamasını istiyorum hadi biri büyücü diğer ikisi ne biri çok zengin zırh yaptırmış ama oksijen veren kaskı yok diğeri zehirlenmiş örümcek çocuk evet çocuk adam olacak yaşta birini seçmediler çünkü neyse bunlar uzayda nasıl nefes alıyor bu da çok saçma biri yarı uzaylı yarı insan buradan sonrası spoiler:
sevgilisini öldüğünü duyuyor büyücü ve anime kadın mor canavarı oyalıyor bu uzayda nefes alabilen iki zırhlı dingil de eldiveni 1 saat boyunca çıkartmaya çalışıyor yarı uzaylı da mor adama saldırıp adama bak eldiven elden gidiyor der gibi vuruyor ve sonra hepsini dövünce mor adam kırmızı zırhlıyı öldürecekken büyücü tamam dur şaka yaptım bak taş bende onu bırak taşı al diyor bu adam gemide çocuk sen ve taş arasında kalırsanız taşı korurum siz ölürsünüz demişti normalde 0.5 puan vermek isterdim ama görseller çok iyi olmuş bu yüzden biraz daha fazla puan verdim
Renega
Renega

21 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Afedersiniz de filmi izleyip sevenler aptal mı? Hayatımda gördüğüm en saçma filmdi. Önceki bölümde dr. strange zaman oyunuyla thanosu pes ettirebilirdi. Bu bölümdeki saçmalıklara gelelim. spoiler: Evreni oluşturan taşlar parçalanabildi hemde thanos canlı. Zamanda geçmişe gidip ölen kız geleceğe yaşayarak döndü. Ölüleri diriltmeleri zaten en boktan şey. Ne yani cennetten o ruhlar aynı bedene geri dönüp mü yaratıldı? Geçmişe gidip başarısız olan salaklar gelecekte de yok olmalıydı. Bu konuda hulk çıktı dediki "geçmişe gidip geleceği değiştirmek mümkün" as...... dedim. Tamam alternatif gelecek olur biz müslümanlara saçma gelsede, ama o durumda kendileri hemen yok olmaları gerekirdi. Önceki bölümde ölmüş olan yaratıklar yine öldü hem geçmişte hem gelecekte nasıl ölebilir 2 kere? Hay mantığınızı..
kısacası Game of thrones son sezonundan bile boktandı para verip gidenlere geçmiş olsun
Tolgakocak
Tolgakocak

8 Haziran 2023 tarihinde eklendi
sinemada izlemiştim waybe aradan 5 sene geçmiş şaka gibi seriye yeniden başladım en sevdiğim film 4.filmden daha iyi bana göre özellikle thorun yıldırımla geldiği sahne muazzam en sevdiğim sahneydi en sevdiğim replik thorun thanosu bana getirin baltasıyla kalbine sapladığı anda güzeldi thorun her sahnesini seviyorum bakıyorumda marvel serilerinden en iyi kötü adam rolünü thanos oynamış bence 10/8.5
SafaLfidan27
SafaLfidan27

26 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Marvel tarihinin en iyi filmlerinden birisi mutlaka budur. Gerek senaryosu gerekse efekt ve hikayesi tamamı 10 üzerinden 10. Sadece şunu belirtmek isterim Starlord a acayip gıcık oldum ancak olması gereken senaryo buymuş demek ki. Yoksa devam filminde savaşı kazanamıyacaklarmış.
the B.
the B.

27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Film bence muhteşem marveli bilen bilir
Bende bugün gitcem ama marveli takip etmeyenler için film nasıl olur bilmem
Batuhan G.
Batuhan G.

27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Jskskskjjdnznzmkskskskksje dcckfhwgwgbdkcifueugw s smdkduhevebedkdisuehbedhejsbsbshusjwbwbwhusisowowkkwbshduduejebbe jsjjeuejsj iieiwi
muhammed k.
muhammed k.

27 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Marvel evreninin en guzel fılmiydi ve sonu efsaneydi gıtmezseniz çok şey kaçırırsınız benden söylemesi
Emrah K.
Emrah K.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagsfsfsgdsaasssaaaasasFffgbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ibrahim K.
Ibrahim K.

29 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Benim en çok takıldığım karakter vizyon. Ne işe yarar bu adam voltranı nasıl yenebildi? Keşke voltranı diriltselerdi dedim kendi kendime
Ismail k.
Ismail k.

30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
beyaz perdede yorum yapan insanlara hastayım'ultron'a voltran diyen filme bu kadar kötü bitemezdi diyen(bitmedi güzel kardeşim bölüm 1 bu) insanlara aldırış etmeyin lütfen.benim gibi bu filmi uzun zamandır bekleyenler için zaten gidin dememe gerek yok ancak şüphede kalanlar için kesinlikle gitmelisiniz.
Son derece güzel bir filmdi klasik cartton hikayesinin dışına çıkmaları gerçekten iyiydi ve sonsuzluk taşların ne işe yaradıklarını ve nasıl çalıştıklarını görmek müthişti.devamı spoiler içerir

Eksileri thanos'un ekibinin bu kadar kolay ölmeleriydi ancak bunu da yine kısıtlı süre zarfına ve ilk film olmasına veriyorum.
Film için en çok endişe ettiğim ilk fimi çok kritik bir yerde bitirip bizi çatlatacaklar diye korkmuştum bitebileceği en güzel yerde bitti.