Hesabım
    Baş Belası
     Baş Belası
    5 Mayıs 2017 Sinemada | 1s 25dk | Komedi
    Yönetmen Tolga Baş
    |
    Senarist Yücel Öztürk
    Oyuncular: Çetin Altay, Selen Seyven, Mesut Yar
    Üyeler
    2,5 20 Puanlama, 9 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Asya'nın düğününe iki gün kalmıştır fakat babasının ricası üzerine Çanakkale'deki bir cenaze törenine katılmak zorunda kalır. İstanbul'a dönüşü ise hayatının en önemli yolculuğu haline gelmez üzeredir. Çünkü Asya tanıyabileceği en saf ve sakar insanla tanışır ve Çanakkale'den İstanbul’a birlikte çıkacakları macera dolu yolculuk her ikisi için de hayatlarında önemli değişikliklere sebep olacaktır.

    Yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Çetin Altay ve Selen Seyven başı çekerken kendilerine Mesut Yar, Uğur İzgi, Yakup Yavru ve Ender Gülçiçek eşlik ediyor. Komedi türündeki filmin senaryosu ise Yücel Öztürk'e ait. Yapımcılığını Artist Film Yapım'ın üstlendiği filmde müzikler Fatih Yavuz'a ait.

    Fragmanlar

    Baş Belası - Fragman 1:42
    Baş Belası - Fragman
    60.341 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs) 4:25
    Beyazperdede Bu Hafta (5 - 11 Mayıs)
    3.048 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    TV’de Hafta Sonu (9-11 Kasım)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    9 Kasım 2018 Cuma
    Yerli Box Office Listesinde Zirve Değişmedi
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Yerli box office rakamları açıklandı.
    9 Mayıs 2017 Salı
    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    Bu hafta yepyeni 11 film vizyona giriyor!
    4 Mayıs 2017 Perşembe
    "Baş Belası" Güldürmeye Geliyor!
    Haberler - Yapımdaki Filmler
    "Baş Belası" 5 Mayıs'ta sinemalarda!
    25 Nisan 2017 Salı

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Muhsin Özcan
    Muhsin Özcan

    Takipçi 96 değerlendirmeler Takip Et!

    2,0
    25 Eylül 2021 tarihinde eklendi
    Bayan oyuncu çok bayıyor genel manada izlenmesi zor bir film çok boşum diyorsanız izleyin derim yoksa izlenmes
    Serpil O.
    Serpil O.

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    25 Nisan 2017 tarihinde eklendi
    Klişeleşmiş laz tiplemesinin dışında Ege şivesiyle de iyi olmuş Çetin Altay. Selen Seyven zaten çok güzel bi kız... Fragmanı YouTube da izlemiştim, arabalar falan efektli, keyifli bi filme benziyo, bence izleyip görmeli 😎
    desdemonaa
    desdemonaa

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    1,5
    11 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
    bu hafta vizyonda izlediğim en kötü filmdi. absürd ve komik olmayan bir senaryo. Çetin altay normalde iyi bir oyuncu ama bu rolde olmamış.
    Nezir Sandıkçı
    Nezir Sandıkçı

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    23 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Tahammül edemeyip kapattım emeklere yazık berbat . Eleştirmek bile yersiz fakat az karekter diye kabul etmedi o derece

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı Mars Dağıtım
    Yapım yılı 2017
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2017, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2017.

