Titanik
4,6

Sebahattin U.
Sebahattin U.

31 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Aşk filmlerinin başyapıtı.Film aksiyon filmi olmasada bence aksiyon filmlerindeki aksiyonu bile 5 ile çarpar nitelikte.
mali
mali

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Küçük yaşlarda izlediğim bir filmdir. Ve hala etkisini yoğun olarak hissettiğim bir filmdir. Bana göre bir ''başyapıt'' böyle olmalı. Her şeyiyle ön planda... Oyunculuklar,yönetmen,müzik... Yıllar geçse de unutulmayacak sahneleri mevcuttur. Adeta sembolik olmuş kendine has unsurları içinde barındıran bir film. Daha ne diyebilirim ki.. İzlenmeli, izlettirilmeli
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Heyşeyin çok iyi düşünüldüğü, takliklerinin yapılmaya çalışıldığı ama başarılamadığı, kısacası onlara sadece toz yutturacak filmdir. Filmin kamera arkasını ve o koca geminin ve denizde yüzen insanları gördükten sonra vay be diyerek gülmüştüm. Filmde beğenilmeyecek bir bölüm pek olmamasına rağmen insanımızca çok kolayca bulunabilmektedir :)
sinema
1 ziyaretçi
17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Kızın donarak öldüğü sahnede gözümden yaş gelmişti kesinlikle izlenmesi gereken bir film 9.9/10
lala
lala

28 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin ESFSANE bir film nerde denk gelsem oturur izlerim sonunda da duygulanırım. İzlemeyenlere tavsiye ederim derdim ama herhalde titanik gibi efsane filmi izlemeyen yoktur. Ama yine de buradan izlemeyenlere sesleniyorum neler kaçırdığınızı bilmiyorsunuz. :D
b.gnck
b.gnck

5 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Acaba kaç kere izlemişimdir ? Sene 2013 ve hala yorum yapmadan geçmemem gereken bir film olarak görüyorum. Beni tek etkileyen filmdir. Çok izledim tekrar tekrar ama bir kaç senedir tekrarlarını televizyonda görünce izleyemiyorum. Çok etkilendiğim için artık yapamıyorum :) .
Avni T.
Avni T.

26 Aralık 2012 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en iyi duygusal filmlerinden biri;temayı işlerken sınıf ayrımına mecazi yolla göndermeler yapıyor.Atmosfer ve duygu yoğunluğu en üst seviyede.
Ebru Ö.
Ebru Ö.

11 Eylül 2012 tarihinde eklendi
hayatimda böyle güzel film görmedim bütün izledigim filmlerden güzel ve her zaman birinci sirada
Esra Kurak
Esra Kurak

25 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
onlarca film izledim ama, hep izlediğim en iyi film olarak kalacak.
BonusDisk
BonusDisk

11 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Titanic filmi, yıllar boyu hiç eskimeyen ve eskimeyecek bir başyapıt. Hayatımda en etkilendiğim birkaç filmden biridir, filmi çekenlere baştada dahi yönetmen James Cameron'a helal olsun arkadaş. Bu film dünya sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve bu yüksek mertebeyi de fazlasıyla hak etmiştir.
Nedret Akkalem
Nedret Akkalem

16 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Yıllarca önce seyrettiğim filmi üç boyutlu olarak tekrar seyrettim. Mükemmel bir film. Üç boyutlu olarak daha da güzel olmuş. Bu filmi seyretmeden önce olayın 100. yılı anısına hazırlanmış National Geographic'in bu ayki sayısını okursanız filmi daha anlaşılabilir olarak izlersiniz.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
normalde aşk filmlerini sevmem ama bu film bana aşk filmlerinin başka bir yüzünü gösterdi o yüzden bu film benim için ayrı bir yerde.
actemmuz91
actemmuz91

22 Ekim 2011 tarihinde eklendi
inanılmaz bir film.içerisinde mükemmel müzikler, sağlam oyunculuklar,heyecan,görsellik ve en çok da aşk ve hüzün barındıran bir film istiyorsanız titanic'i izleyin.öyküsü mükemmel.sonunda tüylerimin diken diken olduğu en çok etkilendiğim filmlerden biri.10/10
leylax
leylax

2 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Sinemada izlemek istediğim tek film. Yanımda bir de gerçek aşk,aşık...
The-Erinch
The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
döneminde izleidğim en iyi traji-dam filmmiydi.. o dönemde şahaserdi,çok etkilenmişdim....!! ve gerçekdende leoyu leo yapan film oldu ama sonrası yok o ayrı :) neysem aldığı ödülleri hakeden,etkileyecei bir filmdi..saygılarımla