Çakallarla Dans 6
2,3

Tolga 41
Tolga 41

4 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beyazperdede 0'5 puan var galiba 0 olsaydı vercektim hayatımda izlediğim en kötü 2 filmden biri diğeri ise yumurta filmi Sırf para için yapılmış bir fim ortada konu bile yok keşke hababam sınıfı seyretseydim eleştirim şu film kötü değil kötü ve ötesi
Görkem Aktürk
Görkem Aktürk

11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ilk serilerinizde güldük eğlendik ama artık ceketi asma vakti geldi.Berbat film berbat senaryo.
Caglamirac2014
Caglamirac2014

7 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Neden filime bakamiyorum tek fragman gösteriyor neden bakamiyorum komle filime bütün filimler tek Fragmentierung anlamadim filimlerebakamicaksam niye üye oluyorum anlamadim
Mehmet
Mehmet

14 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Çakallarla dans in en berbat filmini izledim. Ayrıca felekten bir gece filmini çalmalarıda ayrı bir ironi.
Burak Özcan
Burak Özcan

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar baştan savma bir film olamaz hiç beğenmedim. Giden varsa şimdiden Allah sabır versin. RE ZA LET
Tolga Baran
Tolga Baran

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bosa vakit kaybi, kesinlikle vakit ayirmaya degmez!. Paraniza ve zamaniniza yazik. Hayatta yapilacak cok daha guzel seyler var.
Akın Utku Can
Akın Utku Can

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
"Yönetmen" yaptığı işe kendisi de güvenmiyor olacak ki, filmini başka şekilde tanıtmak istedi. Kendisine sormak gerekir; neden 0,5 ? :)
Zeki Talha Fırtına
Zeki Talha Fırtına

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Cöppppppppppppppçöppppppcöpppppcöpppppcöopppcöoppppppcöpppppcöpppppcöoopppppcöooppppppcöooppppcöoopppppcöpppp
sonay ceceli
sonay ceceli

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film. Zamanınız boşa gider izlemeye bir gram değmez. Konu hep ayni, başka senaryo bilmek bilmiyorlar.
Mehmet kayar
Mehmet kayar

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
bundan önceki tüm serileri de izlemiş birisi olarak söylüyorum bu olmamış. Nasıl 4-5 olmadıysa 6 iyice olmamış.
İzleyen insan 1 saat 56 dakikasını kaybetmiştir izlemeyen insan ile hiç bir şey. En ufak bir tebessüm bile etmedim. filmin 1. dakikasından son dakikasına kadar bitse de gitse derdindeydim.
Mahmut Yener
Mahmut Yener

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kendince 6 imalari yapmislar yazik sacma sapan bi yapit o mesaji vermek icin milyonlar harcamislar skaoskaoskaoskalslqkskqoskqoskkqsnkqskwkaoaosk
Cenan
Cenan

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Hiç sevmedim güzel değil birde Twitterda Galatasaray ile dalga geçmeleri hoş değildi hem film yapamıyorlar hemde kendilerince dalga geçmeye çalışıyorlar
Volkan Sumer
Volkan Sumer

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tiktokta hesap açıp ordaki videoları izleseydim keşke en azından gülerdik. Sinemanın utanç ve yüzkarası bir senaryo ve yapım
Umitkaraz
Umitkaraz

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Zaman kaybından başka bir şey değil. İzlemenizi tavsiye etmiyorum. Çok kötü, berbat, saçma ve komik değil.
Taha Can
Taha Can

6 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film çok kötü hatta berbat komik olduğunu sanan yönetmen acilen bıraksın bu mesleği. Neden 6 cart curt diyeceğine başka meseleklere baksın.