S. U.
20 Nisan 2026 tarihinde eklendi
3. Sezon ile ilgili yine aynı sözümü söylüyorum Ahmet Kural ve senaristler. Allah sizin belanızı vermesin.... Yine ters köşe yaptınız...
Gerçekten çok güzel bir eser olmuş. Bir zamanların vizontelesi yerine göre kurtlar vadisi gibi insanların zihninde yer alan bir eser olmuş. Düşündüren ve hayatın gerçekleri ile ilgili komedi ile ihmal etmeyen bir yapım...
Her sezon bir öncekinden daha ileriye çıtayı taşıyan bir dizi...
Mükemmel bir dizi, ortalık çöp gibi şeylerle doluyken bu kadar güzel bir çalışma için herkesin eline, emeğine sağlık. Beğenmeyenleri anlamak mümkün değil.
Son bölümde nihal ile olacak iş mi ya hani komedi idi yemin ederim içim acıttı nasıl kötüsünüz hay yapacağınız ise yaa valla yorum yapacak yer aradım bu saatte Ahmet Kural karşımda olsan catardim
Ahmet Kural'ın gözümde devleştiği bir yapım. Emeği geçen herkese helal olsun. 2. sezonla ilgili değişen kadro nedeniyle ön yargılarım vardı ancak izleyince tüm taşlar yerine oturdu. Hande Soral hakkını çok güzel vermiş rolünün. Bayhan ilk bölümde tuhaf gelmişti ancak sonraki bölümlerde daha iyi oturdu, konsepte çok iyi geldi. Şarkı seçimleri de çok iyi ve tutarlı. Tabiki olumsuz eleştiriler de olacak olmalı da. Ama siz lütfen bırakmayın devam edin. Tüm ekibi kutluyorum.
Herşey güzel ama bayhan baydı. hiçbir bölümde bayhanı dinleyemedim,sadece ben mi böyleyim diye düşünürken yorumları okuyunca yalnız olmadığımı anladı edeyim ikinci sezonu beklerken ki heyecanım şimdi yok yazık..
Kötü yorum yapanları hayretle okuyorum hiç bişeyden anlamıyorlar çünkü muhtesem bir senaryo ilmek ilmek dokunmuş hem güldürdü hem eleştrdi hem ağlattı başka ne istenebilirki bir diziden . Oyunculuklar muhtesem dizi muhteşem .
Son bölüm efsane çok ağladım yine özür dilerim anne artık gitmen lazım demesi üffff koptum nasıl bir sahne öyle ama eleştirimde var Bayhan olmamış yenspoiler: i sezonda asla olmamalı
1. sezon hem komedi hem drama beraber öyle güzel işlenmiştiki,ben de dahil herkes dizide kendinden birşeyler bulmustu. Dizi sonundaki müzikler diziyi tamamlayan en önemli unsur olarak diziye renk . Sezon da komedi komedi degil dram dram degil,müzik desen rezalet,hint filmlerindeki gibi dans etmedikleri kalmış bi. Bayhanın abartılı nağmeleri,saçma hareketleri ve alakasiz şarkı seçimleri diziyi daha da çekilmez hale getirmiş. 1. sezonu soluksuz 2 defa izledim,2. sezonu yalnizca bitirebilmek icin izledim Bayhanin muzklerine dayanamayip diger bölüme atladim. Yönetmene mesaj; tadında bırakın kardeş. yü de çekmeyin.
Malesef heyecanla beklediğimiz dizinin ikinci sezonu Bayhan ile anlamsız şekilde rezalete dönüştürülmüş. Alakasız müzeik ve sanatçı ile adeta hint dizisine dönüştürülmüş. Ayrıca ilk sezondan tamamen kopuk bir konu işlenmiş, dizi de lüzumsuz Belediye Başkanı karakteri, ön planda olan lüzumsuz şoför kararketi ve ekibi, dizinin müzik dışında 29 dakikalık oluşu diziyi sıkıcı hale getirmiş.