Batuhan G.
6 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Beklediğiniz bir avangers göremiyorsunuz sahnede çok fazla soru işareti bırakmış güç dengesi doğru yapılmamış. Vision oyuncak giibiydi. Ayrılan ekibin bir araya gelmesi için yapılan bir film gibi
beyaz perdede yorum yapan insanlara hastayım'ultron'a voltran diyen filme bu kadar kötü bitemezdi diyen(bitmedi güzel kardeşim bölüm 1 bu) insanlara aldırış etmeyin lütfen.benim gibi bu filmi uzun zamandır bekleyenler için zaten gidin dememe gerek yok ancak şüphede kalanlar için kesinlikle gitmelisiniz. Son derece güzel bir filmdi klasik cartton hikayesinin dışına çıkmaları gerçekten iyiydi ve sonsuzluk taşların ne işe yaradıklarını ve nasıl çalıştıklarını görmek müthişti.devamı spoiler içerir
Eksileri thanos'un ekibinin bu kadar kolay ölmeleriydi ancak bunu da yine kısıtlı süre zarfına ve ilk film olmasına veriyorum. Film için en çok endişe ettiğim ilk fimi çok kritik bir yerde bitirip bizi çatlatacaklar diye korkmuştum bitebileceği en güzel yerde bitti.
Dr,Strange Galaxinin koruyucuları ile karşılaştığı sırada, Thanosu nasıl yenebileceğinin olasılıklarını hesaplıyordu. 3.4 trilyonda bir bir ihtimalle kazanıyorlar dı bu sonsuzluk savaşını. Zaman taşını kullanarak bir takım gidişatları değiştirip, Tıpkı Dormammu'yu zamanda nasıl hapsedip yendi ise, Thanosu da o şekilde yenecegini düşünüyorum. Süper Kahraman katliamı yok, kimse üzülmesin. Thanos yendiğini düşünüp, güneşin doğuşunu izlerken, Dr, Strange'nin planı devreye giriyor. Amaçta buydu zaten.
Zaten filmde öyle bir sonla ölmeleri çok saçma olurdu. Kaptan Amerika'nın kalkanını Wagandalılar ona veriyor.
Black Panter savaşa gitmeden önde, Kaptan Amerikayı kastederek, " Biri şu adama Kalkan versin" dediğini unutmayalım. Hulk ikinci evresine girecek. Yazacak çok şey var ama işe geç kalıyorum.
Kesinlikle Tavsiye ediyorum. bilim kurgu sevmeyenler filmi gömmek için her türlü negatif yorumu yapıyor. Lütfen yapmasınlar.
İlave, kadro çok kalabalık evet. Söz konusu Evren. Sadece dünya değil. Az bile kalmış demek abartı olmaz.
KİM NE DERSE DESİN ARKADAŞLAR... BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM... İNANIN 1 FİLMİ İZLERKEN ENİNE BOYUNA İYİCE ÖLÇEREK KARAR VERİRİM.. ÇOK FAZLA KARAKTER KULLANILMIŞ EVET AMA HİÇ BİRİNİN DE DOYURUCU BİR ETKİSİ YOK... AKSİNE ÜSTÜNDE DURULMADIĞI İÇİN ÇOK ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ... ÖNCEKİ FİLMLERDE MUHTEŞEM İŞLER BAŞARMIŞ KAHRAMANLARDAN BURADA MAALESEF ESER YOK... AZ VE ÖZ KAHRAMAN OLMALI VE ÜZERİNDE GEREKTİĞİ KADAR DURMALIYDILAR... ORTADA HARCANMIŞ BİR EMEK OLDUĞU KESİN ... AMA HAKKINI VEREMEDİKLERİ DE BİR O KADAR ÇOK KESİN....
