Free Angel
2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Gayet güzel sürükleyici bi film son sahneleri biraz sinir bozucu olsada filmin konusu gereği olması gereken oydu önceden tahmin edememek bizim hatamızdı :) Aksiyonu ve merak duygusu hiç düşmüyor kesinlikle izlenir
kesinlikle izlenmesi gereken bir film...bu filme kötü diyenleri anlamıyorum...filmin en büyük özelliği içinde "gizemi" taşıması...ne zaman ne olacağını biliyor gibi oluyorsunuz ama aslında bilmiyorsunuz...sırf bu gizemi için bile izlenir...
cagenin oyunculuğu her zamanki gibi mükemmeldi..film izleyici sıkmıyor..sürekli gelişen olaylar var.sonucuda daha fazla uzatmadan güzelce bitirmişler.izlemeye değer.8/10
Böyle hayal gücü olan insanlara bayılıyorum. Kaliteli bir film ve konu. Sadece sonunda ne yapılmak istediğini anlamadım. Acaba bir kaç bölüm daha mı yapılmak isteniyor. Kahraman nasılsa halledecek anladıkta bunu bizde görsek iyi olurdu. 'Sen düşünme o kadarını o gerisini halleder' mi deniyor. Yoksa beklem gelecek devamı mı.? :)
Film gerek oyunculuk ve gerek (daha önemlisi) kurgusal bazı problemlere sahip olsa bile senaryosunun gücü ile oldukça başarılı diyebilirim. Senaryosu da aslında bilindik temalarına rağmen vurgu gücü ile çok başarılı. Filmin akıcılığı da oldukça iyi. Herkesin izlemesini tavsiye edebilirim 8/10 (Ancak Cage de dahil senaryonun maalesef hakkını verememişler)