Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi: en yeniler yorumlar
Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi
unutursam fısılda
22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
konu değişik ama çok sıkıcı işlenmiş. sonunu tahmin edebileceğiniz basit filmlerden. Konunun nereye gititiği ne anlatıldığı belli olmayan kötü bir film
ilginç bir senaryo olup oyuncu kadrosu çok iyiydi ama biri de şu benjamini neden tutup hastaneye götürmemiş? Herkes bu durumu doğada sık rastlanan, insan biyolojisinde gayet normal bir şeymiş gibi karşılaması çok saçma olmuş.
Benjamin Buttonu izledikten sonra şundan çok eminim artık. David Fincher balon filmlerin yönetmenidir. Aynı zamanda da sinema tarihinin en yanlış anlaşılmış ve en abartılan yönetmen. Adamın tek iyi filmi Oyun. Onun dışındaki filmleri bomboş. Mesela bu. Pekala sıradan bir yönetmende çekebilir bu filmi. Filmde hiç ilgiye değer birşey yok ki.
daha ne söylenebilirki film gerçekten aklınıza kazınıyor yarattığı atmosfer mükemmel bu film için nasıl bir yorum yapılabilirki. dün milyoneri izledim bugün benjamin buttonu oskara güven olmadığını bir kez daha anladım iki film arasında fersah fersah fark var tabiki benjamin önde bir film nasıl milyonere gitmiş aklım almıyor
bir kurgu bir yapım bu kadar güzel olur bu filme yorum yapacak biri bence gitsin dizi izlesin.kurgu bakımından çok mükemmeldi.aldı götürdü bir sonraki sahneyi düşünemek ne kadar güzeldi .tebrikler bu oscar işini biliyor :D Puanım 10 üzerinden 8dir
Orta yaşlara gelene kadar gençleşmesi tamam hadi de ufalıp bebek olması işi bozdu..Fantastik bir yapım yine de hayata dair çok şey buluyor insan.. 8/10
Filmin bence en büyük artısı konusunun çok ilginç oluşu.Bunun dışında fazla abartmaya gerek yok.Ayrıca çok uzun ve insanı bayağı sıkıyor Bazı yerlerini ileri sararak izledim.Ama yine de konusunun ve oyuncularının hatrına izleyin derim.