Unutursam Fısılda

Merve BULUT
Merve BULUT

3 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Arkasında anne,babasını ablasını bırakıp gitmesi ve babasının onun üzüntüsünden hastalanıp vefat etmesi,ablasının yazdığı şiir kitabını çalıp, o şiirler ile ünlenen bir kardeş.. her şeye rağmen ablasının o merhameti... kardeş bağının ne kadar güçlü olduğunu hissettiren bir film 10/10...
YC Yavuz Ceylan
YC Yavuz Ceylan

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Film mükemmel. Tüm oyuncuları ve Çağan Irmak ı tebrik ederim. Filmi seyrederken ağlamamak için kendimi zor tuttum. Birde neden bilmiyorum, Ayperi karekteri bana Sezen Aksu yu çağrıştırdı. Buradan Sezen Aksu yu ve film de emeği geçenleri saygıyla selamlıyorum..
Yigithan
Yigithan

7 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel ve aynı anda duygulu bir film, film aynı anda birden çok duygu ve hisse kaptırıyor, gerçekten mükemmel.
Sebnem T
Sebnem T

28 Eylül 2018 tarihinde eklendi
akşam seyrettim tek kelime ile muhteşemdi. Geçmiş ve gelecek tam bir Yeşilçam klasiği Çağan Irmak imzası
Atakent Ecz
Atakent Ecz

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Gerek konu gerek senaryo olsun dialoglar oyunculuklar muzik cok cok basarili .duygu yuklu eskiyi yeniden yasatan bir film.
TC O.
TC O.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Tam üç kez izledim yine izlerim.Oyıncuların hepsi harika fakat Işıl Yücesoy ve Hümeyra hsnımlar olağanüstüü .Çağan Bey tebrikler.
Beyza U.
Beyza U.

26 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Filmi begenerek izledim. İzlerken sıkmayan ve ritmini düşürmeyen bir fim. Başarılı buldum. Oyuncular rollerinde cok iyilerdi. Kesinlikle
şenol e.
şenol e.

3 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
filmi izlerken acaba filmin senaryosu gerçek mi diye içinizden geçiriyorsunuz.filmi beğendim.emeği geçenlere teşekkürler...
Alpay A.
Alpay A.

2 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Özgün bir hikaye, mükemmel bir prodüksiyon ve oyunculuklar... Filmi izlerken, anlattığı dönemi yaşıyorsunuz resmen. Türk sinemasına katılmış duygu dolu, hoş, değerli bir yapım. Tavsiye ederim.
Zafer H.
Zafer H.

29 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Çağan Irmak nakış gibi işlemiş senaryoyu yine...Hümeyra bu ülkenin şansı bir oyuncu ...Farah Abdullah star olmaya aday ..Filmi izlemeyen kalmasınnn:)
ecem a.
ecem a.

20 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Ben filme 2 defa gittim, gerçekten çok güzel ve başarılı bir film olmuş. Ayrıca oyuncularda çok başarılı oynamışlar.
Rana A.
Rana A.

14 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel bir oyuncu kadrosu ve konusu zaten yönetmeni harika biri film süper ,bayıldım...
İlknur K.
İlknur K.

5 Aralık 2014 tarihinde eklendi
flimin müzikleri çok güzel Farah zeynep abdullah adeta devleşmiş tek eleştirim mehmet günsürün oynadığı tarık karakterinin tam yansıtılamamış olması ve bu kerem bursin içinde geçerli çok daha iyi olabilirdi
Irem Ö.
Irem Ö.

1 Aralık 2014 tarihinde eklendi
çok çok çok güzel bir fil herkeze tavsiye ederim hem duygusal hem eylenceli güzel bir hikayesi olan bir film muhteşem mutlaka gidin
Gönül T.
Gönül T.

29 Kasım 2014 tarihinde eklendi
spoiler:

Muhteşem bir konu ve film.Gene ÇAĞAN döktürmüş.Romantikler ekran başına!