Kadirtorun
25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Benim için ortalama bir aşk filmiydi. beni tam anlamıyla içine çekmese de kendinden parça bulan insanları oldukça etkilediği aşikâr fakat sonu bayağı etkileyiciydi.
james Gardner ve Gena Rowners gibi usta oyuncuları da buluşturan ve son derece duygusal , sonlarına doğru sizi göz yaşlarına boğacak güzel bir film.Aşkın ne kadar güçlü ve mucizevi olduğunu anlıyorsunuz.
Aşk filmleri hem sıradanlaştırılır . Fakat bu gerçekten çok farklı bir film. Ryan Gosling 'in kariyerinin başladığı filmdir aslında. İzlemenizi tavsiye ederim.
Bu film için sanırım söylenebilecek en doğru söz; iki kişi birbirlerine gerçekten aşıksa onun önüne hiçbir şey geçemez. İstediği kadar yaşlı olsun, fakir olsun hiç fark etmez. Noah, Allie'ye öyle aşıktır ki kelimelerle tarif edilemez. Şu fedekarlıklara bakın insan duygulanmadan edemiyor. Bir yıl boyunca istisnasız her gün mektup yollamak, ulaşıp ulaşmadığını bilmeden. Ve 7 yıl boyunca onu hiç unutmadan ona verdiği sözleri yerine getirmek. Ve dahası, en kıymetlisi, belki de hiç geri dönmeyeceğini bilse de , her gün baştan başlamak gerekse de aynı hikayeyi sürekli okumak. Basit bir hikaye değil. Çok anlamlı deri bir hikayesi var filmin.
Ama benim için filmden öteye geçmiş bir unsur var. O da oyunculuklar. Ryan Gosling ve özellikle Rachel McAdams oyuncuklarını konuşturmuşlar. Rachel McAdams hele öyle böyle değil hem genç kız hali olsun hem sonraki halleri olsun, müthiş bir enerjiyle oynamış. Zaten size de geçiyor o enerji. Ryan Gosling ise Drive filmindekine benzer bir karakter sadece oradaki ciddi adamın biraz daha komik ve eğlenceli hali diyebilirim. Oyuncuklar benim için filmin konusuyla yarışır derecede. Rachel McAdams'ın yerine başkası oynasa bu role bu kadar yakışır mıydı soru işareti. Rolü hakkıyla oynamış.
Film çok hareketli bir film olmasa da gram sıkılmadım. Ve müthiş keyif aldım. Finali ile altın vuruş yapmışlar. İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Gözlerde de hafif bocuk boncuk oluyor. Yalan yok. İyi seyirler... 7.6/10
Konusu sıradan olmayan güzel bir aşk filmi.. Oyunculuklar yerinde, kurgu fena sayılmaz. İzleyiciyi içine çekebilen bir atmosferi olup özellikle aşk filmi severlerin sıkılmadan izleyebileceği bir sinema projesidir. Netice olarak izlemeli ve izlettirmelisiniz
Modern love story yada romeo Juliet olarakta adlandırılan son yılların en iyi aşk filmlerinden.Yaratılan atmosferden oyuncu uyumuna ve performansına kadar herşeyin dört dörtlük olduğu insanın içini ısıtan bir film.Son sahneyi gençliklerinden bu güne doğru kare kare yaşanmışlıklarla getirselerdi harika bir final olurdu bu haliyle biraz kuru olmuş final.
Kendi kategorisinde izlenmesi gereken bir film fakat film sonlarında kopukluklar var sanki yonetmen hadi artık biterlim der gibi onun dışından savaşa katılması tekrar eve donmesi ve babasının ölmesi gibi sahneler cok hızlı ve güzel anlatılmasına rağmen son 20 dk çok fazla uzatılmış. genede izlenmesi hoş güzel bir film.. iyi seyirler. not: Allie çok tatlı..
Gerçekten kaliteli bir film ve izlenmeye değer.Hem ayrılık hem aşk olgularını bir arada yaşayan ve yaşatan bir film.Herkese tavsiye ederim arkadaşlar :) İYİ seyiler.
Nadir aşk filmi izlerim bu aralar hele mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum, yinede beni çok fazla etkileyen ve izlerken gözümden yaşlar süzülmesine neden olan ender filmlerden birisi oldu...