Recep İvedik 7

Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
bir komik sahnesi bile yok politik mizah sadece herhangi bir olumlu yanı yok maalesef ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Erkan Search & Rescue
Erkan Search & Rescue

5 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Güya sosyal sorumluluk ve mesaj vermek istemişler. Yapılan igrenclikler espri olarak adlandırılsada güldürmedi. Şahan gökbakar artık emekli olmalı. Rezil ötesi bir yapım bunun adına film diyemiyorum. Kusmuk gibi birşey olmuş. Oysa Recep ivedik serisi güzel başlamıştı. 5.seriden sonra final yapsalar iyi olurdu.
senuzulme123
senuzulme123

6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Kendisini maksimum 20 DK dayanabildiğim ''artık yeter be kardeşim'' dedirten film serisinin sonuncusu. Esprilerinden tutunda oyunculuğa kadar basite indirgenmiş, artık insanların aklıyla dalga geçer hala gelmiş. İzlerken kendinizi 81 IQ hissedebilirsiniz.
Ahmet
Ahmet

11 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Sırf yapmış olmak için yapılmiş. komik değil.basit ve yapay oyunculuklar olmuş.ben pek gülmedim öncekiler daha iyiydi.gitgide bozuldu.
hamza karaöz
hamza karaöz

2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma sapan film daha görmedim tamamen vakit kaybı Şahan Gökbakar ilk filmlerin adını kullanarak iş yapmaya çalışıyo ama berbaaaaat
Yasin Akdeniz
Yasin Akdeniz

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Sadece siyasi gönderme yapmak için çekilmiş, bülübülü gibi garip sesler çıkararak komedi sahnesi yaptıklarını sanmışlar, siyasileri eleştirmek için film çekebilirsin ama sırf eleştirmek içinde recep ivedik karakterinin içine etmezsin be, gülmeyi geçtim mimik oynamadı, ben sonuna kadar izleyemedim izleyebilene helal olsun
İSMAİL CİHANGİR
İSMAİL CİHANGİR

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filmi yarısına kadar bile izleyemedim rezalet ötesi .Filmde komedi unsurları yerine politik göndermeler yapmaya çalışmış vasat ve başarısız
Burak Köroğlu
Burak Köroğlu

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmi Izlemek 2 saat için Çok büyük zaman kaybı olur ayrica kıyaslama BURSA BÜLBÜLÜ tavsiyemdir. Recep ivedik 7 umarim final olur zorlama bir film gulebikecegin hic bir sahnesi yok
Arif Can Yiğit
Arif Can Yiğit

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en rezalet recep ivedik serisi saçma ve iğrençti önermiyorum kesinlikle izlediğime pişman oldum
Numan Tezzcan
Numan Tezzcan

30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu kadar berbat siyaset içeren bir film olamaz bide Google 91 beğeni yazmış tamamen yalan filmi izlemeyin devamlı süreye bakıp sonu gelmeden kapatıyorsun. Şahan Gökbakar gibi bir insan siyasetten ne anlarda böyle bir film çeker çeksede anca bu kadar olurr.
7 Yediler
7 Yediler

27 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film. Sırf adı Recep İvedik diye bakayım dedim. Ama o eskinin yeşilçam filmleri bunların filminden daha kaliteli ve daha anlamlı. Senaryoda çok hatalar var.. Ve o eski SEMPATİK Recep İvedik gitmiş [zaten çoktan gitmişti] yerine İTİCİ ve doğal olmayan sevimsiz bir karakter gelmiş..
Meryem Zeyrek
Meryem Zeyrek

24 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat berbat gerçekten hayal kırıklığı yaşadım filmin tamamının gezi olaylarını ele alması tencere tava olayı saçma sapan espriler Recep İvedik serisinin tamamını izleyen izleyiciye bu gerçekten büyük haksızlık olmuş sinemada yayınlanma ma sebebi siyasi mesajlar vermeleri gerçekten giden 2 saatime acıdım heran güzel bir sahne gelir umuduyla sonuna kadar bekledim verilen emeğe yazık olmuş
Bahadınlar Köyü
Bahadınlar Köyü

23 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Diğer Recep İvedik serilerinin çok uzağında bi film olmuş hiç bir sahnesinde gülemedim film izlerken çok sıkıldım
kraljulien
kraljulien

21 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Zaman kaybı, komedi filmi falan değil sosyal sorumluluk projesi. umarım 8. film komedi filmi olur.
Melih G
Melih G

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Sıfır kaliteli,boşa vakit harcamayın, sadece akparti ve akpartilileri eleştirmek için yapılmış kalitesiz ve berbat bir film yarıda bıraktım