Aykut Enişte

HAKAN u
HAKAN u

30 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Klasik sosyal medya fenomeni filmi değil. Tüm espriler fragmandakinden ibaret de değil. Güzel film.
yeşim tc

Hoca
Burak eren
Burak eren

18 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
SON ZAMANLARDA İZLEDİĞİM EN İYİ TR KOMEDİ FİLMLERİNDEN BİRİ. İNSANLAR SÜREKLİ KEMAL SUNAL TARZI KÜFRÜ AZ FİLM ARZULUYORLAR ADAM İŞİNİN HAKKINI VERMİŞ ÇOK AZ KÜFÜRLE GÜZEL Bİ FİLM.
Ünal Bölük
Ünal Bölük

8 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Filmi izledim evet cok eglenceli ve komik bir film. Cem gelinoğlu gercekten iyi iş çıkarmış fakat şuanki yaşadığım olaylar nedeniyle ve filmin önermesinden dolayı filmi bitirdikten sonra ağladım. Gerçekten insan sevgiyi bulmak istiyor sevgiyi yaşamak istiyor hayatım tıpkı bu şekilde yalan insanlardan ibaret. Umarım gerçek sevgiyi bulursunuz. Ben bulamadım siz bulun.
Kayıhan İlter YILMAZ
Kayıhan İlter YILMAZ

3 Mart 2021 tarihinde eklendi
Kaydettim ve sürekli seyrediyorum evde, işte ve arabada sürekli ama. Ben bu filmi çoook beğendim, izlemeyen çok şey kaybeder onu biliyorum. Filmin tüm oyuncularını figüranlar dâhil araştırıyorum o derece. İzleyin, izletin, filmde çok güzel dans sahneleri de var, tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum...
Emir Kabaklı
Emir Kabaklı

26 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten çok Güzel bi durum komedisi idi burdan eykut eniste yapimcisina senaryoyu yazan emeği gecen her keze gercekten helal olsn
Ertan Tulum
Ertan Tulum

16 Aralık 2020 tarihinde eklendi
ben daha ızleyemedım ama fragmanlarından çok güzel oldugu belli oluyor
bide nerden izleye bilecegim bi bilgisi olan varmı
Eren Demirr
Eren Demirr

10 Aralık 2020 tarihinde eklendi
KFKeldl çok iyi çok komik film izlemek istiyorum tekrar baya iyi gerçekten tavsiye ederim ahhahahah
emrah a
emrah a

21 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Allahım inanılmaz güzel bi komedi filmi... Oyunculuk harika. Aykut eniştenin mimikler inanılmaz. Son zamanlarda bu kadar eğlenmemiştim. Komedi türk filmlerinde baş yapıtlar arasına girer.
sinema
1 ziyaretçi
18 Kasım 2020 tarihinde eklendi
EEXFDVBVFBGHBNGNGNMHMHHBMNBBVHNBN NFGFGFGFHBGHFCGDFRGFGFFFfhhfhffgdgdfhffhfhfcDGCBBMFMJBJMFMBNfcgfbövböfçbfölvbllggkngmnvkmvbkvkbm nbvbvjbkjvmvnkmnvnvnghvhghgg
Eren Tanrıver
Eren Tanrıver

14 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Filmi izlerken bol bol kahkaha ile geçeceğine emin olun. 9/10
Mesut Ozan
Mesut Ozan

25 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Efsaneydi . Uzun uzun açıklama yazmayacağım açın izleyin gülün eğlenin birazda sorgularken gülmenin tadına varın 
İfşa team
İfşa team

29 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten izlenecek nadir güzel filmlerden ilk defa uzun süre sonra güzel temiz bir film izledim emeği geçen herkes e teşekkür ederim
Ömer G.
Ömer G.

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Tek kelime ile EFSANE.Her dakikasında gülmekten çenem ağrıdı.İlk defa bir Türk filmine bu kadar bayıldım.Umarım 2 cisi gelir.Emeğe saygı için lütfen sinemalardan ,google filmlerden ve diğer ücretli film-dizi sitelerinden izleyin.Saygılarımla...
Derya Demiral
Derya Demiral

28 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Cok eglenceli bir film! Izlerken cok güldük, bazi sahneleri geri sarip tekrar tekrar izledik.Tavsiye ediyorum!