orta sondaydım herhalde ilk izlediğimde.o zamanki kıt ingilizcemle,ing. video kasedini izlemiştim :)) aslında izlemek zorunda kalmıştım..yine de çok hislendirmişti beni.hatta ingilizce,bir şey anlamıyoruz deyip atlamıştık birçok bölümü.sonlarını güzelce izledik ama..bunlara rağmen çok hüzünlenmiştim malum sonda.sonra tamamını izledim filmin tabi.çok sonra...
aslına bakılırsada tamam çok iyi bi film ama...sizcede çok büyük bi şaheser ıolarak sayılabilir mi....tarihte yaşanmış bi olayı gerçektende çok iyi anlattığıda bi gerçek hele hele o aşk hikayesi....hemde sonlarında gerçektende gözlerimin dolduğu nadir filmlerden birisi...ayrıca baş rol oyuncularının vede o yönetmenin muhteşem zekasınıda unutmamak lazım ama yinede bende sadece güzel bi aşk hikayesi olarak yer edindi...
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.bu filmi bende beğendim ve ilk izlediğimde çok etkilemişti.fakat bu kadar abartılacak bişi yok yorumlarınızı okudum ve çook abartığınızı düşünüyorum.ilk 10 değilde 50 film arasına girer.oyunculuk açısındanda oscar jürisi zaten herşeyi söyledi benim bişi eklememe gerekyok
İyi bir film olduğu kesin ama mükemmel değil!Müzikleri için aynı şeyi söyleyemiycem!Filmin tam tersine müzikleri bir harika!James Horner’dan da bu beklenirdi zaten!Gayda’ya hastayım hasta!
Zannedersem dağıtımcılardan kaynaklanan tekrar vizyona sokma gibi bir durum yok.Sadece Şişli Movieplex bir nostalji yapayım demiş.Bu benim düşüncemBol sinemalı günleer
ya ne diyeyim ben bu film için.az bile oscar aldı.yalnız filmin izleyicide bu kadar etki bırakmasındaki en önemli unsurlardan biri olan müziklerini es geçmek olmaz.o artık bir klasik.tüm zamanların en çok seyredilen,en çok oscar alan filmi.bunun kadar iyi bir filmin bir daha yapılması çok zor.