Gol
4,2

karayipci
karayipci

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
goal 1 de goal 2 de harikaydı...çok duygusal sahneleri vardı ve ders vericiydi...
Azeroth
Azeroth

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
serinin ilk 2 filmi çok güzel olmasına karşın 3. filmi berbat ötesi filmin kahramanı nerdeyse hiç yok diğerleride berbat zaten..hiç beğenmedin 3.sünü ama bu serinin ilk filmi ise kaçırılmayacak kadar çok güzel
Ferdo
Ferdo

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli bir film,çok beyendim üstelik bu filmi izlemek için geç kalmışım 9/10
086219026
086219026

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmi elimde olmasına rağmen yeni izledim 1 ve 2 yi arka arkaya süper olmuş 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum ama 2010 dan önce çıkmaz sanırım
emrah3803
emrah3803

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi 3 sene önce izlemiştim ve hala aynı heycan ile izleyebilirim.ikinciside lki kadar güzel arkadaşlar hatta gerçek futbolcular ikincisinde daha fazla.serinin devamı 3.süde çekilecekti ama ne oldu haberim yok.
fernando-meto
fernando-meto

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Futbolseverlerin beğeneceğini umut ediyorum .. :);)
jamesbond-2
jamesbond-2

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İşte hırsın ve azmin neleri doğurduğunu bize gösteren daha önce benzerlerine pek rastlanmayan bir film gol.Eğer futbola karşı ilginiz varsa kesinlikle izleyin ilgisi olmayanlarda izlesinler çünkü bir insanın istedikten sonra yapamayacağı hiç bişiy olmadığını gösteriyor.Harikulade bir film olmuş devam filmlerini izlemek için sabırsızlanıyorum.9/10
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
pes etmemek baskı yapmak sürekli atik olmak ve gol.bu film futbolu daha degisik ve etkili bir yönden anlatıyor meraklıları asla kacırmasın
monsermose
monsermose

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Kanımca öncelikle futbol sevenlerin ilgisini çekecek bir film,konu sizi şaşırtmayacak iyi yazılmış diyebilirim.İki takım arkadaşının önce hafif çekişmesi sonunda dayanışmaya dönüşmesi,birden öz kardeşinin ortaya çıkıp annesini bulması.Seyredip hoş vakit geçirebilirsiniz.
enesnail
enesnail

5 Nisan 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş. gerçek oyuncuların oynaması filme ayrı güzel bir hava katmış.liverpoll maçındaki gol pası harikaydı. diskoda beckham ile tanıştıktan sonraki sahne çok komikti. güzel bir futbol filmi, futbolu seviyorsanız bu filmi de eminimki seveceksiniz.
selma-tezer
selma-tezer

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film ama başarı öyküleri zaten hep güzel olur,bu filmin daha güzel olmasını umuyordum belki de bu yüzden hayal kırıklıgına ugramısımdır,ama basarı öyküsü izlemek ya da futbolla ilgili bir film izlemek istiyorum diyorsanız izleyin derim sonuc olarak güzel:)
krst-87
krst-87

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film beklediğimden çok daha iyi çıktı gerçekten.Sadece futbolu sevenler değil güzel bir öykünün güzel bir anlatımıyla hoşca vakit geçirmek isteyen herkes izlesin bu filmi...
atakanozruh
atakanozruh

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Hayallerinin peşinde koşmanın, rüyalarını gerçekleştirmek için gösterilen azmin hikayesi. Çok başarılı. Futbolu sevmeseniz bile mutlaka izleyin çünkü bu bir spor filmi değil. 9/10
muzur6
muzur6

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu zamana kadar yapılmış en iyi spor filimlerinden biri futbol alnında en iyisi olduğu kesinde.2.filimide süperdi ve 3. filimide büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.çok eğlenceli ve sürükleyici bir filim sadece eğlendirmeklede kalmıyor arada duygusal sahnelerlede insanı etkiliyor.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Futbol alanı ile ilgili yapılan en müthiş film bence. Futbol ile içli dışlı birisi iseniz gercekten cok etkileneceksiniz. Her futbolseverin hayallerini içeren mükemmel bir film. 9/10