Titanik
4,6

american-idol
american-idol

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bir daha aynı başarıyı ve populariteyi yakalayack bir filmin geliceğini sanmıyorum.. gerçekten başlı başına bir yapıt
yusuf-hosalay
yusuf-hosalay

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tüm zamanların en filmlerinden bir tanesi. unutulmaz ve unutulmayacak bir başyapıt. izlemeyen kalmışmıdır bilmem ama şiddetle tavsiye ederim. tam 3 saat boyunca sizi koltuklarınıza çiviliyor. kız arkadaşınızla birlikte gitmenizi tavsiye ederim. süper oluyo.. :)
Betsky
Betsky

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Sinemaya yeni bir boyut kazandıran filmlerden bir tanesi. Dünya çapında elde ettiği hasılat nasıl bir film olduğunu anlatıyor zaten.
hkonerr
hkonerr

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ismini duyduğumda bile filmi izlemiş gibi oluyorum.sahneleri bir bir canlanıyor gözümün önünde..tanrım bir film ancak bu kadar etkileyici olabilir...listemde 1 numaradır yeri sarsılmaz ....
semahos
semahos

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hani bazen kelimeler tükenir,birşey yazamaz,konuşamazsın ya tıtanıcin kalbimdeki yeri aynen öyle..iyi bir film sever için %90 bu film bir numaradır.kimse bu filmi hiçbir şekilde dışlayamaz..gerek kadrosu,yönetmeni v.s herşeyi ile oscara boğulan bu yapımı hiçbir filme değişemem..yıllarca bir numaram olacaksın..batsanda batmasanda..
elifozcan93
elifozcan93

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gördügüm en güzel romantik ve dram filmi...unutulmaz bi eser...her saniyesinde agladım....hele sonunda...
t-26
t-26

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu film tüm zamanların en çok hasılat yapan filmidir.ımdbde yazdığına göre 1 milyar 850 milyon dolar civarı bi hasılat yapmış.inanılmaz..
anilradcliffe
anilradcliffe

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper bir film ilk izledğim filmdi ozaman küçük oldgm için işi gırgıra vermiştim ama 2.izleyişimde gercek güzelliğini farkettiğim bi film süperrrr
mansur-hector
mansur-hector

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ben bu filmi izlemeden önce demekki hiç film izlememişim.. veyada bir film 12 sene sonra bile kendine yoru yazdırıyosa puana gerek yok
mrvknrt87
mrvknrt87

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Titanic harika,sanatsal bir film değil belki,ama birçok kişiye sinemayı sevdirmiştir ve bu yüzden yeri çok ayrıdır...
elif-tln
elif-tln

2 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
şimdiye kadar bu kadar güzel bir romantik film seyretmedim tabiki filmde yaşananlar gerçek olunca canım acıdı filmi seyrederken
cburkaz
cburkaz

29 Mart 2008 tarihinde eklendi
Titanic'e hayatımın filmi diyebilirim.jack'tan geriye ne bir resim ne bir fotoğraf kalmış.jack'ın bir resmini görmek çok isterdik.nede olsa bir kahraman sayılır...size birşey soracağım.sizce jack ile rose tanışmasaydı jack yaşayacakmıydı?
origami-2
origami-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bir filmdi..soluk soluğa izlediğim nadide filmlerden.
denizilke2
denizilke2

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmde en çok dikkatimi ceken kate winslet leanordo di caprio nun gözlerinin içine öyle bir bakıyorki sanki gerçekten aşık olmuşcasına ve gerçekten film sırasında huzunlenmemek elde değil, muhteşem film 9/10
bulent-90
bulent-90

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izledikçe bıkılmayacak türden bi film herkesin arşivinde bulunmalı