Yüzüklerin Efendisi: İki Kule: en yeniler yorumlar
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
4,7
Tolgakocak
19 Mart 2024 tarihinde eklendi
başyapıt seriye tekrar başladım uzun süre olmuş başlamayalı frodo aragorn legolas gimlinin yanında ayrılıp gondora sam ile birlikte [spoiler] yüzüğü yok etmeye gidiyorlar gollum da peşlerine takılıyor gollum onlara rehberlik edip onları gondora götüyor ama yüzükten vazgeçmiyor frodo da yüzüğün büyüsüne kapılmaya başlıyor yakın dostu samden süphe duymaya başlıyacak gollumda onları kandıracak kıymetlimiss miğferdibi kuşatmasına en iyi sahneyi elfler ve 5.günün şafağında roharrim ile gelen gandalf sayesinde kırıyorlar 10/10 babalar oğullarını gömmeli Kızıl bir güneş doğuyor. Dün gece kan dökülmüş.
Arandığında bulunabilecek bir sürü kusur içermesine rağmen muhteşem bir filmdi. Dövüş sahnelerinden savunma sahnelerine kadar hikayenin genelinde mantık hatası aramadığınızda enfes bir seyir keyfi yaşadığınız 3 saat (birkaç versiyonundaki sahnelerle bu daha da ileriye gidiyor) izleyeceksiniz. Birçok kişiden ayrı olarak ilk filmden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..hayatımda izlediğim en güzel film serisi daha iyisi yok..
Kahramanlarımız orta dünyanın en karanlık yerlerinde zorlu maceralara atılacaklar. Yüzük her zamankinden dahada zorluyor. Güç dengesi iyice bozuldu. Yeni ittifakların neler getireceği belirsiz. Daha zorlu koşullarda hedefine emin adımlarla yürümek değil, geri gelmek daha büyük cesaret gerektiriyor. Gelecek nesil yönetmen ve edebiyatçılara en büyük ilham kaynağı olacak olan filmde her şey mükemmel.
Fazla söylenecek söz yok. Her zaman sıkılmadan izleyeceğim, keşke serisi devam etseydi diyeceğim ve her zaman arşivimin en üstünde yer alacak bir seri.
tüm zamnaların en iyi film serisinin ikinci duragı yine kusursuz ve etkileyici savaş sahneleri kusursuzun da ötesi. kesinlikle ölmeden önce herkesin görmesi gerektiği bir film.