4,1

Free Angel
Free Angel

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Gayet güzel sürükleyici bi film son sahneleri biraz sinir bozucu olsada filmin konusu gereği olması gereken oydu önceden tahmin edememek bizim hatamızdı :)
Aksiyonu ve merak duygusu hiç düşmüyor kesinlikle izlenir
suadiyekartali
suadiyekartali

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Nicolas Cage faktörü ve gerçekten aksiyonu yaşatıyor...bence 10/8 izlenmeli
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
tavsiye ederim konusu ve oyunculuk ust sevıyede...
salih-79
salih-79

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film...bu filme kötü diyenleri anlamıyorum...filmin en büyük özelliği içinde "gizemi" taşıması...ne zaman ne olacağını biliyor gibi oluyorsunuz ama aslında bilmiyorsunuz...sırf bu gizemi için bile izlenir...
ano91
ano91

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
cagenin oyunculuğu her zamanki gibi mükemmeldi..film izleyici sıkmıyor..sürekli gelişen olaylar var.sonucuda daha fazla uzatmadan güzelce bitirmişler.izlemeye değer.8/10
Seza
Seza

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Diğer arkadaşlara katılıyorum sonu hariç güzel film.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İlgi çekici bir konu aslında, ama bana nedense çok etkileyici gelmedi, tabi izlenebilir keyif alınabilir, ama bekledigim kadar değildi diyebilirim..
oftincany
oftincany

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
güzel bi film
ugurcan-aycan
ugurcan-aycan

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Konu Olarak Güzel ama Efektler Kötü Olmuş .. Mesela Dağdan Tomruk Düşme Sahnesi.. Ama İzlenebilir Bir Film.. 10 / 8
muhtekulade
muhtekulade

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Böyle hayal gücü olan insanlara bayılıyorum. Kaliteli bir film ve konu. Sadece sonunda ne yapılmak istediğini anlamadım. Acaba bir kaç bölüm daha mı yapılmak isteniyor. Kahraman nasılsa halledecek anladıkta bunu bizde görsek iyi olurdu. 'Sen düşünme o kadarını o gerisini halleder' mi deniyor. Yoksa beklem gelecek devamı mı.? :)
Fahri07
Fahri07

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
konu biraz farklı olsada yinede güzeldi
atillaburge
atillaburge

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film gerek oyunculuk ve gerek (daha önemlisi) kurgusal bazı problemlere sahip olsa bile senaryosunun gücü ile oldukça başarılı diyebilirim. Senaryosu da aslında bilindik temalarına rağmen vurgu gücü ile çok başarılı. Filmin akıcılığı da oldukça iyi. Herkesin izlemesini tavsiye edebilirim 8/10 (Ancak Cage de dahil senaryonun maalesef hakkını verememişler)
Chev
Chev

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel ve farklı bir havası vardı..Artı Nicolas Cage + Jessica Biel .. İzleyin derim..8/10
gokhan-tuncelli
gokhan-tuncelli

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel film...izlenmesi gerekir...8,4/10
Özgür Çelen
Özgür Çelen

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Film konusu olarak izlenmeye değecek bir film zaten eee birde nicholas cage nin olması filmi daha da çekici kılıyor tek kelimeyle harika