Oliver Twist

Betül G.
Betül G.

30 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
film cok basarali.hem uyarlama olarak hem dönem filmi olarak.senaryo kisaltilacak tabiki tüm kitabi cekecek halleri yok.insanları sıkan cocuga kendisine iyilik yapan iti afamin evinin soydurulmasi sahneleridir cünkü asirma olarak türk sinemasinda 50kez kullanildi
Cezanne-2
Cezanne-2

13 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Lord of The Rings serisi dışında daha kitabının tadını ve kalitesini yakalayan bir film izleyemedim...
Piyanistin yaratıcısının yeteneğinin zerresini taşımıyor....
Kostümler dışında vesselam....
turan
turan

2 Nisan 2011 tarihinde eklendi
izlenmeye deer bir film. ben kingsleyi burda farkl bir rolde izlioruz:) ho olmu.
fearless
fearless

19 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
eğlenceli bir filmdi
soressasor
soressasor

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Kostum, mekan ve tarihi dokusu süper bir flim.
hanimasalbuya
hanimasalbuya

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Güzel film. İzlenmeli.
juve-baby
juve-baby

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ben Kingsley kusursuzdu! görsel açıdan da doyurucuydu film yani atmosfer çok iyi yansıtılmıştı, zaman zaman sıkıcı olduğu doğru,süre biraz daha kısa tutulsa iyi olurmuş..***..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
özellikle ilk yarıda kimi zaman sıktı,sürekli aynı olayları izliyor gibi oldum çünkü,fakat daha sonra hareketlendi film,genel olarak baktığımda da ortalama üzeri diyebilirim.charles dickensın romanındaki ingiltere (sanayi devrimi zamanındaki pis,kokuşmuş,kirli ingiltere) başarılı yansıtılmış,toplumdaki yozlaşma komik olacak derecede kötü,ve yine kötü olacak derecede de komik.oyuncu seçimi oldukça başarılı,ben kingsley kalitesini gösterirken yan rollerdeki oliver,bill,dodger,nancy de göze hoş geliyorlar.filmin süresi biraz uzun olsa da uyarlamaları sevenler rahatlıkla izleyebilir bence.sayısız oliver twist uyarlamasının arasından roman polanski kalitesiyle sıyrılan bir yapım.
beck31
beck31

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İyi başlasada, kostüm, mekan ve makyajları yerinde olsada öyküsüne sadık kalamayıp sıkıcı olan filmlerden olmuş.Ben Kingsley harika yalnız! 5/10
ocelott
ocelott

7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar şu puanlama işini biraz objektif olarak yapın. Birsürü olumsuz şey söyleyip ardından "izlenebilir" deyip 10/8 vermişsiniz!!!
VcdSamimiyeti

bu yönetmen işi biliyor gerçekten .... filmin puanı 8,5 bence
karizmatik062915
karizmatik062915

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
baştan sona sürükleyici çok güzel bir film olmuş herkese tavsiye ederim şiddetleee kesinlikle izleyin
garyhabson
garyhabson

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gayet iyi bir film.izleyin pişman olmazsınız.
volkanick
volkanick

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Küçüklüğümüzde pek çoğumuzun okuduğu bir kitap Yeşilçam da dahil olmak üzere pek çok kez sinemaya aktarılmıştı.Filmin en iz bırakan yanı görüntü yönetmenliği.Gerçekten filmin her karesi bir kartpostal gibi..Bunun dışında vasat bir film olduğunu düşünüyorum.Bir de o zamanın ingiliz adalet sistemi ve bürokrat düzenine eleştirileri dikkatimi çekti.