oktayyavuz
25 Kasım 2005 tarihinde eklendi
esere yazık edeceğini düşüen arkadaşlar roman polanski denen adamın nasıl bir sinema büyücüsü olduğunu bilmiyorlar heralde.bu adam öyle her filmi yönetmez,yönettiğinde kötü film beklememek gerekir..kesinlikle oscarlık bi film geliyor..bekleyin..
dickens in tum kitapalri superdir buda onalrdan biri ama noel sarkisni gecemz bence en super kitabi bence on8u filme cevirselerdi daha hos olurdu bence bakalm gorucez filmi umarim ii olur esere yazik etemseler barii
Roman Polanski gercekten nereye el atsa müthis isler cikariyor buda onlardan biri olacak diye düsünüyorum.. eminim dramalari bu kadar iyi cekmesinin sebebi biraz olsa da hayatindaki kesitlerdir..
Bu mükemmel edebiyat klasiğinin Roman Polanski gibi bir yaratıcının elinde kazanacağı yorumu merakla bekliyorum,Piyanist`teki olağanüstü performansından sonra yönetmen yine çok iyi bir iş çıkaracaktır diye bekliyorum.Saygılar.