    Yorumlar

    • kerem ?.
      filmin seyri güzel gidiyodu izlemiştim bu filmi hatırlıyorum s nra ne olduysa bi yerden sonra kopuyo film yi ne o heyecanı o ambiansı yakalayamıyosunuz tekrar bağlanamıyosunuz filme falan öyle enteresna değişik bi yapım olmuş cetin altay abimize sevgim son suz ama bence bu çektiği ya da iççinde rol aldığı en kötü filmlerd en biri olmuş diyim mesela s üme la serisi çok çok daha iyi buna oranla . ondan sebeptir ki böyle filml erde rol almasını istemem zaten olmuyo da
    • emre R.
      ffilme gitmeden önce şöyle bi bakınmak istemiştim ama Beni en çok üzen ise filmin Facebook sayfasında ki gördüğüm yorumlar. Gerçekten halkımız bu kadar zevksiz olamaz. 157 tane yorumu tek tek okudum ve sadece 2-3 kişinin filmi beğenmediğini gördüm. Arkadaşlar gerçekten komedi türü Türk Sineması can çekişme evresini de geçti artık cenazesi kalkacak kıvama geldi sanırım. Her sene ortalama 6-7 tane komedi filmi çekilmeye başladı ve hepsi birbirinden sıkıntılı. O kadar filme harcanan emek, para, dekor, cast, senaryo adeta çöp oluyor. Bir adım ileriye gidemiyoruz komedi türünde.
    • Ezgi Yer
      Şimdiye kadar hiçbir sinema eserine aşağılayıcı yorumda bulunmadım. Çünkü ben de kendi çapımda senaryo yazmaya çalışan birisiyim. Hatta öyle ki sırf kafama yatmadı diye birçok senaryomu yırtıp atmışlığım vardır. O yüzden sinema emekçilerine beğenmediğim konular için naif eleştirilerde bulunuyorum bu mecradan. Ancak gel gör ki bu film için bu kadar sakin bir sıfat takınamayacağım. Sadece fragmanını izledim, film vizyona girmedi belki ama fragmanın da amacı bu değil midir? Filmin en güzel ve can alıcı yerlerini gösterip izleyiciyi meraka sürüklemek. Bu film en baştan garipleşmiş zaten. :/
    • Ay?e Lal
      çetin abinin Dizi filmlerine eklenen bir serisi... oyunculuğuna artı kattığını düşünüyorum... emeğin olduğu lakin biraz da Bütcenin olmayışından kaynaklanan problemler var... ama inanıyorum ki PARA sorununu çözüldüğü zaman daha güzel işler çıkacaktır.... insanlara izlemeyi daha doğrusu bir işin gerçek yerini Sinema da izlenmesi gerektiğini öğretmemiz lazım.... Sinemada izlenmeyen bir film para kazanmaz... para kazanmayan bir ekibe de kimse şans vermez...birçok absürt hollywood komedisini izleyip neden bizden böylesi çıkmıyor diyoruz, senede 10 tane film belki çıkıyor, içerisinde eksikleri illa olacak diye de baktığım olmuyo değil
    • Kadir K.
      Sabah oturup . . kahvede senaryo yazıp akşama kadar filmi çekiyorlar ertesi hafta sinemaya sokuyorlar yoksa bunun . . bu kadar dandik olacağının açıklaması olamaz. Helede çetin altay herhalde fırsatını bulsa falım sakızdan cıkan falı bile oynayacak. Biraz senaryoda seçiçiolur bir oyuncu ama demekki para dha değerli ki seçicilik pek önemli değil.Çetin altaya birileri komıksın her sene 2 film cıkar mı dedi. adamın yuzunu görunce fragmanı bıle ızleyesım gelmiyor. çerezlik film. film için film yani anlayan anladı . . .
    • Melisa K.
      Faragman fena değil ama gerçekten baş belası olabildi mi :/falan derken : ) izledikten sonra karaar verdim ki Efektli Sahneleri mükemmel değil ama uğraşılmış.Çetin Altay Üzerine yapışan Karadeniz şivesi dışına çıkmış iyi de olmuş.İzlemeye değer buluyorumFilmi bugün izledim kahkahadan yardırmıyor ama oldukça eğlenceli.Filmde bolca efektli sahneler var izlenebilir.birçok absürt hollywood komedisini izleyip neden bizden böylesi çıkmıyor diyoruz, senede 10 tane film belki çıkıyor, içerisinde eksikleri illa olacak ama neticede sinemaya girip 1,5 saat kafa dağıtmaya gülmeye yarıyor. eleştiriler yapıcı olursa neden dahaa iyileri de gelmesin??
    Back to Top