300 Spartalı

gereksiz.
karniyaz
karniyaz

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
garip bir filmdi. Sadece efektler için tahammül edilebilir diye düşünüyorum. Bu kadar anlamsız bir konu...Bir döneme damgasını vurmuş Pers Medeniyetini nasıl göstermişler öyle? pes...
yankee07
yankee07

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
imdb de 7.8/10 , beyazperde de 8.4/10 almasi beni biraz sasirtti aslinda, anladigim kadariyla kimse puan verirken mantik faktorunu isin icine katmamis... tamam abarti bi yere kadar kabul edilebilir, ancak bu filmde isin suyunu cikarmislar. Ben filmin sonuna kadar dayanamadim, sadece sacmalik.
ahmetkasap1991
ahmetkasap1991

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
boşa zaman kaybı dogru dürüst bi senaryosu bile yoq o gün haberlerdede gördüm hep eleştirilio tamamen filmin doldurmaca oldugu söylenior o kdr kötüydüki bu filmle dalga geçmek amacıyla bir film daha çıkardılar benim fikrim bu yine herkesin görüşleri farklıdır..
pazarbasi-17
pazarbasi-17

15 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sinematografisi çok güçlü bir film.Bu yönde bir sorun yok.Teknik açıdan sinemada çığır açan yöntemlerle çekildi.Uyarlama olarak Frank Millerin grafik romanına son derece sadık kaldı.Filmin eksik yönleri aslında grafik romandan kaynaklanıyor.Her zamanki konu;batının entellektüelliği,doğunun ise barbarlığı.Aslında yönetmen Zack Snydera bi sözüm yok.Eli yüzü düzgün bir çalışma yapmış.Eleştirim yalnızca konuyadır.Aşırı derecede politik temeller üzerine kurulmuş bir roman.Ve onu aynen sinemaya aktaran film...
gokberk-akturk
gokberk-akturk

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film hiç güzel bir film değil
hasust
hasust

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film bence. Malkoçoğlu filmleri bile daha iyidir bundan. Vakit kaybından başka birşey değil. 10 üzerinden 2.
joeblack88
joeblack88

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
abartıldığı kadar güzel bir film değil çok fazla görsel efekt olması film biraz bilgisayar animasyonuna çevirmiş
nisants
nisants

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle aldığı puanı haketmiyo izlediğim en kötü filmlerden biriydi ve büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için son samurayla kıyaslanamaz bile filmde mantık dışı bi kaç yer var demişler kesinlikle katılmıyorum mantıklı bi kaç yer vardı sadece
economications
economications

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Güzel reklam,güzel propaganda büyük fantezi...filmin çıkış tarihine dikkat edildiğinde iran ile amerikanın ilişkilerinin gündemde olduğu bir zamandır.Ne kadar o kadar da değil densede böle bir filmin bu kadar büyük reklam yapılmasınada dikkat edilmeli..filme gelirsek konu çok destansı ve heyecan verici ancak perslerin en azından insana benzetilerek bir destansı film çekilmesini dilerdim.savaş sahneleri iyi canlandırılmış çoğu yeri abartılarak destansı olsada insanı heyecanlandırıyor ama malesef izlendikten sonra çok boş ve görüntüden başka bir şey olmadığını anlıyorsunuz.görüntü önemli diyorsanız izleyin sıkılmazsınız ancak bana içerik lazım diyorsanız söylenirsiniz
cancel09
cancel09

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar açıkçası ben bu filmi çok sevmedim aslında severim bu tarz filmleri ama bu çok saçma geldi ve efektleri çok hoşuma gitmedi ne bileyim bi truva gibi falan deil yani yada gladyatör gibi bence vakit kaybı olur
umutun
umutun

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
Vay be ne çok beğenilmiş.Ben normalde filmlerden zevk alan biriyim en umutsuz filmde bile eğlenirim izlerken ama bukadar övülen bir filmin bukadar rezalet olamasını beklemiyordum.bütün kan vahşet talebinizi karşılıyor ama içine bide senaryo koysalar ne güzel film olurdu be.dümdüz başladı dümdüz bitti.hikayenin çartılmış olmasına hiç değinmiyorum
gul-gulen1969
gul-gulen1969

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tamam filmim savaş sahneleri güzel ama çok abartmışlar
pozitif-20
pozitif-20

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Aman Tanrım bu yorumlar şaka mı?Ben Hayatımda Cüneyt Arkın filmlerinden sonra bu kadar uyduruk film görmedim.Ne tarihsel gerçeklik ne de oturmuş bir konsept filmde bulunmuyor maalesef!İişin teknik yönü ise tam bir rezalet!Dar alanlar ,zayıf kalmış kamera açıları ..Birde izledikten sonra perslerin yaratık olduğu süphesi uyandı bende(!)Persler ayrıca Bilim düşmanı:)) valla spartalıların komutanı bilimi kurtarmak için dövüşelim derken kahkahayı basıverdim..Son kertede berbat bir film nasıl olur onu görmek istiyorsanız izleyiverin derim..