Garip bir absürd komedi. Filme konusunu belki üzerine onlarca filmler diziler tiyatro hatta bilgisayar oyunları yapılmış Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyelerinin bildik hikayesi oluşturuyor. Alıştığımız bu hikayeyi bol bol dalga geçerek skeç tadında parçalara ayırmışlar ve film bu skeçlerle geçiyor. İngiliz esprileri pek bize hitap etmez bu yüzden espri adına oldukça soğuk bir film diyebilirim. Puanına aldanıp fazla bir şey beklemeyin; yayınlandığı dönemde pek de sinemada olmayan bir tür olmasının da etkisi var puanlamaya.
söylendiği gibi herkesin beğeneceği bir film değil. hatta bir sahnesine kahkahalarla gülerken diğer bir sahnede çok yavan bir espriyle karşılaşanilirsiniz. şarkılar özellikle hoşuma gitti diyebilirim ve tabiki uzayıp giden anlamsız ama bir o kadar da komik dialoglar. ama arada giren animasyonları pek beğenmedim, senenin de bunda rolü olabilir ama gereksiz geldi. sonuç olarak böyle bir yapımın da tadına bakmak gerekir diye düşünüyorm.