Sivaslıyıh Gardaş

Cemal Kayhan
Cemal Kayhan

16 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Filmde genc yasta çok erken kaybettiğimiz murat açıl baskanı görmek ve anısını yasatmak güzel bir duygu.. ruhu şad olsun.
İmranlılı Zehra
İmranlılı Zehra

1 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Murat Açıl Başkanım bizi bırakıp gittin.. Bu filmin çekimlerinde de bulunmuştum. Çok heyecanlıydınız heyecanınız gözlerinizden okunuyordu.. İmranlımızı dünyaya tanıtmak için çırpınıyordunuz.. sizin gibi bir başkan bir daha gelmez..Emininm gerçek sevenleriniz filminize sahip çıkacaktır Başkanım
Sivas Sevdalıları
Sivas Sevdalıları

1 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Sivaslılar olarak gurur duyduk hemşehrimizle.. Filmi tekrardan sinemalara verin. reklam da yapın bu sefr.. reklamsız kimsenin haberi olmadı
Kangallı Şehriban
Kangallı Şehriban

1 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Sivas Kangallı olarak gerçekten gurur duydum. Filmi izlerken Kangala gitmiş gelmiş gibi oldum. Yönetmen Hemşerime ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür
Yeni Filmler
Yeni Filmler

1 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Yeni çıkan filmlere baktığımda, gerçekten iş yapacak tarzda film oranı maksimum %5, bu film ise eğlenceli ve ismi ile gerçekten iddaalı
Sibel Boğazören
Sibel Boğazören

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
İsme bakarmısınız. Gerçekten insanın içi bir hoş oluyor. Gardaş demek Kardeş demek, İçtenlik demek.. Sivas Demek zaten memleket demek
Sivası Seviyorum
Sivası Seviyorum

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
SİVAS İçin şimdiye dek yapılmış en gerçek Sivas Filmiydi. Şiveler ve espriler gülmekten ağlattı resmen.. Filmin Tamamının Sivas'ta çekilmiş olmasıda gerçeten güzel. Kandırmaca olamamış.
Gizem Nazlı
Gizem Nazlı

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Hollanda ve Danimarkaya da gelecek mi. Türkiye'de sinemada izleyenler çok beğenmiş eğlenmişler. Bizde merak ediyoruz ve izlemek istiyoruz
Dahdah Köyü
Dahdah Köyü

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
SİVAS VE KANGAL Temalı Komedi Filmi. İçerisinde; Doğallık, Aşk, Duygu, Sevgi, Saygı, Hoşgörü, Düğün, Kına, Cenaze, Camii, Cem Evi ve Bağlama (Saz) var. Full+Full Komedi Filmi
Eser Şaheser
Eser Şaheser

30 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Sinema Filmlerine bakıyorumda Bu Film gibi içten olanı son 5 yıldır görememeiştim. Yapan Yöneten ve emeği geçen herkese saygılar.
Haydar Taşdemir
Haydar Taşdemir

24 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Helal olsun gerçekten. İşte böyle doğal filmler yapın. Fason işlerden uzaklaşın. Bu filmler insanı eglendiriyor gulmeyile hasret kalmıştık ilaç gibi geldi
Güzel Gözlüm
Güzel Gözlüm

23 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzel. Piyango biletinde 19 Mayıs yazması bile apayrı bir güzellik katmış filme. Emeklerinize sağlık
İnci Fulden
İnci Fulden

23 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film gayet eğlenceli ve güzel. Kendiml köyümde hissettim. Sivas bir başka memleket. Tum sivasli hemşehrilerimiz izlemesi gerek
Kamil Emmi
Kamil Emmi

22 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Yahu arkadaş bu çok eğlenceli acaip bir film olmuş. Tekrar izlemek istiyoruz. su şehirlide var. çok güldük ya la
Sinem Divriği
Sinem Divriği

22 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Sinemada izlediğimde sivasa gitmiş gibi hisetmiş çok eğlenmiştim. umarım tekrar vizyona girer. çok kişi yeni yeni duymuş filmi