I Care A Lot
2,3

muhammedguney
muhammedguney

20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
i care lot 1 tane koruması olan rus mafyası :) :)
evet yanlış okumadınız 1 tane koruması olan 1m boyunda hahahaha evet 1 metre boyunda rus mafyası

milyar dolarlık şirket sahibi olan bir kadının korumasız gezmesi

vasi olarak atandığınız insanın herşeyini satabilme imkanınız

mahkemede hiç dinlenmeyen ve dışarı ile irtibatı kesilen yaşlı insanlar

spoiler: 2 kadının mafyayı çökertmesi

Hangi olaya güleceğimi şaşırdım :)
Ramazan AKÇAN
Ramazan AKÇAN

8 Mart 2025 tarihinde eklendi
I Care a Lot – A Stylish Disaster That Should Never Get a Sequel
J Blakeson's I Care a Lot tries to blend dark comedy, thriller, and a hint of neo-noir, but the result is an insufferable mess that is as frustrating as its protagonist. While Rosamund Pike delivers a performance that rightfully earned her a Golden Globe nomination, the film itself is an exercise in wasted potential, weak storytelling, and characters so insufferable that investing in their fate feels like a punishment.

The film’s core premise—an elaborate legal scam exploiting the elderly—had the potential to be a sharp critique of systemic corruption. Instead, I Care a Lot descends into a convoluted, logic-defying, and utterly irritating narrative that feels both unrealistic and emotionally hollow.

Unbearable Characters, Implausible Plot
Marla Grayson (Pike) is presented as a ruthless, cunning con artist who manipulates the system to drain the assets of her elderly victims. The problem isn’t that she’s evil—it’s that she’s a flat, cartoonish villain with no real depth. The movie constantly tries to make her appear smart, yet her survival relies more on absurd coincidences and contrived plot twists than any actual brilliance.

Her partner Fran (Eiza González) is equally one-dimensional, serving mostly as a plot device rather than a real character. Their relationship, which should add some complexity, feels forced and irrelevant in the grand scheme of things.

Then we have Roman Lunyov (Peter Dinklage), a supposedly powerful Russian mafia leader who is inexplicably incompetent. A man capable of orchestrating international crime syndicates is somehow outwitted by a woman who scams senior citizens? Laughable. His presence should raise the stakes, but instead, he’s just another poorly written character trapped in an illogical plot.

A Twisted Moral Void
Dark comedies thrive on cynicism, but I Care a Lot mistakes cruelty for cleverness. The film seems confused about whether it wants us to admire Marla’s audacity or be horrified by her actions. It ultimately settles on making her the anti-hero we’re supposed to root for—an absolutely infuriating decision given how irredeemable she is.

The final act tries to deliver poetic justice, but by that point, it’s too little, too late. The film spends nearly two hours celebrating Marla’s unchecked greed and amorality, only to slap on a rushed conclusion that feels neither satisfying nor earned.

No Sequel, No More Time Wasted

Given how utterly infuriating the experience is, the idea of a sequel or an extended story is nothing short of a cinematic crime. This film is already a waste of time—dragging it out further would only amplify the misery. There’s nothing left to explore. Marla’s story has run its course, and any attempt to revive it would be an insult to audiences who suffered through this headache of a movie.
If you haven’t watched I Care a Lot yet—U r good; And if you have, my
sefa baskaya
sefa baskaya

24 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Berbat başından sonuna saçmalık izleyip de beğenen olursa akıl sağlığından şüphe ederim bu kadar kötü bir şey izlememiştim ne gerçekçi ne seyir zevki var tamamen zaman kaybı
Berat P
Berat P

20 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Kadının hırsını beğendim. Başarılı ve zengin olmak için marla grayson karakteri gibi olmak gerekiyor özellikle günümüz dünyasında rekabet olduğu bir dünya da bence başarılı zengin nasıl olunur kadın resmen ders vermiş konu güzel ama film ilerleyince özellikle sonlara doğru saçma olmuş 10 kişiden oluşan rus mafyasımı olur. Mafyayla bu şekilde bir iş birliği yapıyorsun
OĞULCAN HEYBEL
OĞULCAN HEYBEL

5 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Film asla ama asla sıkmıyor aksine daha da heyecanlanıyorsun kadının azmine ve başarısına spoiler vermiycem ama öyle bir sahne de hayran oluyorsun ki ağzın açık kalıyor tek kelimeyle harika bi film. Yüzde yüz tavsiye ediyorum ama sonu…
Ziyamkalp
Ziyamkalp

