Paralel Evren

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

7 Nisan 2026 tarihinde eklendi
ilk başında diyaloglarla geçen ancak sonrasında gelişen olaylarla merak uyandırarak, insan beynini zorlayan, beyin fırtınası yaptıran güzel bir bilimkurgu filmiydi. Tek mekan düşük bütçe olmasına rağmen iyi bir kurguya sahip, Paralel evren ve kuantum fiziği temalı, sürükleyici bir filmdi. İzlerken insanın sürekli gerçeklik algısını sorgulatıp, acaba hangisi gerçek dedirten bir film.
Oğuzhan Kırca
Oğuzhan Kırca

2 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Çok kötü vakit kaybı kalitesiz bı film sonu da güzel değil sabırla bekleyerek izledim ama hiç keyif alamadım
YAKUP AVCI
YAKUP AVCI

26 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Kuantum fiziğine ve paralel evrenler teorisine oldukça meraklı olan ve bu tür film ve videoların neredeyse hepsini izlemeye çalışan biri olarak filmi sıkılarak izledim. Bir kamera ve bir ev ve bir kaç oyuncu ile düşük bütçeli film çekilebilir. Ama ben kesinlikle tatmin olmadım. Bir şeyler yarım kalmış gibi hissediyorum. Mr Nobody veya Yaşam Şifresi gibi bir film beklentiniz olmasın.
Caner Canlıer
Caner Canlıer

23 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi türkçeye kim çevirdiyse saolsun daha filme başlarken zaten spoiler yiyerek başlıyorsun. Filmdeki oyunculuklar ve çekim açıları diğer filmlerden oldukça sıradışı ve güzeldi. Bazı sahnelerde "herkes keşke susup uyusa" diye kendi kendime konuşmama rağmen genel olarak film akışı mantığa uygun ilerliyordu. spoiler:
Filmde en çok sevdiğim kısım savaştıkları kişilerin kendilerinin kötü versiyonlarının olduklarını düşünmeleri ama aslında hiç birinin kendi best versionları olmamasıydı. Ana karakterin kendisinin en doğru seçimleri yapıp en iyi versiyonu ile karşılaştığında yaşadığı kıskançlık ve yerine geçme çabası gerçekten çok acınasıydı. O kıskançlık hissi çok güzel verilmiş olsada sonu biraz bayağı geldi. Ama genel baktığımızda güzel ve izlenmeye değer bir filmdi. 8/10
theyurdal
theyurdal

23 Eylül 2021 tarihinde eklendi
her sahnesi dikkatle izlenmeli zor bir film.
Hilda
Hilda

20 Ocak 2021 tarihinde eklendi
İyi kurgulanmış sıradışı bir film. İzlerken bana tuhaf hisler yaşattı. Lakin sonlara doğru film biraz daha olağanlașmaya başlamış Malesef. İyi bir başlangıç yanlız Malesef sona doğru o hisler o tempo biraz düşüyor. Ona rağmen yinede izlemeye değer.
orkun vesaire
orkun vesaire

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
1 buçuk saat tavanı izleseydim şu an daha mutlu olurdum kesinlikle izlemeyin hayatınızda 1 buçuk saati daha iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz bi arkadaşınız hadi izleyelim derse kesinlikle İZLEMEYİNNN
ben ettim siz etmeyin
CAİLLOU izleyin daha iyi
EFE TAVUKÇU SENDEN NEFRET EDİYORUM
Rogojin
Rogojin

30 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Bu film, kalabalık kadrosu ve sabit duramayan kamerası ve fazlasıyla diyaloğa dayalı senaryosuyla ilgi çekici ve aslında benzerlerini izlemiş olduğumuz hikayesini biraz harcıyor. Filmin son on dakika kadar olan kısmı sürekli hareket eden ve gerçeklik hissi artırmayı hedefleyen kamerasıyla giderek karmaşıklaşan hikayeyi en baştan zorlamaya başlıyor. Varlıkları hikayeye bir katkı sağlamayan karakterlerle film gerçekten bir gürültüye dönüşüyor. Bu konunun bir benzeri ispanyol filmi Los Cronocrimines (Zaman suçları)’nda işlenmişti ve hem ne de güzel işlenmişti. Burada ise esas hikaye son on dakikada ortaya çıkıyor, filmin geri kalanında karakterlerin ne olup bittiğini anlamak için telaşlanıp endişelenmesini bir tiyatroya daha çok yakışacak bir senaryo sebebiyle heyecansız, kuru bir şekilde izliyoruz, evet konu ilginç ama bunu yaşama biçiminin anlatılma tarzı ilginç değil. Bu anlamda Coherence filminin iyi bir film olduğunu söyleyemeyeceğim. Kendi adıma Zaman Suçları ve Triangle adlı diğer benzer temalı filmin kesinlikle çok ama çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. İki filmi de kesinlikle öneririm.
Piramit
Piramit

12 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Beğenmedim, sıkıcı ve çekim çok amatörce. Sonu enteresan olsa da vasat bir bütün. Sürekleyicilik yok zar zor bitirdim.
Gökhan Kalender
Gökhan Kalender

23 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Muhtesem bir konuya b.ktan bi senaryo yazmayı basarmıslar tamamen vakit t kaybı ve sacma sapan diyaloglar la içinizi bayan bir film vakşt kaybı
onur kömürcü
onur kömürcü

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
lütfen filmi dikkatli izleyin yoksa filmin sonunda şok geçiriceksiniz başından sonuna kadar sıkılmadan analizleyerek izleyin anlarsınız :)
Embayt
Embayt

29 Ekim 2019 tarihinde eklendi
filme yarım saat dayanamadım ve kapattım. tamam düşük bütçeli bir film olabilir fakat çok kötü bir oyunculuk mevcut. ara geçişleri sanki kes böl yapıştır felan tarzı olmuş. çekim kameralarının titremesi hareket etmesi de cabası. abuk subuk ilerleyen bir film olmuş bana göre. dediğim gibi yarım saat izleyip kapattım.
Simay Y
Simay Y

21 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Canınız sıkıldığında arkada bir film açık kalsın diye düşündüğünüz zamanda bile açıp izlediğinize değmeyecek fevkaledenin fevkinde bir film... hayatımda izlediğim en kötü 3 film arasında
Mehmet E.
Mehmet E.

17 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Uzay,zaman,paralel evren gibi konulara ilginiz yoksa filmi sıkıcı bulup beğenmeyebilirsiniz. The Man from Earth gibi tek mekanda çekilmiş ve diyalogların ağırlıkta olduğu bir film. Paralel evrenlerin kesişmesine dair düşük bütçesine rağmen güzel bir film olmuş.
Oyun R.
Oyun R.

13 Ocak 2018 tarihinde eklendi
beynim yandi. celiskili bi film. basldigi gibi bitiyor sonlra dogru daha gercekci seyler efektler bekledim ama olmadi... izlemeye deger bir film