Mustafa S.
1 değerlendirme
1 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi süper kaharaman filmiydi filmdeki göndermeler ve zekice espriler filmdeki ciddiyeti bozmadan dozajında olmuş oyuncuların oyounculukları ve senaryo mükemmeldi disney gibi bir şirketin daha iyi görsel efektler yapabileceği düşüncesindeyim ikinci filmde ise zaman taşıyla zamanda yolculuk yapma fikrinin saçma olucağını düşünüyorum çünkü bir tür paradoks oluşabilir yani yep aynı döngüyle sonsuza dek kaybedebilirler ya da her yolculukta başka bir alternatif deneyerek dr strange in gördüğü binlerce olasılıktan birini belki tutturup kazanabilirler bence en mantıklısı sonsuzluk eldiveni yok edilmesine rağmen belki bir şekilde sonsuzluk taşlarını kullanıp her şeyi eski haline getirebilirler
filme ilk gittiğimde güç dengesini dengesiz dağıttılarını hissettim neden hawkeye yokdu mesela wision okadar güçlü bi karakter olmasına rağmen neden yerden yere vuruldu.ayrıca marvel comıcs lerını okuyanlar bılır witc güç bakımından taşlardan bile güçlü bi karakter ama neden se wisionla oda yerden yere vuruldu ve öldü ben ırona mannın sahnelerının daha cok olmasını ısterdım bence okadar güzel olmamış thaonos karakteri cok guzel oturmus galaksinin koruyucularındakı espırılerde cok hoş olmuş ama nerdeyse 10 yıl önce çekılen bı avatar kadar güzel efekt yoktu.okadar masraf etmısler elbet ızlenır emeğe saygı.
Beklediğiniz bir avangers göremiyorsunuz sahnede çok fazla soru işareti bırakmış güç dengesi doğru yapılmamış. Vision oyuncak giibiydi. Ayrılan ekibin bir araya gelmesi için yapılan bir film gibi
Konya novada sinemax ekranları çok karanlık. Filmi izlerken zorluk yaşıyoruz. Buradaki yetkili beyfendi çok güzel bir şekilde durumu anlattı.Aynı salonda fragmanlar çok canlı fakat film başladığı anda ekran karanlık oluyor. Bunun nedeni film yapımcılarının filmin ışığını ayarlayamaması. Çoğu kişi bu durumdan şikayetçi. Lütfen yardımcı olun teşekkürler
Şuan tarih 18.05.2018 saat 00.15 filmi yeni izleyebildim. Hiç fragman izlemedim hiç yorum okumadım ve filmin sonu beni kahretti sinemanın karşısında kahveye oturdum dertli bir şekilde çay içmekteyim. Tüm hayallerim suya düştü gerçekten. Ancak dr strange bu olasılıkları görüp ona göre bir taktik geliştirdi diye düşünüyorum. Yoksa yaşamı pahasına taşı korumaya yemin etmiş bir mistik bunu yapmaması lazım. Marvel gerçekten film yapımını biliyor. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak subluminal mesajlar da dikkat çekmektedir. Dünya savaşı yakın kötüler kazanacak ve dünyanın yarısı yok olacak gibi. Kötüler de aslında dünyayı düşünüyor havası var .
Belki de hayatımda izlediğim en muhteşem marvel filmiydi. Zaten diğer tüm filmlerini izlememe rağmen öyle bölümlerde ağzım açık kaldı ki. Anlatamam. Her şok olduğumda 'ya zaten kazanıcaklar' diye düşünmüştüm ve finalde zaten böyle olamaz dedim. Gerçekten çok iyi bir film filmden anlayanlar bilir.Ama keşke sonucu iyi olsaydı bir de belirsizlik içinde bitirdiler.
Şu ana kadar izlediğim en boş film. Tam bir çöp..Çocuklara hitaben yapılmış, çizgi filmden farkı yok, gerçekçilikten uzak,bir de utanmadan bilim kurgu olarak sınıflandıranlar var. Marvel'ın sanırım tüm filmleri böyle izlemeyin izlettirmeyin!
Dunyanin en overrated ve en boktan filimleri arasinda uyumamak için kendimi zor tuttum, kendimi tutmamin sebebi 2 saatimi çaldi bari 40dk daha izliyim dedim izlemeyin izletmeyin zaman kaybi begenen ya ergendir yada fanboydur beynini kullanabilen kimse bu sikik filmi begenmez diger filmerine guveniyordum yanilmisim...
Avengers'ın ilk üç filmi çocuk filmi olduğu için, filmde hep çocuk şakaları yapıldığı için bu filme ön yargıyla bakmıştım. Ama film beklediğimden güzeldi .Film 'in senaryosu ve hikayesini de begendim. Görsel olarak da çok iyiydi. Spiderman , ironman ve dr.strange 'in birlikte olduğu sahneleri çok beğendim. İlk defa bir kötü karakterin neyi neden yaptığını anladık ve empati kurduk, sadece kötü olduğu için dünyayı yok etmek isteyen boş bir karakter değildi..İlk üç filmden iyiydi ama yinede daha iyisi yapılabilirdi.
Beklentimi kesinlikle karşılamadı karekterlerin yeterince kullanılmaması saçmalıktı 3 saatlik filimde sadece 30 dk savaş vardı Hulk gibi karekteri kullanmamak saçma
Maalesef bu seriyi severek takip eden binlerce üniversiteli genç var. Film çizgi filmden bile beter. Belki yeni nesil biraz gerizekalı dır filmde konuya meseleye bakmayıp görsellikle geçiniyorlar. Aslında işin iç yüzü çok başka. Zannedersem sinema sektörünün devleri bu Marvel evrenini herkese benimsetmeye çalışıyor. Aptal aptal karakterler hepsi kardeş arkadaş. Bu karakterler atari oyunlarında kalsaydı Çok iyi olurdu ama beyaz perdeye geçince konusuz aptal şovdan ibaret.