20 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Uzun süredir bi filmi izlerken sinirlerim bu kadar bozulmamıştı.Başrol karakter sürekli poz kesip feminist tavırlar sergiliyor güçlü olmasıyla övünüyor yaptığı şey de yaşlı insanları dolandırıp yalnız başına ölmelerini sağlamak. Filmi rahatsız edici yapan şey bu dolandırıcılığın parlatılması resmen bu çok havalı bir şeymiş gibi gösteriliyor. Netflix işte cidden ergenler için bir platform olduğunu kanıtladı. Sonunda kadının önemsemediği bi adam tarafından öldürülmesi de bence çok sönük kaldı şahsen beni tatmin etmedi. Oyunculuklar iyi senaryo saçmalıklarla dolu beceriksiz mafya klişesi mevcut. Başrollerin ölmesi gereken durumlardan mucizevi kurtuluşları gibi gibi. Gidip bu berbat filmi unutmaya çalışıcam şimdi.
valeska
valeska

21 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
İzlediğim en saçma ve sinir bozucu filmdi. Kadın para doyumsuzluğundan dolayı insanları dolandırıyo, tamam gayet normal bir film için ama çok saçma olan şey kadının "kadınlar güçlüdür, erkekleri yeneriz" demeye çalışırken bir (birçok) kadının hayatını mahvetmesi. Kadın korkusuz ve güçlü bir kadınım imajı yaratmaya çalışıyor ama bunlar sadece para için güçlü olduğu için değil cidden çok saçma. Bu filmi izlemediyseniz lütfen bunu izleyerek vaktinizi boşa harcamayın dakikalarınıza yazık.
Furkan Yıldızlı
Furkan Yıldızlı

7 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Konu fena değil ama berbat işlaşlenmiş spoiler: En baştan pısırık doktora gitseler olay çözülcek
. Başrol kurnaz avukat mı. Paralel evrende lezboş polat alemdarmı belli değil. Kadını mafya kaçırıyor korkudan altına işiyeceğine mafyayı tehdit ediyor hemde eli kolu bağlıyken. Çok rahat çok profesyonel sahnesi eksik bi film . Başo harcanan saatler tipik mafyalı türk filmlerinin Amerikan versiyonu nasıl olur sorusunun cevabı.
Rambo
Rambo

24 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Farklı bir film. Filmi izlerken her karesinde etrafınızda yaşananlardan da örnekler bulacaksınız. Filmin sonu ise tam bir ders niteliğinde. Zevkle izlenebilecek bir film.
Okan Ceken
Okan Ceken

29 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Sonu hiç olmamış saçma Amerikan yapımı bir film. Filmin başından son çeyreğine empati duygunuzu çok iyi harekete geçiriyor ancak sonu zorlama bir “one man army” tarzında yüzünüzde buruk bir ifade bırakabilir.
can yazgangil
can yazgangil

9 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Klasik netflix filmlerinden daha farklı. Değişik senaryosuyla kendini sonuna kadar izlettiriyor. Şans verilmeli.
Atageldi Kakabayev
Atageldi Kakabayev

7 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Je suis tres hereux que j'ai vu ce film. L'histoire est étonnante et saisissant. Il vous choque a chaque pas. spoiler:
Au bout du film, j'ai pensé que cela finirait comme injustice, mais cela vous choque encore. Je vous le conseille fortement spoiler:
İlayda GÜNAY
İlayda GÜNAY

20 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Böyle mal bir dizi görmedim. Ya salak gibi izlememe mi yanayım. Önermesi in saçma sapan olmasına mı? Sizin yapacağınız filmin..
Yellow Flash23
Yellow Flash23

7 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en mantıksız ve saçma film büyük ihtimal daha saçması bir yüzyıl falan yapılamaz.
ALp E.
ALp E.

10 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Peter Dinklage görünce izlemeye karar verdim fakat malesef izlediğim en kötü netflix filmlerinden biriydi. spoiler: Bir yapımda kötü adamı bu kadar kötü gösteremezlerdi :) Bir takım olaylar yaşandıktan sonra intikam değil de birlikte iş yapma fikrini kim öne attıysa bir adım öne çıksın lütfen ki daha sonraları şahsın adının geçtiği yapımları izlemeden hızla geçelim..
Aslında kötü bir konusu yoktu filmin ve oyunculuklarda iyiydi filmi zorla nasıl berbat bir hale getiririz büyük bir çaba, bir amaç göreceksiniz yada bunları görmek yerine izlememeyi tercih edebilirsiniz :=)