Titanik
4,6

kemal-ulupinar
kemal-ulupinar

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
ya walla millet bu film i ekranlara koymaktan bıktı ben izlemekten bıkmadım.izle izle insan hiç sıklımıyor ne diyebirimki gerçekten hLL olsun
finallyfree89
finallyfree89

4 Mart 2007 tarihinde eklendi
benim şimdiye kadar izlediğim en iyi aşk filmi diyebilirim
-ngel-lll
-ngel-lll

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu filmi her seyrettiğimde daha da çok beğeniyorum oyuncuları,müziği,geminin batış sahnesi ve diğer bütün sahneler harikaydı ve çok gerçekçiydi oyuncular da rollere çok uymuşlar tek kelime ile muhteşemmmm.....
a-esma
a-esma

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda yüzlerce film izledim ama hiç bir film beni bukadar etkilemedi tek kelimeyle muhteşem bi film ilk izlediğimde haftalarca etkisinden kurtulamamıştım.tek kelimeyle muhteşem.
anlatici-club
anlatici-club

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tüm zamanların en iyi degil ama en popüler filmi desek yalan olmaz bazı saçma yönleri var ama bu çok güzel bir film oldugunu degiştirmez tv verilsin yine izlerim bu filmi
miii-2
miii-2

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzelden daha güzel...............
farukakcay
farukakcay

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Guzel bi romantilk film.Gercekten etkileyici bi yapit ama sadece bir kez izlenebilir...
muzafferborazan
muzafferborazan

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
işte aşk budur detirtecek bi film,aşkı anlatımı süper olduğu gibi diğer bütün olayları ve duyguları anlatımıda mükemmeldi bence,dicaprio nun oynadığı karakterede bayıldım,defalarca izlenebilecek bir film
redhead-2
redhead-2

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
titanik hayatımda izlediğim en güzel aşk filmi, gerçek aşk..
teo-17
teo-17

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Denizcilik tarihin en büyük facialarından birinin günümüz sinemasına güzel uyarlanmış bir film titanik.....8/10
burcin
burcin

12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper bi film ama bi kereden fazla izlenmio..ilk izlediinde süper ama daha sonra izlemeye çalştığnda basit ve sıkıcı..
adones85
adones85

29 Kasım 2006 tarihinde eklendi
titanic ne denebilirki 11 dalda oscar leonardo di caprio 1997 tarih mükemmel kamera çekimleri müzikleri herşeyiyle number one
sheeter
sheeter

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İzlerken bir daha izlenecek bir flim
tropter
tropter

15 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi bir kere seyredeceksin.Nedense 2. izleyişimde ve çok çaba sarfetmeme rağmen sonraki izleyişlerimde ilginçtir ilk izleyişimdeki tadı ve hüznü alamadım.Hatta film bana çok basit geldi.Sonraki izleyişlerim için yorum yapsam ben bu filme 2 puan bile vermem.Ama ben yinede ilk izleyişim hatırına sonraki izleyişlerimi unutuyorum ve filme 10 veriyorum.Jack'in Rose'u geminin güvertesinde kesişi,Rose'un Jack uğruna gemiyi erken terketmeyişi ve dahada önemlisi gecenin karanlığında o soğuk sularda Jack'in ,Rose'un gözleri önünde o nefis duygusal müzik eşliğinde sulara gömülmesi.İtiraf ediyorum gözlerimi yaşarttı.Sinemadaki insanlarında bu sahnede en az yarısının ağladığına şahit oldum.Rose'un Özgürlük Heykeline doğru bakarak ,Amerikaya gelmenin bedeli bumuydu bakışı ve filmin sonunda Jack'e verdiği hayatımın değerini bilip ,iyi bir hayat yaşayacağım sözünü yerine getirmesini gösteren final resimleri gerçektende çok acıklıydı.Ama nedendir bilmiyorum tam bir kocaman sabun köpüğü bir film.Tek seferlik izleyeceksin ve unutacaksın.Klasik değeri olduğunu sanmıyorum.Ama o sabun köpüğü yok olana kadar insanı çok etkiliyor.Sonrasında ise yok olup gidiyor.
senward
senward

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten on numara bir film görsselliğiyle gözlere senaryosuyla kalplere hitap etmiş hala da eden bir film