Titanik

seyrettiğim en gerçekçi film
hkn-ertugrul
hkn-ertugrul

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz abartılan avatardan milyon kat daha iyi bir film.james cameron ın bu derece şöhret sahibi olmasına yaraması dışında bir insanda tüm duyguları uyandıran,içine hiç çıkmayacak şekilde işleyen ölene kadar unutamaycağınız ve belkide seyrederken en katımızın bile ağlayabileceği sahnelerle dolu bir başyapıt.bu filmi geçebilecek bir film bilmiyorum.puanı 9.2 bile olmamalı 10 olmalı.çünkü eksik hiçbir şey yok.kusursuz.oyunculuklar görüntü senaryo her şey kusursuz. avatarla aynı puanda olması hakaret olmuş biraz.
flamen-tusering
flamen-tusering

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Adaletisiz dünyanın yarattığı sosyal farklılıkların küçük bir kapanda doğal seleksiyonu.
tolter
tolter

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
james jameronun en iyi eseri avatardan da iyi bence
serofat
serofat

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi film diyebilirim.Bir film aşkı bu kadar güzel anlatabilir. Tek kelimeyle mükemmmel......
kalyon1984
kalyon1984

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bir filmin üzerinden tam 13 sene geçmesine rağmen hala o filmle ilgili yorum yapılıyosa zaten söylenecek birşey yok lütfen mümkünse bu film hakkında yorum bile yapmayalım.hele o son sahnede ağlamayan insan varsa insani duygularında eksiklik var demektir zaten...
gokhansld
gokhansld

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Denize indirilirken 'Tanrı bile batıramaz' denmişti... Bu filmin akademik değeriyle birlikte gerçek tarihinide iyi analiz etmek gerek.
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri kuskusuz ... Yönetimi , efektleri , müzikleri , oyuncu performanslari kisacasi her seyiyle aldigi bütün ödül ve övgüleri sonuna kadar hak eden bir yapim ... Kaç defa izledim bilmiyorum ama her izledigimde aldigim keyfi iyi biliyorum ... 5/5 ...
ihsancelik
ihsancelik

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
dddddjıı
teto35
teto35

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok iyi filmdi ama eskidi artık
makara27
makara27

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Hayatımın filmi... en az 10 kere izlenmiş tek film :)))
magical90
magical90

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en muhteşem filmdi. Çok görkemli bir yapıt. Listeme bir numaradan giriş yapan nadir filmlerden biri.. James Camerondan da bu beklenirdi. Kesinlikle izlenmeli..
ercansevin
ercansevin

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tam bir yasanmıslık ask sevgi dram hüzün çaresizlik ne ararsan var...her zaman favori film listemde unutulmaz klasiklerden
dont-air
dont-air

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu benim hayatımda izlemiş olduğum en iyi film.10:10 değil 100 Ü hakeden bir film,bir başyapıt.şunu da söyleyeim arkadaşlar:the ghost and the darkness(hayaletler ve karanlık)bu filmi izlemeyen varsa mutlaka izlesin.1997 nin filmi olması lazım ama mutlaka izleyin.o da bi başyapıt niteliğinde bi film ve hayatta yaşanmış bi olay.michael dougles hayranlarının kaçırmaması gereken mükemmel bi film.
nskmourinho
nskmourinho