Köy

KsK085
KsK085

6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Hayatimda gordugum en sacma filmdi cok sıkıldim sirf bitirmek icin izledim bu puani verenlere hayret ediyorum
ygemici
ygemici

22 Aralık 2014 tarihinde eklendi
- filmin farklı bir atmosferi olduğunu düşündüğümden ve farklı listelerde karşıma çıkmasından dolayı izleyeyim dedim.keşke demeseymişim..ağır temposuna rağmen ilk yarım saate kadar sabrettim.sonrasında filmi izlemeyi bırakmak üzereyken sırf buradaki olumlu yorumalara cevap verebilmek ve kurgusu çok daha kompleks ve gizem barındıran yapımlardan hoşlanabilecek sinemeseverler için bir katkım olur diye izlemeye devam ettim..

spoiler: * iyi-kötü mesajları verilmeye çalışılıyor ama bunu alt alanda gerilim müziği eşliğinde vermenin maksadı nedir ? şahsen izleyici filmde konu olarak var olmayan gizemli bir havaya sürüklemek isteniyorsa bende hiç işe yaramadığını söyleyebilirim. * o kostümler nedir ? yok kötü anıları gizli dolaplarda saklıyorlarmış. * orada yaşayanların dış dünyadan bu kadar izole olması mümkün olabilir mi? tersini düşünelim, dış dünyanın ormanlık alanda yaşayan bu grubtan haberleri var mı?

- kesin sonuç : kurgu ve oyunculuk olarak çok basit kalmış bir yapım.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filmin açıkçası bi türü yok ? dram desen değil , gerilim desen değil , korku desen hiç değil :S ? Ben filmi hiç beğenmedim ? saçma sapan bir film ? 10/2 ?
oynaterman
oynaterman

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
biz daha berbatını yapana katar en berbatı bu zaman kaybı izledim pişmanım
dejo-88
dejo-88

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim epic move den sonra en iğrenç,kötü,boş,anlamsız 2.film.berbat ötesi.bizim dabbe bile buna 20 basar.10/2
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
saçma ya küçücük çocuk izledi korkmadı
katipmusti
katipmusti

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sıkıcı
ayce-ozcan
ayce-ozcan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izledigime pişman oldugum filmlerden biri cok sıkıcıydı gercekten
1983gs
1983gs

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla hakkaten gittigime izledigime pişman olduğum filmlerden biri korku filminden kasıt nedir insanı germesi korkutması eee bu filmde bu dedikleriniz nerde berbat...
cndybuse
cndybuse

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
hayal kırıklığına uğratan bir film.adı gibi basit.korku filmi adı altında yanlış bir film.yinede izleyin ama bilginiz olsun.filmden bahsedilirken yabancılık çekmezsiniz.
wolf649
wolf649

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
film çok güzel bir fil ama bu filmi korku filmi katagorisinde değerlendirmek çok yanlış olur korkuyla hiçbir ilgisi yok korku filmi severlere tavsiye etmiyorum
darklovedmt
darklovedmt

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
hiç bu kadar gereksiz kötü bir film görmedim hayatımda gerçekten kötü bide bu korku gerilim filmi mi??eğer korku gerilim filmleri böyleseyse bn filmden anlamıyorum...
daxekupse
daxekupse

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en saçma filmler arasında
dinopis-2
dinopis-2

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
korkunun yanından bile geçemeyen başarısız bir yapım.
volkean
volkean

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi:(
vaktinize yazık