Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
3,9

rasit-gungor
rasit-gungor

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
şunu bir anlamak gerek önceki 3 seri de zamanın en farklı filmi olduğu için efsaneler arasında yer aldı. Örneğin cesuryürek filmini izlemeyen yoktur heralde.Bu filmden sonra çekilen ve cesuryürekten çok daha iyi olan filmler aynı etkiyi yapamadı, yapamazdı cesur yüreği şu an ilkkez izleyen biri bizim gibi ilk çıktığı zamanki tadı alamaz çünkü şimdi izleyen kişi bu tür filmleri çok gördü. İşte bu bağlamda bizde bu maceralardan çok gördük stephan ve ford çok sakat bir işe giriştiler, çok farklı bir iş çıkartmaları gerekiyor ama el atan kişiler de sağlam. Anlayacağınız pimi çekilmiş bir el bombası yani ya elde patlayacak yada gişede.
eroltekci
eroltekci

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
artık bu devam fılmlerı cok baydı.
caaadddyyy
caaadddyyy

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film ilk gün vizyona girdiğinde hemen izledim çok beğendim filmi muhteşem Steven Spielberg yine süper bi film yaratmış benim fikrime göre diğer 3 film kadar izlenme rekero kırar film 1 saat 40 dakka olmasına rağmen filim bittiğinde neden bitti diye soruyo insan kendine herkesin izlemesini tafsiye ediyorum
zaferdemirer
zaferdemirer

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Serinin İlk Filminin Bizlerde Bıraktığı Etki Tertişılmaz.Yinede Aksisyon ve Gerilimi Yaşamak İsteyene İzlemesine Değer Bir Film...
su-sisesi
su-sisesi

10 Haziran 2026 tarihinde eklendi
Spielberg belli bir standarti yakalı bence kendisine yaskimayacak derecede filmi absurtlestiyor ve hiç bir anında heyecan endişe ve gerilim duymuyoruz sadece izliyoruz o kadar