En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Akif Yeşil
1 değerlendirme
Takip Et!
5,0
3 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Beni mahvetti bitirdi öldürdü hasta etti kendine. Hele ki Özge Özacar bu filmde oynamamış yaşamış adeta. Ata Demirer'e ise diyecek tek sözüm yok hem sahnede hem sinemada defalarca eserlerini seve seve izlemiş biri olarak onun 80'li yıllara olan özleminin konsept halinde 2 saatlik bir filme uyarlanmış versiyonunu izlemek harikaydı. Bu hissi çok uzun yıllardır yaşamadım. Ama sonunu hep farklı düşünerek izledim. Ve bitiş sahnesinde çok üzüldüm. Kendi ayrılık acım depreşti gece gece. Böyle bitmemeliydi diye çok düşündüm. Umarım devam filmi gelir. Bu arada sahnede ikili harikalar yaratmış şarkılar seslendirmeler performanslar oyunculuklar dekorasyon ve çok çok fazlası ruhumuzun derinliklerinde geçmişe ve eski güzel zamanlara duyulan özlemin bir nebzede olsa hafiflemesine o anlardan bir bukle tatmamiza sebep oldu. İlk kez bir filme yorum yapma ihtiyacı duydum ve bunları dile getirmek istedim. Ozledigimiz Türk sineması bu işte. Helal olsun emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tertemiz sevdalara hasret kalanların özlemini giderdiği gibi, ne kadar acıtabileceğini de hatırlatıyor. Ayakları yere basan, dokunaklı bir hikaye. Özge Özacar'ın oyunculuğu da muazzam.
İzlerken keyif aldım klasik ege atmosferiyle çalgı çengi ata demir er üstadımızın olmazsa olmazı bu tarz eğlenceli duygusal türk filmleri bence artık azalıyor
Harika bir film. Karakterler ayrı güzel, senaryo ayrı güzel. Ata Demirer'in filmlerini seven çok sever, sevmeyen hiç sevmez. Ben çok seviyorum. İyi ki varsın Ata.
Ata Demirer'in bence en güzel filmi. Hüznü neşeyi umudu size aynı senaryoda hissettiriyor. Defalarca izledim. Özge Özacar'ında hakkını yemeyelim, yaşayarak oynamış, özellikle gazino sahnelerinde sizi o gazinoda bir sandalyeye yerleştiriyor. Filmde kötü oynayan kimse yoktu. Gülse'nin Aile Arasında filmi gibi eskimeyen filmlerden biri olacağı kesin. Filmin sadece şarkıları bile 5 yıldızı hak ediyor. Bütün parçaları indirdim. Emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler
Haaaarikaaa ... Bir yapımcının ifadesi " bizim sanatçılarımız dünyanın en iyisi " Az söylemiş, filimde seyrettiğim özellikle Toygan ın ses ve oyuncu performansı, kadın sanatçının dans, ses, oyunculuğu ve güzelliği, annesinin her zamanki yüksek performansı ...(küfür) Ata nın kalemi, sesi, oyunculuğu ... Filmin çekim sahneleri, yad edilen sanatçılar, krallar Taşlamaların, manilerin güzelliği ... Atanın kurban taklidi nde kopan kahkaha tufanı Seyretmekten çok büyük keyif aldım Emeği geçen her kese çok çok teşekkürler İnş Dünya sinemalarında hak ettiği yeri bulur
Bursalı olarak ayrı bir keyifle sinemada izledim. Film için; Mudanya sahili beyaz kum zambakları, kültür parkta deniz bisikleti yerine sandal seçilmesi güzel olurdu. Tebrik ederim hemşerimiz Ata Demirer.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.