0 Yıldız olmadığı için 0.5 yıldız. 5 yıldız verenler çocukların yorumlarına bakarsanız hedef kitleyi anlarsınız. Youtubeda saçma sapan videolar çekerek beyni 5 6 yaşlarındaki kuşağın ilgisini kazanmış bir kişilik. Bizler o kuşağın youtube da bu tarz son derece saçma içerikleri neden beğenip izlediğini maalesef anlayamıyoruz. Bu "sinema filmi" de uzun bir youtube videosundan başka birsey olmayan bir sanat katili para tuzağı. Zaten filmin çekilme mantığı da "ulen milyon abone var nasilasa bi film çekelim hizli yoldan toplayalım paralari..." olduğu için sonuç şaşırtmıyor. Bu arada filmi netflixte 7 yaşındaki oğlum izlerken 15 20 dakika izledim. Sinemaya falan gitmedim aman ha... Keşke Enes Batur ülkemize az buz bi faydasi olacak videolar cekseydi. Eğitici video cekmesin ya sacma olmasin yeterdi... Tek artisi youtubedan ülkeye döviz kazandirmasi galiba...Yazık yazik...
hiç bir şey demiyorum. Zaten enes baturu sevmiyorum. Oyunculuk yeteneğide yok senaryo yok, oyunculuk, kurgu yok, daha berbat olabilmesi için ne olabilir
Berbattı 2. çıkmasına hiç gerek yok bok gibi film olmuş kitle zaten velet yorumlar hep abi çok abi abi güldüm ve geçtim ama bari yorumlarıda fake hesapla Randín atmasaydınız mk
bizim çocuklar tutturdu izleyelim diye zamanında. gittik ve hem paramız hem zamanımız hem de çocuklarımın enes batur denen elemana sevgisi azaldı ve çöpe gitti. yahu 12 yaşında çocuk filmde açık buluyor daha ne diyeyim...
Hayatımda bukadar kalitesiz bir film izlememistim senaryo desen berbat oyunculuk desen tam bir kabus yazık bukadar harcanan paraya gerçi bu film en fazla odenen para guncel seyredilen bir dizinin bölümluk bütcesinden daha azdır. RESMEN TAMAMIYLA BIR KABUS.
cok asiri yapmacik olmus 5 para etmez. Bide bir cocugun telefonunu kiriyo sonra kendi planlamis gibi lanse edildigini dusunuyorum. Filim dedigim gibi cok yapmacik