Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
3,9

last-jackal
last-jackal

30 Haziran 2004 tarihinde eklendi
bence geç kalınmış bir başlangıç.Başlangıç diyorum çünkü günümüzde bi çok filmin üçlemeleri yapılırken İNDİANA JONES gibi bi döneme damgaını vurmuş bir film için ancak bu söylenebilir.
ayhansari68
ayhansari68

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ilk üc filmin mirasından yararlanıp yeni bir yaratıcılık kırıntısı göstermeyen en vasat spielberg filmi
mrtgry
mrtgry

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
harisinla steven bu işi götürü diğer indiler de oldğu gibi merakla ve heycanla bekliyoruz
ergun-yildiz
ergun-yildiz

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gözlerim yaşardı bu haberi görünce ... ne günlerdi onlar bee . videyodan her gün izlerdim hergün dışarı çıktığımda define avına giderdim... ilk gün ilk bileti kesin alırım heralde ;P
ozanturker
ozanturker

7 Kasım 2005 tarihinde eklendi
kim nederse desin bu filmin serisi bence bir klasiktir ve gerçek sinema tutkunlarının arşivinde olması gereken bir film diye düşünüyorum. Bu yapımı sabırsızlıkla bekliyorum ve eminim muhteşem bir şölen bizi bekliyor.
xslicer
xslicer

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Yapmayin arkadaslar eskileri 1 kere daha izleyin oyle elestirin bence yine iyi olmus 65 yasindaki bir adama gore cok iyi bir performans bence 10/9 u hakediyor bu film
Kondaksis
Kondaksis

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim ve söylyebilirim ki Harrison Ford yaşlı da olsa tek Indiana Jonestur. Bu rolü ondan başkası oynayamaz. Belki serinin en iyi filmi değildi ama kesinlikle her Indyseverin gitmesi görmesi gereken bir film olmuş.
sevrin82
sevrin82

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmi bugun izledim ve hiç sıkılmadan.aksiyon filmi oldugu kadar arada yapılan esprilerde güzeldi.gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
atlantia
atlantia

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Fena olmamış bence önceki serilere yaklaşmış ama asla ilk film kadar iyi değil
ceyhunkansu
ceyhunkansu

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
indiana jones 4 cıkınca cok buyuk bir ilgi ve seyirci toplayıp mükemmel bir performans ortaya koyacağını düşünüyorum cünkü ilk 3 film süper
mavikurt
mavikurt

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya heryerde fragmanı var burada yok neden en son buradan izliyorum fragmanlarını filimlerin
hata22tr
hata22tr

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
merhabalar
bence gitmeden önce bir kez düşünün önceki filmleri indiana jonesun bence gelmiş geçmiş en güzel filmlerdendir ancak bu sefer hiç begenmedim biraz zorlama ile yapılmış ,amerikan tarzı mesajlar veren, indiana jones oglu tarzı bir isimle karşınıza yeniden gelecegiz tarzı bir film bence.
saygılar
talcamiguntok
talcamiguntok

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
19 yıl aradan sonra nihayet aramıza döndü Indıana Jones.Tabi yaşlı kurt Harrison Ford un hakkını vermek lazım.19 yıl aradan sonra fazla bir şey kaybetmemiş formundan Harrison Ford.Zaten Indıana Jones rolünde Harrison Ford dan başkasını asla düşüneöiyorum.
muzafferergun
muzafferergun

27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Neden sanki bir Tomb Raider havası sezdim filmi izledikten sonra.. Eskilerdeki tad bazı anlarda var ancak genel konspt itibariyle TOmb Raider koktu yaw...
bilgin-deniz
bilgin-deniz

18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Guzeldi. hareketli bi film.sinemada izlemeye deger bence.ama beklentılerı tam olarak karsılamıyor dıyebılırım.8/10