Avengers son filmi ile ilgili görüşlerim. Filmi izlemeye giderken,bol efekt,bol macera, sonunda kazanan avengers kahramanları izleyeceğimi umuyordum. Sonuna kadar böyle giden film sonunda beni hem dehşete düşürdü, hem de aydınlattı. Bu film de diğer süper kahraman filmleri gibi başladı. Ultra güçlü ve mutlak kötü bir adam tüm kötülükleri yapıp,iyi kahramanlarımızla savaşmaya başladı. Eldivenine mistik taşlar doldurup güçlenmeyi amaçlıyordu. Yalnız bunun diğer mutlak kötülerden farkı ,tüm evreni yönetmek, herkesi köle yapmak değildi. Bunun amacı gezegenleri ele geçirip, halkın yarısını öldürmekti. Böylece diğer yarısı daha mutlu yaşayacaktı. Kimin ölüp kimin kalacağına önem vermiyordu. Zengin fakir,genç yaşlı,kadın erkek ayırt etmeden rastgele halkın yarısını öldürüyordu. Çatışmalar olurken düşündüm bi ara, gerçekten halkın yarısı ölse ne olur? İyi olur mu? Dünya daha iyi bir yer olur mu? Sonra komplo teorileri geldi. “nüfus çok fazla, en az yarısı gitmeli” türünden. Sonra “israf olmasa dünyadaki kaynaklar herkese yeter, bunlar yine kapitalizmin bize dayatmaları “ dedim. Sonra “nasıl olsa iyiler yener bunu, o kadar derin düşünmeye gerek yok” dedim. Filmi izlemeye devam ettim. Filmin sonu geldi. Kötü adamın az da olsa iyi tarafları olduğunu izledik. Tüm taşları topladı. Birini insanlık olarak iyi savunsak da ,hatta sevdiğimizi feda edip,taşı parçalasak da, kötü adam zamanı geri alıp taşı almasını bildi. Son anda thor'un uçarak gelip çekiçten, baltaya dönüşen doğaüstü aleti ile,kötü adamın göğüs kafesine sağlamasıyla,” hah şimdi bitti herif, işte kazandık” derken, adam “keşke kafamı hedef alsaydın” diyip parmağını şıklatmasıyla, tüm evrende nüfus yarı yarıya indi. Kimler, neye göre seçildi hala anlamış değilim ama yanımızdan birileri kül olup gitti. Tam “nasıl yaa? Kötüler mi kazandı derken, kötü adam evinden güneşli güzel bir doğadaya gülümseyerek çıktı. Ben şok şok!!! “lan kötüler kazandı ya” dedim. Komplo teorileri tekrar geldi aklıma. Demekki dünya savaşı yaklaşıyor. Demek ki artık halka bunu anlatmanın zamanı geldi. Demekki Hollywood artık dünya nüfusunun yarısı ölse de bişey olmaz, hatta daha iyi olur dedirtmeye başlayacak. Bazen iyilerde kaybeder, bazen kaybetsek de bişey olmaz, diye düşündürmeye çalışacaklar dedim. Ve oldukça endişeli bir şekilde sinemadan ayrıldım...
Admin hizlisin - Film bekledigimsen sacma oldugunu ve thor - captan marvel guclerinin pasif vede hulk ve diger kahramanlarin gucunun olmadigi bir yenilmezler serisi izledim. YenilmezThanos olarak ismi degismeleri gerekir cunku guc taslari olmadigi halde bu kadar guclu olmasi inanilmaz sacma ve thorun cekicini hic saymiyorum bile.....
Ben fazla beğenmedim çünkü thor onu filmden resmen silmişler sanki yenilmezler 3 de thor baltayı thanosa ilk saplayan kişi ve ondan güçlü ama yenilmezler 4 de güçsüz baltaya thanos karşı koya biliyor eldiveni olmadığı ğalde ve baltaya sadece layık olan thor ama kaptan amerika da sahip oldu saçma bence yenilmezler 4 filmini yapamamışlar en güçlü thor ken nerdeyse en güçsüz thor oldu