Angel’in hayatı, bir gece kulübünde Estrella adında bir kadın ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Kulüpte, Estrella’nın sevgilisi Poli ile kavga etmesinin ardından Poli genç adamın belaya girme ve daha önemlisi beladan kurtulma yeteneğine sahip olduğunu fark eder. Bunun nedenle onu Madrid polisinin peşinde olduğu büyük bir soyguncu ekibine katılmaya teşvik eder. Kendisini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde bulan Angel, soygunlar, kara para, yolsuzluk gibi suç piramidini hızla tırmanmaya başlar. Ancak peşinde düşen dedektif Duque’den kaçmak pek de kolay olmaz.
2:21
hırsızlarla alakalı içinde aşk da olan kötü bir hem netfik hemde ispanyol filmi.. Oyunculuk çok kötü.. Seslendirme rezalat.. Kurgu ve senaryo mantıksızlıklarla dolu
Ülke
İspanya
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2020
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
İspanyolca
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2020, En iyi film: Gerilim, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2020.