Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi

unutursam fısılda
unutursam fısılda

22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
konu değişik ama çok sıkıcı işlenmiş. sonunu tahmin edebileceğiniz basit filmlerden. Konunun nereye gititiği ne anlatıldığı belli olmayan kötü bir film
Metin Babat
Metin Babat

13 Eylül 2020 tarihinde eklendi
ilginç bir senaryo olup oyuncu kadrosu çok iyiydi ama biri de şu benjamini neden tutup hastaneye götürmemiş? Herkes bu durumu doğada sık rastlanan, insan biyolojisinde gayet normal bir şeymiş gibi karşılaması çok saçma olmuş.
An A
An A

6 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Film yavaş ilerliyor. Sevdiyimi söyleyemem. Filmi izlediğim sürece bitmesini bekledim. Tavsiye etmem
theyurdal
theyurdal

24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
ilk başlarda bana güzel geldi ama sonradan sıkıldım en sonunda aşk filmine bağlamaları acayip sıkıldım
bayram57
bayram57

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Benjamin Buttonu izledikten sonra şundan çok eminim artık. David Fincher balon filmlerin yönetmenidir. Aynı zamanda da sinema tarihinin en yanlış anlaşılmış ve en abartılan yönetmen. Adamın tek iyi filmi Oyun. Onun dışındaki filmleri bomboş. Mesela bu. Pekala sıradan bir yönetmende çekebilir bu filmi. Filmde hiç ilgiye değer birşey yok ki.
alpkizilay
alpkizilay

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
daha ne söylenebilirki film gerçekten aklınıza kazınıyor yarattığı atmosfer mükemmel bu film için nasıl bir yorum yapılabilirki. dün milyoneri izledim bugün benjamin buttonu oskara güven olmadığını bir kez daha anladım iki film arasında fersah fersah fark var tabiki benjamin önde bir film nasıl milyonere gitmiş aklım almıyor
gundem45
gundem45

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Farklı bir bakış açısı sunmuş ama beni sıktı. Pek sevmedim. Belki tarzım değil. 10/6
kubkub
kubkub

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Uzunluğuna değiyor gerçekten."off"demeden izliyorsunuz filmi.Brad Pitt yine mükemmel bi yapımla kendisini ispatlamış durumda..
duygudbga
duygudbga

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sadce filmdeki aşk hikayesinin hatrına 10/5..
elber-18
elber-18

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bir kurgu bir yapım bu kadar güzel olur bu filme yorum yapacak biri bence gitsin dizi izlesin.kurgu bakımından çok mükemmeldi.aldı götürdü bir sonraki sahneyi düşünemek ne kadar güzeldi .tebrikler bu oscar işini biliyor :D
Puanım 10 üzerinden 8dir
d-o-c
d-o-c

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Orta yaşlara gelene kadar gençleşmesi tamam hadi de ufalıp bebek olması işi bozdu..Fantastik bir yapım yine de hayata dair çok şey buluyor insan.. 8/10
kratos1st
kratos1st

25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok gecikmeli bir yorum olacak. çünkü filmi yeni izledim. Halen burnumu çekmekle meşgulum. Senaryosu, işlenişi asla aklımdan çıkmayacak.
bilal46
bilal46

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi ancak çok uzun olması insnı sıkıyor...
gokhanonaran
gokhanonaran

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi deişik seneryo kurgusu üzerinden yola çıkılmasından dolayı izledim. Değişik ve ilginç bir hikaye. Çok başarılı ve güzel olmuş.
musti5382
musti5382

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin bence en büyük artısı konusunun çok ilginç oluşu.Bunun dışında fazla abartmaya gerek yok.Ayrıca çok uzun ve insanı bayağı sıkıyor Bazı yerlerini ileri sararak izledim.Ama yine de konusunun ve oyuncularının hatrına izleyin derim.